Alfaromeo 147 - nastaveni pocitace ?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Urban2Go

Alfaromeo 147 - nastaveni pocitace ?

Příspěvek od Urban2Go »

Ahoj ahoj, pripadam si tu jako uplny noooob, mam navod jen ve francoustine a zatim jsem zjistil jak funguje zhruba 60% veci v aute, prevazne metodou pokus a omyl. jedna vec me ale stale vrta hlavou. Jak se dostanu do nastaveni pocitace v aute??? myslim Tim toho hlavniho kde muzu nastavovat (automaticke sterace, zavirani okynek pri zamceni, + vsechny ostatni vychytavky... diky diky diky :)

morda

Re: Alfaromeo 147 - nastaveni pocitace ?

Příspěvek od morda »

Urban2Go píše:Ahoj ahoj, pripadam si tu jako uplny noooob, mam navod jen ve francoustine a zatim jsem zjistil jak funguje zhruba 60% veci v aute, prevazne metodou pokus a omyl. jedna vec me ale stale vrta hlavou. Jak se dostanu do nastaveni pocitace v aute??? myslim Tim toho hlavniho kde muzu nastavovat (automaticke sterace, zavirani okynek pri zamceni, + vsechny ostatni vychytavky... diky diky diky :)
a jaký máš rok výroby???
AR147 1,9JTD

Urban2Go

Příspěvek od Urban2Go »

morda píše:
Urban2Go píše:Ahoj ahoj, pripadam si tu jako uplny noooob, mam navod jen ve francoustine a zatim jsem zjistil jak funguje zhruba 60% veci v aute, prevazne metodou pokus a omyl. jedna vec me ale stale vrta hlavou. Jak se dostanu do nastaveni pocitace v aute??? myslim Tim toho hlavniho kde muzu nastavovat (automaticke sterace, zavirani okynek pri zamceni, + vsechny ostatni vychytavky... diky diky diky :)
a jaký máš rok výroby???

2001

morda

Příspěvek od morda »

To já taky. 12/01.
Vpalubním počítači je dost věcí,ale abych si mohl nastavovat stěrače a stahování oken to ne...

Je tam např.Trip A,B radio na PC displeyi,spotřeba např. v mílích nebo kolik ujedeš km na 1litr,ale tak komfortní jednotku já osobně nemám,abych mohl nastavovat to co ty píšeš...

Vím,že nové Octaviie v lepší výbavě to mají,ale 147 rv 01nevím,nevím???
AR147 1,9JTD

morda

Příspěvek od morda »

Jo a okna se ti sami stáhnou,když budeš dlouze držet tlačítko odemikání na klíči...a zavřou,když budeš držet zamykání:)
AR147 1,9JTD

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“