Jakou barvu laku na Hondu Civic?
Jakou barvu laku na Hondu Civic?
Chystám na jaře nový lak a nemohl jsem se rozhodnout jakou dát barvu. Nechal jsem si teda u kámoše udělat virtual tuning na mého Civica.
Protože nejsem sobec a chci aby se moje auto líbilo i ostatním lidem, ptám se co říkáte na tuto barevnou kombinaci?
Protože nejsem sobec a chci aby se moje auto líbilo i ostatním lidem, ptám se co říkáte na tuto barevnou kombinaci?
- Přílohy
-
- honda cerna.jpg (112.36 KiB) Zobrazeno 2027 x
Naposledy upravil(a) Petr78 dne 06 led 2007 22:28, celkem upraveno 1 x.
Re: Líbí se vám?
barevná kombinace se mi líbí,akorát bych dal bílou perleť a karmonovou kapotu a na kolech bych udělal černý jen paprcky
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo líbí moc, možná bych to poslal malinko dolu
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
no hlavně to tak nedělej,bo takhle chci mít auto jednou já 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
neboj, nedám si od tebe poradit a udělám to tak jak je to na fotceBALI píše:no hlavně to tak nedělej,bo takhle chci mít auto jednou já
se přece nebudu opičit....

Honda Civic EG4
presne podle mych predstav, fakt jen karbonovou nebo aspon cernou kapotu a bilej limec a

Looking for some car....
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
co vidite na bile barve ? mne se to moc nezda .. dej to do seda..
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
bíla je super, dycky mne to pripomina arabskej styl nebo miami 

156 f benzinu na letnich drifto dost
-
- Kontaktovat uživatele:
takze v konecnem souctu se ti to vlastne nelibiBALI píše:barevná kombinace se mi líbí,akorát bych dal bílou perleť a karmonovou kapotu a na kolech bych udělal černý jen paprcky

Pěkný, ale fakt by to chtělo perleť a černá haubna by byla dobrá, kola jsou pěkný anebo něco jako Momo corse black, ale sednou tam obojí...Ale já bych se přimlouval za tu kapotu, udělá to zajímavější. Ale tak jak to je na obrázku je to hodně dobrý. Jak velký jsou ty kola?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
- Tommy-cupra
s bilou perleti bude problem v budoucnu kdyz to nekde odres,nemusej to pak trefit,ale urcite by to hezky bylo,jinak kola super,nechat takhle cerny a karbonova kapota by byla pecka
SEAT LEON CUPRA
Kola jsou 17" s pneu 205/40Starlet píše:Pěkný, ale fakt by to chtělo perleť a černá haubna by byla dobrá, kola jsou pěkný anebo něco jako Momo corse black, ale sednou tam obojí...Ale já bych se přimlouval za tu kapotu, udělá to zajímavější. Ale tak jak to je na obrázku je to hodně dobrý. Jak velký jsou ty kola?
Honda Civic EG4
Jelikož je to leštěnka, tak si špíny nikdy moc dlouho neužijefufu píše:.... tak u mě teda bílá nevede, je moc náchylná na špínu![]()
.... stejně tam dáš barvu jaká se líbí tobě, takže je to jedno

A úplně jedno to není. Jak jsem psal, nejsem sobec a chci aby se moje auto líbilo i jiným lidem. Nemusí se líbit všem, stačí i jenom porotcům na tuning srazech

Naposledy upravil(a) Petr78 dne 07 led 2007 18:42, celkem upraveno 1 x.
Honda Civic EG4
je zač

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
-
- Kontaktovat uživatele: