kontrolka diagnostiky v opel servisu si s tím nevěděj rady
kontrolka diagnostiky v opel servisu si s tím nevěděj rady
asi během měsíce mi problikla 4x kontrolka diagnostiky měl jsem špatný starty tak jsem s astrou F zajel do opel servisu, čistily my krokový motorek a klapky, AGR ventil - ten jsem měl špatně zaslepenej místo 2 nových těsnění jsem tam měl 1 nový a 1 starý takže mi nasával vzduch, záslepku mi vyndali a nechali to tak jak to má bejt, než mi vyčistily krokáč tak jsem měl vysoký otáčky po jeho vyčištění a spuštění mimo auto běžel normálně, po jeho nasazení to bylo zase špatně, přeprogramovali mi i řídící jednotku ale furt je tam ňáká zrada technik od nich mi říkal že to může být buď špatnej krokáč a nebo v hajzlu řídící jednotka která stojí 18000,- ale není si tím jistej takže mi poradil jedině to zjistit vylučovací metodou abych sehnal někoho kdo má stejný typ auta a motoru a různě proházel věci aby se zjistilo kde je zrada, holt ale nikoho takovýho neznám ani nevím kdo by mi to udělal.....poraďte dík
Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr
Opel Astra F, rv. 96, x16szr
-to je právě problém check už nesvítí a když odpojíš krokový moturek tak se nic neděje když odpojíš potenciometr tak se rozsvítí check a když odpojíš lambdu tak taky nic ani u egr ventilu taky nesvítí a ani nezakolísaj otáčky prostě žádná zmněna poslední možnost je ecu a nebo tyhle věci jsou vadnýErik píše:Palubni pocitac je jen informace pro ridyz! Tam se neukazou chyby !!!![]()
Kdyz mas kontrolka na diagnostiky, tak se podivej KTERE CHYBY MAS v ECU!!!
S tim se da aspon neco delat. Jnake popis hodit na net, co s tim?
Podle chyb kode, te reknu co mas rozbite nebo tak...
Ale kdyz to nezjistis...
www.diagnostika.kvalitne.cz
Ahoj - měl jsem podobnou potíž. Občas velmi špatné starty apod apod. Byl to špatný snímač polohy klikového hřídele. Ale zjistil jsem to až z diagnostiky. Pokud jsi z okolí Loun, Žatce či Mostu, zkus www.diagnostika.kvalitne.cz