A jak fotit, aby se to nestalo příště? Problém je v tom, že za tím barem je po celé ploše zrcadlo a nemám možnost se postavit z jiného úhlu, protože, tam jsou stěny. Pomohl by polarizační filtr?
Moderátor: Rudi
když jsem viděl co všechno s fotkama jde udělat a taky to bylo proti logice, tak bych se nedivil, kdyby to někdo ze zdejších machrů uměl odstranitLaconi píše:Pochybuju že se bavíš odlesků když už je tam máš, to je trošku proti logice
Fajn, rozumím sice každému 5.slovu, ale to nevadí, to bude asi nějakou včasnou silvestrovskou oslavoubiker píše:hehe ted vydim tu fotgu pret od ontry bez matyzu a to se lesky guly
blesgu vyme?cyly upravyt flash cyly znižyme jeho hodnsotu na nezbitno a pak exponujeme popřypadno bez blskujem a musyme poprosyt slecno o nehybany nebo tako nejak,na snymku sou uprne o pong nebo baro asy takze to bi slo asy a dlhsy caso nastavyt musyme
je to foceno Kodakem Z650. Nemám možnost nasměrovat blesk jinam. S nastavením jsem si zkoušel pohrát, ale taky to nedopadlo.sotomaior píše:cim to je focene?jinak jak ondras: u digitalu se prepalu uz nezbavis,ty info tam proste nejsou...jestli mas lepsi fotak tak bez blesku,nastavit rezim nebo si pohrat s nastavenim barev a zaverku jen o udrzis v ruce..nebo externi blesk s odrazem treba od stropu... jo a co je to za putyka?trochu mi to pripomina nudli,ale nejsem si po tom metru piv jisty
biker píše:hehe ted vydim tu fotgu pret od ontry bez matyzu a to se lesky guly
blesgu vyme?cyly upravyt flash cyly znižyme jeho hodnsotu na nezbitno a pak exponujeme popřypadno bez blskujem a musyme poprosyt slecno o nehybany nebo tako nejak,na snymku sou uprne o pong nebo baro asy takze to bi slo asy a dlhsy caso nastavyt musyme
ty tvoje hefty mě fakt dostávajíMarauderZ28 píše:mno a teď už tam jen stačí dopsat do tý černý hvězdy AKČNÍ CENU
není problém, určitě tam budu. Taky jsem zvědavý, co se skrývá za šimpanzem či Kennymsotomaior píše:tak co treba patek nebo sobota?sem zvedavy co se skryva za Beanem...a kamosky sebou:))
nevím, jaké gorily tam byly před léty, ale ty co tam jsou teď jsou v poho chlapi. Mimochodem, 2 z nich můžeš vidět na této fotce (jsou to ti dva po krajích): http://www.bagsy.cz/galerie/2006-12-01_ ... 0_8609.jpgsotomaior píše:no silvestr probehl v rezimu sankovani na bahne po lahvince absintujinak doufam ze tam mate jine goryly nez pred léty,s tema sem se jaksi nepohodl:(