Sraziky
- carlito
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraziky
pokec super
ale cesta domu stala za prd byla zima
)
ale cesta domu stala za prd byla zima

- carlito
- Kontaktovat uživatele:
fufu ala těstoviny
- carlito
- Kontaktovat uživatele:
ahujky jani tenhle patek bude super a cim vic lidi tim lip takze lidicky doufame ze nebudete sedet doma ale vyrazite s nami!!!! 

Já jsem ve čtvrtek od rána do večera v první práci v krámu, pak mám hned na to ze čtvrtka na pátek noční v druhý práci ve Forpsi, pak se trochu vyspím (asi 2 nebo 3 hodiny
) a šup zase do první práce do krámu v který končím v sedm a pak jsem v pátek po sedmý volnej. Takže jestli neusnu po cestě tak můžu přijet .
Takže kdy a kde teda

Takže kdy a kde teda
Naposledy upravil(a) Georgeos dne 27 pro 2006 23:41, celkem upraveno 1 x.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

- mortem
- Kontaktovat uživatele:
a jaka je ta druha prace nez ve forpsi?
a asi bych to videla u kaufu a pak se domluvime co a jak...

v krámu. Mám to trochu nabitý. Resp. poslední dobou pořád jen makám 
Ale seru na zdraví, hlavně prachy

Ale seru na zdraví, hlavně prachy

BTW: kde se teda chcete sejít?
Krumlov / CB
Krumlov / CB

Já když slyším slovo Forpsi , tak se mi hrůzou ježí vlasy na hlavě.
Měl jsem od nich cca 2 roky připojení k IT přes wifi a to jsem nežral.
např. ve jednou ve čtvrtek přestal chodit net, tak tam volám teda až v pátek.( jsem si myslel, že to mezitím dají dohromady) a ptám se, kdy to opraví. Operátorka mi odpoví, ať jim to pošlu na e-mail. Kurva jak ale mám poslat e-mail, když mi nefunguje net.
Nakonec to teda pochopila.
a řekla, že mi zavolá cca za 1h, že zjistí podrobnosti.To že se mi neozve bylo hned jasné, proto jsem sám zavolal za hoďku a na druhé straně požaduji tutéž operátorku(jsem si předtím raději vyžádal jméno) . Dozvídám se ale, že už odešla domu. Tak zase vysvětluji problém nové operátorce a ......a..... nacož ona mi odpoví " Tak nám to pošlete na e-mail" V tu chvíli jsem už nemohl. To jsou tam fakt tak blbý. 
Poté mi bylo slíbeno, že ještě dnes bude vše fungovat. Čekal jsem a čekal a mezitím Pá, So, Ne, Po a v Út jsem to už nevydržel a zase jim tam zavolal. Než stačila operátorka cokoliv řící, tak jsem jí oznámil, že na e-mail jim nic posílat nebudu.
Na otázku "Proč neproběhla oprava" mi odpověděla "Byla zima" V tu chvíli jsem ukončil smlouvu.

např. ve jednou ve čtvrtek přestal chodit net, tak tam volám teda až v pátek.( jsem si myslel, že to mezitím dají dohromady) a ptám se, kdy to opraví. Operátorka mi odpoví, ať jim to pošlu na e-mail. Kurva jak ale mám poslat e-mail, když mi nefunguje net.

Poté mi bylo slíbeno, že ještě dnes bude vše fungovat. Čekal jsem a čekal a mezitím Pá, So, Ne, Po a v Út jsem to už nevydržel a zase jim tam zavolal. Než stačila operátorka cokoliv řící, tak jsem jí oznámil, že na e-mail jim nic posílat nebudu.

Na otázku "Proč neproběhla oprava" mi odpověděla "Byla zima" V tu chvíli jsem ukončil smlouvu.

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
Profíci. 

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu

www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu

Tak tyhle časy už jsou myslím dávno pryč. Teď je to dosti profi jak zařízením tak technickou podporou.Anděl píše:Já když slyším slovo Forpsi , tak se mi hrůzou ježí vlasy na hlavě.Měl jsem od nich cca 2 roky připojení k IT přes wifi a to jsem nežral.
např. ve jednou ve čtvrtek přestal chodit net, tak tam volám teda až v pátek.( jsem si myslel, že to mezitím dají dohromady) a ptám se, kdy to opraví. Operátorka mi odpoví, ať jim to pošlu na e-mail. Kurva jak ale mám poslat e-mail, když mi nefunguje net.Nakonec to teda pochopila.
a řekla, že mi zavolá cca za 1h, že zjistí podrobnosti.To že se mi neozve bylo hned jasné, proto jsem sám zavolal za hoďku a na druhé straně požaduji tutéž operátorku(jsem si předtím raději vyžádal jméno) . Dozvídám se ale, že už odešla domu. Tak zase vysvětluji problém nové operátorce a ......a..... nacož ona mi odpoví " Tak nám to pošlete na e-mail" V tu chvíli jsem už nemohl. To jsou tam fakt tak blbý.
Poté mi bylo slíbeno, že ještě dnes bude vše fungovat. Čekal jsem a čekal a mezitím Pá, So, Ne, Po a v Út jsem to už nevydržel a zase jim tam zavolal. Než stačila operátorka cokoliv řící, tak jsem jí oznámil, že na e-mail jim nic posílat nebudu.![]()
Mimo jiné my se ani tak nezabýváme připojením. To je absolutně okrajová záležitost a navíc wifi je jen otázka J. Čech. Mimo jiné já jsem připojen k Termsu a za to co Forpsi dává 512tku já mám rychlost 96/48 a nestáhnu si ani 100 mg páč to pořád padá.
Nejvíc se zabýváme hostingem, serverhostingem a doménama a tam jsme špička mezi konkurenty v ČR.
Fakt, nekecám

nechceš pracovat v reklamě?Georgeos píše:Tak tyhle časy už jsou myslím dávno pryč. Teď je to dosti profi jak zařízením tak technickou podporou.Anděl píše:Já když slyším slovo Forpsi , tak se mi hrůzou ježí vlasy na hlavě.Měl jsem od nich cca 2 roky připojení k IT přes wifi a to jsem nežral.
např. ve jednou ve čtvrtek přestal chodit net, tak tam volám teda až v pátek.( jsem si myslel, že to mezitím dají dohromady) a ptám se, kdy to opraví. Operátorka mi odpoví, ať jim to pošlu na e-mail. Kurva jak ale mám poslat e-mail, když mi nefunguje net.Nakonec to teda pochopila.
Poté mi bylo slíbeno, že ještě dnes bude vše fungovat. Čekal jsem a čekal a mezitím Pá, So, Ne, Po a v Út jsem to už nevydržel a zase jim tam zavolal. Než stačila operátorka cokoliv řící, tak jsem jí oznámil, že na e-mail jim nic posílat nebudu.![]()
Mimo jiné my se ani tak nezabýváme připojením. To je absolutně okrajová záležitost a navíc wifi je jen otázka J. Čech. Mimo jiné já jsem připojen k Termsu a za to co Forpsi dává 512tku já mám rychlost 96/48 a nestáhnu si ani 100 mg páč to pořád padá.
Nejvíc se zabýváme hostingem, serverhostingem a doménama a tam jsme špička mezi konkurenty v ČR.
Fakt, nekecám

- carlito
- Kontaktovat uživatele:
takze u kaufu po osme???
Kecá, aby ho nevyhodili a leze vedení Forpsi dogeorg píše:nechceš pracovat v reklamě?Georgeos píše:Tak tyhle časy už jsou myslím dávno pryč. Teď je to dosti profi jak zařízením tak technickou podporou.Anděl píše:Já když slyším slovo Forpsi , tak se mi hrůzou ježí vlasy na hlavě.Měl jsem od nich cca 2 roky připojení k IT přes wifi a to jsem nežral.
Fakt, nekecámtřeba by ti to šlo jak koukám

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- mortem
- Kontaktovat uživatele:
Takze je zamluvena pizzerka na 20:30. Jinak se sejdem predtim asi u kaufu ne?
Jdeme na kolaudaci, ale příští rok zas budem jezdit jako dřív, vždyť to bylo v poho když sme se tam sešli čtyřimortem píše:to georg:proc budete chybet?????

- mortem
- Kontaktovat uživatele:
A urcite pujde Carlito,Jitka, a Georg s Nikou a Fufu s Ivetkou vid????????
A Snowhite s Kackou????