Honda Civic "EVO IV"
problem
potreboval bych poradit s kolama
pri zataceni drhnu o lemy jenze prooblem je prave v tom ze kdyz vytahnu lemy tak ty kola budou moc zalezly vevnitr jelikoz i takhle sou dost utopeny
podlozky davat nebudu takze vubec nevim co s tim
kdyby nekdo vedel nebo s tim mel naky zkusenosti tak budu jenom rad 

moooc velký černý letadlo 

podbehy (pokud myslis ty plastovy) nemam ty my "Sezraly 16tky" drou o lem kdyz zatocis a auto se mirne nakloniPanda píše:a dřou o lemy zvenku nebo o podběh?

Naposledy upravil(a) Davidoff dne 29 pro 2006 17:39, celkem upraveno 1 x.

no tak to snad jedině kousek lemu uříznout nebo fakt netušim co by si s tim moh dělat. Auto si chtěl dát do laku, to už je to hotový nebo co je na těch fotkách?Chester píše:podbehy (pokud myslis ty plastovy) nemam ty my "Sezraly 16tky" drou o lem kdyz zatocis a auto se mirne nakloniPanda píše:a dřou o lemy zvenku nebo o podběh?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
mě to přijde spíš tak, že to nevydržel, tak to zase ustrojil
podle mě to ještě po laku úúúúrčitě není.
Davidoff:ozvi se mi na ICQ, něco bych pro Tebe měl

Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
no to doufám, já se těšim na žlutou jako byla na tý jedný fotce kterou tu ukazovalStreetFighter píše:mě to přijde spíš tak, že to nevydržel, tak to zase ustrojil![]()
Function > Form
Function > Form
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Re: Honda Civic "EVO IV"
Takhle ve tme to vypada hodne dobre...... ty sedacky se mi moc nelibej sorry.... fotecky super, hondicka taky super...... kolecka taky super
pekny..... 

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
na fotkach je moje hondaRitchma píše:no tak to snad jedině kousek lemu uříznout nebo fakt netušim co by si s tim moh dělat. Auto si chtěl dát do laku, to už je to hotový nebo co je na těch fotkách?Chester píše:podbehy (pokud myslis ty plastovy) nemam ty my "Sezraly 16tky" drou o lem kdyz zatocis a auto se mirne nakloniPanda píše:a dřou o lemy zvenku nebo o podběh?

ne auto po laku jeste neni na tech fotkach je oranz

podle tebe hadas dobreStreetFighter píše:mě to přijde spíš tak, že to nevydržel, tak to zase ustrojil![]()

ted mi posilal fotky H-Vtec.... vypada pjekne napis mi na icq kolik za ni ces pls

jj ve tme to vypada dobre kdyz to neni skoro videtDaveS píše:Takhle ve tme to vypada hodne dobre...... ty sedacky se mi moc nelibej sorry.... fotecky super, hondicka taky super...... kolecka taky superpekny.....

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
ja bych volil neco takovyho..... zadnej extrem, ale nevypadaj zle, akorad v tvem pripade jiny barevni rozliseni...... http://www.reviloshop.cz/store/goodsdet ... =JOM-10033
http://www.reviloshop.cz/store/goodsdet ... =JOM-10019
http://www.reviloshop.cz/store/goodsdet ... =JOM-10019
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
No nějaký recára z něčeho by byly lepší určitě nebo si moh třeba pořádně zainvestovat a koupit sedáky z TTčka nebo něco podobnýhoChester píše:ja sem se sedackama spokojenejRitchma píše:Ty sedačky nejsou špatný teda barevně, jenom si na to měl asi koupit nějaký lepší sedačky, tyhle nejsou nic moc extra

Function > Form
Function > Form
no jo furt s tema sedackama ja vim ze to neni nic extra ale budu rad ze to dam do laku a jeste abych kupoval novy sedacky
uvidime treba za rok no 

Only pro predstavu na tom aute neni tahokov, prahy ani zadni lizatko... i kdyz s touhle prdelkou v lete (driv to nestihnu urcite) vyjedu
predek - lizatko Type-R, prahy serie, zadek taky serie... i kdyz vite jak to auto vypada chtel bych znat aspon nazory na ty fotky
my friend whit 200SX

here is more photos of my car whit new wheels

my friend whit 200SX

here is more photos of my car whit new wheels

my friend whit 200SX ..........se za mě stdíš bo co že sem nenapíšeš muj nick?
:smich2:

Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s