Netusite nekdo za kolik se tak da splasit turbo z Audi 165kW 1,8T ? Pripadne nejakej kontakt kde to splasit, nebo za kolik se pohybujou > ? Dik moc

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
No ma to byt na 1,8T AUQ coz je 132kW a to turbo z te 165kW verze je trosku lepsi. Jen se spis tak orientacne shanim zatimT-O-M píše:pokud se chceš dostat výkonově někam trochu výš, tak ti asi sériový turbo z TT stačit nebude a čím lepší matroš, tím horší cena.
Sinkas píše:to je uplne jedno z ceho je ,turbo se nedeli na diselovi a benzinovi,u turba se ridis podle otacek,plniciho tlaku,a mnozstvi vzduch,a pak jsou dulezity prumeri restrikrotu,takze jsi zjisti jaky je turbo v tom TT a najdi si vozi se stejnim turbem a prides na to ze to sami najdes nekde v nejakym catrpilaru nebo treba v avii a mas ho za polovicni cenu jenom proto ze neni ze sportovniho vozu audi TT ale z avie
a viste čečenSinkas píše:to je uplne jedno z ceho je ,turbo se nedeli na diselovi a benzinovi,u turba se ridis podle otacek,plniciho tlaku,a mnozstvi vzduch,a pak jsou dulezity prumeri restrikrotu,takze jsi zjisti jaky je turbo v tom TT a najdi si vozi se stejnim turbem a prides na to ze to sami najdes nekde v nejakym catrpilaru nebo treba v avii a mas ho za polovicni cenu jenom proto ze neni ze sportovniho vozu audi TT ale z avie
ale on ma pravdu, kamos dal turbo z tédéíčka 66 kw do svoji fabky 1,2 HTP 40 kw, ted ma na brzde 188 Kw, 418 NmSinkas píše:to je uplne jedno z ceho je ,turbo se nedeli na diselovi a benzinovi,u turba se ridis podle otacek,plniciho tlaku,a mnozstvi vzduch,a pak jsou dulezity prumeri restrikrotu,takze jsi zjisti jaky je turbo v tom TT a najdi si vozi se stejnim turbem a prides na to ze to sami najdes nekde v nejakym catrpilaru nebo treba v avii a mas ho za polovicni cenu jenom proto ze neni ze sportovniho vozu audi TT ale z avie