Čalouník
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
No já asi taky,v okolí Brna nebo tak někde 

OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Re: Čalouník
Mám naprostýho kouzelníka. Udělá i nemožný. Ale je v Liberci.
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
Kolik si bere za sedačku. jen práci, kužu mám.Madmax píše:Mám naprostýho kouzelníka. Udělá i nemožný. Ale je v Liberci.
FUCK AIRRIDE
Pošli mi nějaký fotky sedaček. ukážu mi to a zeptám se na cenu.Butcho píše:Kolik si bere za sedačku. jen práci, kužu mám.Madmax píše:Mám naprostýho kouzelníka. Udělá i nemožný. Ale je v Liberci.
Jinak teď mi dělá sedlo na motorku a cena je do 1500,- z koženky a do 3500,- z kůže. (materiál s prací)
..byl by nějaký kontakt nebo adresa na toho Libereckýho kouzelníka
umí i látky moje představa je Alcatraz ??
Já vím, stím počítám.Fiesta píše:Martin: Počítej že sedačka bude stát kolem 5000,-
FUCK AIRRIDE
Libereckej kouzelníkPampeago píše:..byl by nějaký kontakt nebo adresa na toho Libereckýho kouzelníka

http://www.motomania.cz/sponzori/pagac/page1.htm
Díky.... podívám se za ním
Na Karvinsku nebo Ostravsku asi nikoho schopného neznáte, co?
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
jen takovej dotázek k tématu... kolik by stálo potažení dvou skořepin něčim obyč?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Počítej tak kolem 3000,- kusBALI píše:jen takovej dotázek k tématu... kolik by stálo potažení dvou skořepin něčim obyč?
FUCK AIRRIDE
ty krávo
nemyslim ale kůží... chci jen obyč látku... (mam nabídku na dvě skořápky a potřebujou očalounit
)

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Jo počítej s tim že očalounění jedný skořepiny tě vyjde nastejno, jako když si koupíš nějakou lacinou sedačku. Mám formu na sedačku Sparco REV a když spočítám materiál na výrobu skořepiny + čalouníka, tak sem na ceně kolem 4000-4500. A to vubec nepřemejšlim nad mojí prací.BALI píše:ty krávonemyslim ale kůží... chci jen obyč látku... (mam nabídku na dvě skořápky a potřebujou očalounit
)
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zeptám se ti, čalouníka máme v rodiněBALI píše:ty krávonemyslim ale kůží... chci jen obyč látku... (mam nabídku na dvě skořápky a potřebujou očalounit
)
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Musíš počítat materiál a práci. počítej že za práci si veme tak 1500,- za kus a teď ještě látka.BALI píše:ty krávonemyslim ale kůží... chci jen obyč látku... (mam nabídku na dvě skořápky a potřebujou očalounit
)
FUCK AIRRIDE
teď mi to ajfelo voláButcho píše:Musíš počítat materiál a práci. počítej že za práci si veme tak 1500,- za kus a teď ještě látka.BALI píše:ty krávonemyslim ale kůží... chci jen obyč látku... (mam nabídku na dvě skořápky a potřebujou očalounit
)

EDIT:12minutovej hovor

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neserBALI píše:teď mi to ajfelo voláButcho píše:Musíš počítat materiál a práci. počítej že za práci si veme tak 1500,- za kus a teď ještě látka.BALI píše:ty krávonemyslim ale kůží... chci jen obyč látku... (mam nabídku na dvě skořápky a potřebujou očalounit
)
EDIT:12minutovej hovor![]()
![]()

Ale potvrdilo se co jsem říkal, lepší koupit nový

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Tak na kolik by ho to vyšlo.Eiffel píše:neserBALI píše:teď mi to ajfelo voláButcho píše: Musíš počítat materiál a práci. počítej že za práci si veme tak 1500,- za kus a teď ještě látka.
EDIT:12minutovej hovor![]()
![]()
Ale potvrdilo se co jsem říkal, lepší koupit nový
FUCK AIRRIDE
přesně jak píšeš ty...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1500 práce plus litr materiál, pokud by to bylo látkou. Pokud kůží tak by to vyšlo na 5000 celkem i s prací
cena za jednu sedačku
cena za jednu sedačku
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
já sem si našel borca kterej mi to udělá za 1000,- kus jen práci. materyál mě bude zase stát 3000,- na jednu sedačku.BALI píše:přesně jak píšeš ty...
FUCK AIRRIDE
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je dobrá cenovka, a budeš to mít v kůži?Butcho píše:já sem si našel borca kterej mi to udělá za 1000,- kus jen práci. materyál mě bude zase stát 3000,- na jednu sedačku.BALI píše:přesně jak píšeš ty...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Jo v bíločerné kůži a to mám ještě za dobrý peníze tu kůži.Eiffel píše:to je dobrá cenovka, a budeš to mít v kůži?Butcho píše:já sem si našel borca kterej mi to udělá za 1000,- kus jen práci. materyál mě bude zase stát 3000,- na jednu sedačku.BALI píše:přesně jak píšeš ty...
FUCK AIRRIDE
Jo v bíločerné kůži a to mám ještě za dobrý peníze tu kůži.Eiffel píše:to je dobrá cenovka, a budeš to mít v kůži?Butcho píše:já sem si našel borca kterej mi to udělá za 1000,- kus jen práci. materyál mě bude zase stát 3000,- na jednu sedačku.BALI píše:přesně jak píšeš ty...
FUCK AIRRIDE
ty woel,favorit v kůži
to musim vidět výsledek...

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Dávám to komplet do kůže. sice to bude stát tak ze 20000,- ale bude to dobrý.BALI píše:ty woel,favorit v kůži![]()
to musim vidět výsledek...
FUCK AIRRIDE