jestli ti vydrží hjůůndaj tak diesel by tě přežil...Generics píše:ale jste snazivy kucii, to se ceni, hlavne, at vam vydrzi...
mne by diesel nevydrzel, takze pro me je aktualni tak tohle
TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
esisi, ty jsi vtipnej:) neprezil, aspon takhle mi to rekli v servisu a sam si to myslim taky. Btw, ja jsem ochotnej si za svezeni zaplat, nezkoumam, jestli se mi zvedla spotreba z 4,1 na 4,2 litru nafty.
Kolik jsi toho s H najel, ze jsi tak chytrej?

Naposledy upravil(a) Generics dne 11 led 2007 14:51, celkem upraveno 1 x.
japonec a korejec....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jedine kdo tu dela chytreho si tyGenerics píše:esisi, ty jsi vtipnej:) neprezil, aspon takhle mi to rekli v servisu a sam si to myslim taky. Btw, ja jsem ochotnej si za svezeni zaplat, nezkoumam, jestli se mi zvedla spotreba z 4,1 na 4,2 litru nafty.

Audi Coupe Quattro
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
golf
Chlapi nehadejte se prosim, jinak se nedozvime upravy prsoim me by to moc zajimalo 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
golf
Ja vas vubec nechci nejak omezovat diskuzi ale stejen se nam dotycny jeste napochlubil s upravama 

- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: golf
dyt uz tu jsou napsany..sice strucne , ale jsou...Berry píše:Chlapi nehadejte se prosim, jinak se nedozvime upravy prsoim me by to moc zajimalo

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
golf
To mas pravdu ted jsme si trochu nabehl, ale tak znovu jestli yb se dotycny trochu vic nrozepsal ono ostra vacka, chip neudela ze 66kw 200+konovou bestii (vykon jsme udal orientacne nevim kolik to mas,ale urcite vic jak 200 aby dosahlo takovho zrychleni pri tolik udvane hmotnosti)
Re: TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)
reálné to určitě je...
rozepište nějak ty úpravy... protože ze 66kw k 150kw je kus cesty
rozepište nějak ty úpravy... protože ze 66kw k 150kw je kus cesty
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda, treba Honde S2000 by zachvili koncila jednickablázen píše:a taky je velkej rozdíl 0-100 a 0-96 když tam většině aut končí kvalt..

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
3. jde pres 110kmh
upravy: turbo GT2052V, trysky race520, vacka jina ale nereknu z ceho, spojka jina prevodovka 6kvalt, pisty a IC ARL, a hlavne stoji to 5x min nez nejaky R32 zere to pulku v beznym provozu to temer nekouri
upravy: turbo GT2052V, trysky race520, vacka jina ale nereknu z ceho, spojka jina prevodovka 6kvalt, pisty a IC ARL, a hlavne stoji to 5x min nez nejaky R32 zere to pulku v beznym provozu to temer nekouri
reovnávat to z R32 je trochu out
no nevim co na tom vidíš,je to ošklivý a rychlý,a je to dýsl,a zbytek auta je na hovno,chtěl bych to vidět v zatáčkách ve vysoký rychlosti.Rudi píše:na to můžu říct jen jedno, krásný a nenápadně nabušený auto, takový se mi vždy líbili![]()
Ale udělejte video,tim to rozřešíte,a kdyby bylo pod nulou,tak by jste dali ještě lepší čas

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
mvolesko píše:3. jde pres 110kmh
no jestli to nove stalo 5x min bych se hadal,vcetne uprav apod...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
pokud s edobře pamatuju tak tenhle golf slušně zajel i na závodech do vrchu na záskal, pokud to byl on.. ale jsou velký rezervy v podvozku..snad jako u každýho auta od mvoleskaAmuse píše:no nevim co na tom vidíš,je to ošklivý a rychlý,a je to dýsl,a zbytek auta je na hovno,chtěl bych to vidět v zatáčkách ve vysoký rychlosti.Rudi píše:na to můžu říct jen jedno, krásný a nenápadně nabušený auto, takový se mi vždy líbili![]()
Ale udělejte video,tim to rozřešíte,a kdyby bylo pod nulou,tak by jste dali ještě lepší čas

jj tak to se nemejlishonza 2.0 16v píše:pokud s edobře pamatuju tak tenhle golf slušně zajel i na závodech do vrchu na záskal, pokud to byl on.. ale jsou velký rezervy v podvozku..snad jako u každýho auta od mvoleskaAmuse píše:no nevim co na tom vidíš,je to ošklivý a rychlý,a je to dýsl,a zbytek auta je na hovno,chtěl bych to vidět v zatáčkách ve vysoký rychlosti.Rudi píše: na to můžu říct jen jedno, krásný a nenápadně nabušený auto, takový se mi vždy líbili![]()
Ale udělejte video,tim to rozřešíte,a kdyby bylo pod nulou,tak by jste dali ještě lepší čas![]()
pokud se tada nemýlim.. ta houpavá GII na okruhu na letišti byla brutální..

v zaskali prvni jizda na snehu s tim autem v zivote, takze nic moc, druhy uz bylo na vode a to uz bylo lepsi