no a od maniakovéFreeman_TKOZ píše:Necháš ho!!!nell3 píše: nerikej ze ten pan jsi ty..chci teTen už je náš
![]()

no a od maniakovéFreeman_TKOZ píše:Necháš ho!!!nell3 píše: nerikej ze ten pan jsi ty..chci teTen už je náš
![]()
Hold je už náš....nell3 píše:hm tak mam smulu no![]()
Freeman_TKOZ píše:Hold je už náš....nell3 píše:hm tak mam smulu no![]()
ale ja bych se o nej krasne starala...urcite by nelitovalMidas_Tkoz píše:Freeman_TKOZ píše:Hold je už náš....nell3 píše:hm tak mam smulu no![]()
Nedáme ho....nikomu!!!!
Co ty tu děláváš takhle pozdě? Nemůžeš dospatnell3 píše:ale ja bych se o nej krasne starala...urcite by nelitoval![]()
nell3 píše:ale ja bych se o nej krasne starala...urcite by nelitovalMidas_Tkoz píše:Freeman_TKOZ píše: Hold je už náš....Nedáme ho....nikomu!!!!
![]()
Mohli jsme vám dát krásný sex, falešného maniaka, atd.. Ale TKOZ řeklo ne... Když Sex, tak jen s Freemanem....Midas_Tkoz píše:no....nevím no.....nell chtěla....ale TKOZ řeklo NE!!!!
Když maniak tak jen pro TKOZ!!!
D2kujmeFreeman_TKOZ píše:Mohli jsme vám dát odkaz na freefoto, falešného slečny, atd.. Ale Já řekl ne... Když slečny na fotkách, tak jen tu mojí a jen pro Jirku....
No vidíš to.... jsem na tebe úplně zapoměl... 1.1.2007 budu mít uplně novou sérii pro tebeSensei Jirka píše:D2kujmeFreeman_TKOZ píše:Mohli jsme vám dát odkaz na freefoto, falešného slečny, atd.. Ale Já řekl ne... Když slečny na fotkách, tak jen tu mojí a jen pro Jirku....![]()
![]()
![]()
jůůů, tak to se těšíme. Jinak klidně JAKO z freefoto snesemeFreeman_TKOZ píše:No vidíš to.... jsem na tebe úplně zapoměl... 1.1.2007 budu mít uplně novou sérii pro tebeSensei Jirka píše:D2kujmeFreeman_TKOZ píše:Mohli jsme vám dát odkaz na freefoto, falešného slečny, atd.. Ale Já řekl ne... Když slečny na fotkách, tak jen tu mojí a jen pro Jirku....![]()
![]()
![]()
Teď jsem sice fotil.... ale to by bylo jako z freefoto a taky jsem slíbil že to mám pro TVOJEosobní použití...
![]()
Takže 1.1.2007 večer![]()
To známe...Sensei Jirka píše:jůůů, tak to se těšíme. Jinak klidně JAKO z freefoto sneseme![]()
ad RED: Tak mi to klidně můžeš poslat přes ICQ, já to dál šířit nebudu a necham si to pro sebe
Freeman_TKOZ píše:To známe...Nic nebude... až prvního
Zatím ji uvidí nahatou jen já a pravděpodobně její gynekolog...Sensei Jirka píše:![]()
![]()
Co se dá dělat mnooo, aspoň sem to zkusil
Mohl bys prosím definovat slovo ZATÍM????Freeman_TKOZ píše:Zatím ji uvidí nahatou jen já a pravděpodobně její gynekolog...Sensei Jirka píše:![]()
![]()
Co se dá dělat mnooo, aspoň sem to zkusil
Přesně.... jen čekej... ale nahaté nedámSensei Jirka píše:Mohl bys prosím definovat slovo ZATÍM????![]()
![]()
Už chápu.....zatím = do 1.1.2007 než mi pošleš fotky...já zapomněl, že si řikal že musim vydržet
Freeman_TKOZ píše:Přesně.... jen čekej... ale nahaté nedámSensei Jirka píše:Mohl bys prosím definovat slovo ZATÍM????![]()
![]()
Už chápu.....zatím = do 1.1.2007 než mi pošleš fotky...já zapomněl, že si řikal že musim vydržet
To běž do ....azpek1 píše:ještě že já sem ten její gynekolog![]()
tak jestli je gynekolog tak tam je furtmanijak píše:To běž do ....azpek1 píše:ještě že já sem ten její gynekolog![]()
![]()
![]()
![]()
Předvoj.... (byla kosa... po silvestru hodím lepšejší...)Sensei Jirka píše:D2kujme![]()
![]()
![]()
Jako anděl jí to slušíFreeman_TKOZ píše:Předvoj.... (byla kosa... po silvestru hodím lepšejší...)Sensei Jirka píše:D2kujme![]()
![]()
![]()
Tady máš z mikuláše http://im.lide.cz/photo/big/87/14495387-10146484.jpg
Noo, řeknu to takhle - když si sem tuhle fotku dával, doufam že Ti bylo jasný, že se pouze s jednou nespokojim