Dejme tomu že mám jeden sataII disk 80GB volnej doma. Když ho dám do kompu a nastavím na něj virtuální pamět (swap file) a nastavím jí na minimum 80GB a maximum 80 GB.
Pomůžu si tím nějak - třeba zrychlet win?
Bylo by to na Sempr. 3100+, 1,5 GB ramm, 330 (80 systém + 250 data) GB disk, Ati x1300 256mb
Virtuální paměť - widle
Moderátor: Rudi
Virtuální paměť - widle
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

Re: Virtuální paměť - widle
ne-e Virtuální paměť se nastavuje +- jednou tolik jako máš ramky. Jám mám třeba nastavený na 2gb a ani to nikdy nemám využitý. 
Těch 80gb bys využil leda při práci s nezkomprimovaným videem, o velokosti těch 80gb. Což je uplně absurdní
Jinak si nedokážu představit jinej tak velikej soubour.

Těch 80gb bys využil leda při práci s nezkomprimovaným videem, o velokosti těch 80gb. Což je uplně absurdní

Jinak si nedokážu představit jinej tak velikej soubour.
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
Viz výše,myslím si že tak velkej soubor je zbytečnej. Co vím ale nabeton je že když ti začne docházet místo na C: tak ti stejně nepomůže. Wokna si prostě žijou svým životem. 
Zrychlit wokna lze čištěním registrů a občasnou defragmentací,jinej způsob jsem zatím nenašel i když určitě jsou prográmky které to obstarají za uživatele samy.

Zrychlit wokna lze čištěním registrů a občasnou defragmentací,jinej způsob jsem zatím nenašel i když určitě jsou prográmky které to obstarají za uživatele samy.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01