takze staci kdyz na ni obcas spustim nejakou tu hru jinak pojedu jen aplikace ve win,nic narocneho.
nejaka rada?
moc se v tom neorientuju. jinak proc. je Athlon XP 2000+

Moderátor: Rudi
no dyt jo - geforce 6600 nebo 6600gt. doporucuju v UL obchod www.d-t.czumek píše:dal bych prednost nvidii...
cenik zhruba dle losanu, ale dodani o 14 dni drivumek píše:hm,no skoda,ze tam nemaji ceniky
To je dnes úplně jedno. Podpora je skoro stejná.umek píše:a co podpora se softem a pro hry,jak na tom ATI je?
Anděl píše:To je dnes úplně jedno. Podpora je skoro stejná.umek píše:a co podpora se softem a pro hry,jak na tom ATI je?
Jo dobrá kartička, ale ty máš PCIe nebo AGP? Já bych tam dal tu 9600XT. K athlonuXP 2000 by to mohlo bejt akorat.killman píše:ja mam x800pro a jsem velice spokojenej, zadny problemy. Pustim na tom kazdou hru. Pred casem se prodavala lepsi verze,nevim jestli bude k sehnani, X800GTO ,dobra karticka
Nvidii jsem mel tyden a to 7800GS ,po tydnu jsem ji vracel,ze to stalo za starou belu, mel sem fialovej kour od gum atd.. vsechno pomalejsi.
ten radeon x800GTO stal kolem 4 tis. je to trochu drazsi,ale je to dobra karticka
ja mam oldschool AGPKury píše:Jo dobrá kartička, ale ty máš PCIe nebo AGP? Já bych tam dal tu 9600XT. K athlonuXP 2000 by to mohlo bejt akorat.killman píše:ja mam x800pro a jsem velice spokojenej, zadny problemy. Pustim na tom kazdou hru. Pred casem se prodavala lepsi verze,nevim jestli bude k sehnani, X800GTO ,dobra karticka
Nvidii jsem mel tyden a to 7800GS ,po tydnu jsem ji vracel,ze to stalo za starou belu, mel sem fialovej kour od gum atd.. vsechno pomalejsi.
ten radeon x800GTO stal kolem 4 tis. je to trochu drazsi,ale je to dobra karticka