Přijede někdo na amatérský závody ???
Přijede někdo na amatérský závody ???
Čau lidi , přijeďte se buď podívat nebo zazávodit na trať Ecce Homo ve Šternberku ( cca 18 km. od Olomouce ) , 21-22. srpna ..... Kdo z vás by chtěl tak si můžete zatrénovat,na trati není skoro žádný provoz,jelikož je to směr na Bruntál atd. a tam vede ještě jedna hlavní silnice . Na sprintech se jezdí většinou zkrácená trať cca 2,5 km . Startovný na den bylo a nejspíž bude vždycky 500 ,- . Kdo by chtěl tak na http://www.hobbyopencup.cz . Jo a kdyby jste někdo se chtěli jet teďka někdy podívat tak když pojedete z Olomouce a vjedete do Štenberka tak pojedete pořád rovné po hlavní potom dojedete na hlavní křižovatku tam se dáte do prava ( nahoru ) a až přijedete ke koupališti tak se dáte do leva . Tam dojedete na menši križovatku a dáte se zase do prava a potom už pojedete po hlavní kolem parku a napřed takovýho velkýho žlutýho baráku a tam už to uvidite . Jinak kdo bude potřebovat natankovat tak se na hlavní křižovatce dá akorát do leva a pojede dolů . Doufám že přijedete jsou tu slušny vracečky aji nějaká ta rovinka , nejrychlejší co vím tak je za Sojkovou zatáčkou a tam s Fabii RS 180 a se zavodní Osellou + , - 260-280 . Jinak kdo by potřeboval něco tak pište na tonyman@centrum.cz . Mějte se a kdybyste někdy chtěli všichni přijet tak na starým startu odkud se bude startovat je vcelku velká plocha kde můžete zastavit a 400 m by se tady taky dalo právě za Sojkovu a poldi na Eccák nejezděj , S pozdravem Chocapic
Na sprintech je samozřejmě uzavřená jinak jak řekl M3maniac i v jakýkoli den je trať volná,občas před MČR závodů do vrchu má Šternebrk pár jezdců a ti si klidně vyjedou zatrénovat sem takže o flojdy se nebojte a navíc ti Šternberští jsou takovy polena že by nechytli ani babičku na skejtu ... Jak říkám 21-22.srpna přijeďte všichni z Brna nebo odkud jste já sám přemýšlím že za vámi někdy zajedu do Brna optám se na ty výhody toho člena a zacáluju těch 300 ,- . Pokud někdy budete chtít udělat srázek tady tak i od tud by přijelo pár borců,pokud se chcete podívat jak vypadá trať na htpp://www.eccehomo.cz to jsou stránky klubu který pořádá právě MČR a ME automobilů závodů do vrchu . Přijeďte a jak jsem psal i těch 400 m by se dalo . Zatím Ahoj
Hosi a co kdyby ste prijeli tedka co bude ctvrteka ten kdo by chtěl i zazávodit tak by mohl zatrénovat , udelat sraz u nas , policajti na Eccaku otravovat rozhodne nebudou , kdo by chtel tak piste ale ja bych navrhoval 19.srpna na starym startu v 20:00 nebo to se jeste uvidi v patek uz se bude ze staryho startu delat depo tak kdo by prijel tak dejte vedet ze Sternberka by taky par lidi bylo ale to by bylo co sem vydela na fotkach od vas tak 10% z aut co je v Brne takze aby nas tu bylo dost . Ja jeste omrknu kdyztak tu rovinku ale 400m by se tam muselo dat . Tak piste
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď inteligentnímu Chocapičovi
Ještě, že existuje web. Jinak bychom nevěděli, kteří imbecilové organizují závod na komunikaci, která je volně přístupná všem účastníkům silničního provozu (chodci, cyklisté apod.). Pokud někdo na tak úzké trati chce závodit jako závodníci při Ecce homo, vřele doporučuji. Rozflákaných aut můžeme počítat na desítky ročně. O všech oficiálních akcích samozřejmě víme z ODSH při MÚ Šternberk, proto je neřešíme. Na tuningáře si však již ve čtvrtek večer počkáme a zejména pak v sobotu a neděli. Není toitž kam ujet, protože na trati nejsou žádné výjezdy. A nemusíme tam stát pořád, protože obyvatelé okolních domů nám rádi zavolají, jakmile přijede první auto. Stačí tak dát poté jedno policejní auto Na Valy a druhé nad Lipinu a každý dostane v tom lepším případě pěkný pozdrav v podobě pokutového bločku. Chocapič je nejspíš majitel duševního suterénu, pakliže zve všechny na tak riskantní akci pro vozidla a peněženky. S pozdravem šternberští poldové, kteří nezazstaví ani babičku na skejtu.
aa
Teď jsem se trošku naštval Michale, myslím, že nevíš moc dobře co děláš. Na tvého Oplíka ihned upozorním nejen všechny šternberské policisty (i strážníky). Až se někomu něco stane, nejen řidičům, ale neviným lidem, budeš za to nést odpovědnost? Určitě jsi srab a schoval by jsi se jako organizátor techno párty. Chápu, že je to pro někoho styl života, ale myslím, že nakonec nějak Ecce Homo vyřešíme, aby trať zůstala závodním kolbištěm pouze při oficiálních srazech bez účasti veřejnosti.
aa
Michal mi nic neudělal. Snažím se jako každej správněj polda zabránit něčemu, z čeho může být někdo nešťastnej. Pokud se někdo pouští na tenkou plochu, musí počítat s rizikem. Jsou vždy dvě strany. Ti co dělají bordel, a ti co proti tomu bojují. Osobně se mi velmi líbí tuningovaná auta, jsem velký fanda do aut, nechybím na žádném Ecce Homu, má mrád legraci a dá se se mnou hovořit. Nesnáším však křiváky a lidi, kteří nevidí dál než na špičku svého nosu a řídí se heslem "po nás potopa". Vím, že neradi hovoříte s poldy, tak se odmlčím a budu se starat pouze o své problémy. Čau všichni, kteří nemáte rádi levotu.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Vis...mozna se mi to jen zda...Podle clanku mi vyplynulo,ze to oficielni zavod neni.A to ze se nekdo snazi shromazdit lidi aby zavodili na neuzavrene trati je dle meho nazoru velmi nerozumny cin.Mimochodem provoz tam je...treba ja tou cestou jezdim se svou pritelkyni do Tylova....No tak se nesnazte oblbovat lidi.I.C. píše:Jestli se nemylim, tak Hobby Open Cup jsou naprosto legalni amatersky zavody do vrchu (otevreny komukoliv), tak nevim co tu zase vsichni blbnete o tunerech a podobny picoviny.
Uz me tohleto vazne zacina srat. Uz dlouho nikdo nespojoval tuning se zavodenim, ze?

VW PASSAT B5
-
- Kontaktovat uživatele:
Ivan: Ja si samozrejme Poldova prispevku taky moc cenim. Jen me zarazilo jak se hned pustil do Mika, kterej sem k tomu napsal jen jeden komentar a sice ze to polda "rozriznul", coz jsem ja osobne pochopil jako vtipnou poznamku a nic vic 
Polda: Ja s tebou souhlasim, jen jsem se pokousel to uvest trochu na pravou miru. Jo a taky bych se primlouval za to, aby ses zaregistroval a psal nam tu svoje komentare at mame prehled, jak tyhle veci vidi "druha strana"
Polda, Fiesta: Jasne, ta pozvanka mozna znela jako ze se deje neco nekalyho, ale ja (mozna proto, ze znam Hobby Open Cup) to pochopil jako pozvanku na obycejny amatersky zavody do vrchu, ktery se jezdi na uzavrene trati a jsou naprosto legalni a muze se jich zucastnit kazdej civilni ridic (rozumej ridic bez zavodni licence).
Pro vysvetleni ... Hobby Open Cup vznikl vloni oddelenim od Privat Sprint (kterej, pokud se nepletu, jiz nepokracuje a stranky nejspis nejsou moc aktualizovany) po nejakych internich konfliktech. Neco podobnyho, ale na mnohem kvalitnejsi urovni zajistuje i FMS (Federace Motoristickeho Sportu), ktera vznikla tak nejak "podobne". Doporucuju vsem prolezt si vsechny tyhle stranky at si ziskate trosku prehled. Ja to sleduju hlavne proto, ze se chystam tyhle amatersky vrchy pristi sezonu taky jezdit.

Polda: Ja s tebou souhlasim, jen jsem se pokousel to uvest trochu na pravou miru. Jo a taky bych se primlouval za to, aby ses zaregistroval a psal nam tu svoje komentare at mame prehled, jak tyhle veci vidi "druha strana"

Polda, Fiesta: Jasne, ta pozvanka mozna znela jako ze se deje neco nekalyho, ale ja (mozna proto, ze znam Hobby Open Cup) to pochopil jako pozvanku na obycejny amatersky zavody do vrchu, ktery se jezdi na uzavrene trati a jsou naprosto legalni a muze se jich zucastnit kazdej civilni ridic (rozumej ridic bez zavodni licence).
Pro vysvetleni ... Hobby Open Cup vznikl vloni oddelenim od Privat Sprint (kterej, pokud se nepletu, jiz nepokracuje a stranky nejspis nejsou moc aktualizovany) po nejakych internich konfliktech. Neco podobnyho, ale na mnohem kvalitnejsi urovni zajistuje i FMS (Federace Motoristickeho Sportu), ktera vznikla tak nejak "podobne". Doporucuju vsem prolezt si vsechny tyhle stranky at si ziskate trosku prehled. Ja to sleduju hlavne proto, ze se chystam tyhle amatersky vrchy pristi sezonu taky jezdit.
Re: aa
Píšeš tu pěkně ,ale stejně ti nevěřím,že jsi polda ,kterej vždy a všude měřil stejným metrem... Nejsem žádnej svatoušek,to né... na Ecce homo jezdím taky každej rok,ale připadáš mi jako pán svatej( čau všichni,kteří nemáte rádi levotu...). A to si myslím je tak 5% policajtů u nás.A o tom bych moh vyprávět hodně dlouho z vlastní zkušeností s PČR,ikdyž musím přiznat,že jsem se pár krát setkal s férovým a lidským policajtem (ale byl to jen zlomek)polda píše:Michal mi nic neudělal. Snažím se jako každej správněj polda zabránit něčemu, z čeho může být někdo nešťastnej. Pokud se někdo pouští na tenkou plochu, musí počítat s rizikem. Jsou vždy dvě strany. Ti co dělají bordel, a ti co proti tomu bojují. Osobně se mi velmi líbí tuningovaná auta, jsem velký fanda do aut, nechybím na žádném Ecce Homu, má mrád legraci a dá se se mnou hovořit. Nesnáším však křiváky a lidi, kteří nevidí dál než na špičku svého nosu a řídí se heslem "po nás potopa". Vím, že neradi hovoříte s poldy, tak se odmlčím a budu se starat pouze o své problémy. Čau všichni, kteří nemáte rádi levotu.