Hehe,a kdyby jsme byli "zvrhla slechta" ,tak zavedem jeste "pravo prvni noci"I.C. píše:Tak se mi to libi. Pokora a poslusnostSPEEDY píše:Oukej, tak ať to nejdřív proberou Ti nahoře a pak ať se "ŠLECHTA" rozhodne a vydá verdikt. (a my Pohané budem polušní a uctiví)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MATE RADI HOSIIIKY??? BzzzzzZ_P píše:Hehe,a kdyby jsme byli "zvrhla slechta" ,tak zavedem jeste "pravo prvni noci"I.C. píše:Tak se mi to libi. Pokora a poslusnostSPEEDY píše:Oukej, tak ať to nejdřív proberou Ti nahoře a pak ať se "ŠLECHTA" rozhodne a vydá verdikt. (a my Pohané budem polušní a uctiví)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale to by nas poddani asi nemeli moc radi.......![]()
Vis ono to platilo na nastavajici (zeny!) poddanych.....SPEEDY píše:MATE RADI HOSIIIKY??? BzzzzzZ_P píše:Hehe,a kdyby jsme byli "zvrhla slechta" ,tak zavedem jeste "pravo prvni noci"I.C. píše: Tak se mi to libi. Pokora a poslusnost![]()
Pravo prvni jizdy? Tak to beru! OdsouhlasenoZ_P píše:Vis ono to platilo na nastavajici (zeny!) poddanych.....SPEEDY píše:MATE RADI HOSIIIKY??? BzzzzzZ_P píše: Hehe,a kdyby jsme byli "zvrhla slechta" ,tak zavedem jeste "pravo prvni noci"![]()
![]()
Na kluky fakt nejsme(aspon co ja vim),sorry...![]()
![]()
A to pravo prvni jizdy taky neni spatny napad...
Z_P píše:Vis ono to platilo na nastavajici (zeny!) poddanych.....SPEEDY píše:MATE RADI HOSIIIKY??? BzzzzzZ_P píše: Hehe,a kdyby jsme byli "zvrhla slechta" ,tak zavedem jeste "pravo prvni noci"![]()
![]()
Na kluky fakt nejsme(aspon co ja vim),sorry...![]()
![]()
A to pravo prvni jizdy taky neni spatny napad...
Ty tam ve ctvrtek jedes????hobborg píše:K tomu mojemu napadiku s tim pravem... kdyz mame dneska demokraci tak by to pravo melo bejt trochu inovovany tudiz plati to i obrazne takze ve CT se tesim na ty vase mazliky (baby ne) kary![]()
Tady mas neco pro inspiraci... http://www.tuningklub.cz/gallery.php?ak ... ery_id=126SPEEDY píše:No vidis, ja Tebe taky ne-e. Ale stejne, nemam se cim chlubit....Radistr píše:JA TEbe taky ne!!!![]()