snížený podvozek???

Nápravy, podvozky, snižování, brzdy, řízení - vše kolem náprav a brzd

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
tomino No.1

snížený podvozek???

Příspěvek od tomino No.1 »

cau tlumice mi sli do kytek tak premyslim jestli koupis komplet snezenej max 35mm ...nekteri me odrazuji ze to bude moc tvrdy(je pravda ze auto pouzivam jazdy den) tak bych potreboval nejaky napady od profiku :)

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Nahoře na liště dej funkci hledat, už se tro tady X krát probíralo, určitě najdeš něco co ti pomůže.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Nebal bych se snizeni -35mm, bude to tvrdsi, ale hlavne budes zatacky projizdet rychleji a zabavneji, mozna :D
Změna je život...

Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)

SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

G3-Lower píše:Nebal bych se snizeni -35mm, bude to tvrdsi, ale hlavne budes zatacky projizdet rychleji a zabavneji, mozna :D
A přes obrubníky atd. se také projíždí rychleji. :lol:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Re: snížený podvozek???

Příspěvek od Velbloud »

Mno tvrdší to bude každopádně... a jestli jezdíš denně tak opravdu max těch 35mm.

ale připrav se, že ucítíš každou nerovnost na silnici, nevyjedeš na obrubník a do auta se ti začnou přenášet všechny otřesy...
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Velbloud píše: do auta se ti začnou přenášet všechny otřesy...
zacne ti odchazet predni naprava a na D1 budes mit prdylku naklepanou jako rizecek....
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

AdieuD píše:
zacne ti odchazet predni naprava a na D1 budes mit prdylku naklepanou jako rizecek....
co D1, já si rozmýšlím každou cestu s Corsou po Práglu.. a když mám na výběr ta to vezmu radši obchvatem :lol:
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Ričrd@johan

Příspěvek od Ričrd@johan »

Heh...mam predek 65 a zadek 55...a jsem v klidu...luxus-0,ale jizdni vlastnosti,zatacky atd...max!!!!Kde oktavka jde do driftu,ji ja jeste seberu...na 215/40...jezdim kazdy den...a je to jen o zvyku...ale to vyziti stoji za to... 8)
White Corolla E10 1,6 Si

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

predek -80, zadek -55 :) jezdim kazdej den po praze, dojedu se surfama az k vode a nedavno sem dojel i k mame na zahradu po dva kilaky dlouhy lesni ceste totalne rozm.dany... jak je to tvrdy tak to nepusti auto tak dolu 8) ale leckde musim dost pomalu :lol: :cry:

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

Velbloud píše:
AdieuD píše:
co D1, já si rozmýšlím každou cestu s Corsou po Práglu.. a když mám na výběr ta to vezmu radši obchvatem :lol:
na nase dalnice nemusi bejt ani sport. podvozek aby byla prdylka naklepana ... me to stacilo kdyz sme jeli do olomouce na aute byly jen 17" a dalnici sme se vyhejbali jak jen to slo a kousek od rosic (nebo jak se to menuje) do olomouce byl fakt desnej

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Zdravím, když už je tady řeč o sportovních podvozkách, tak bych měl na vás prosbu... Mám Alfu 146 a už delšídobu sháním pružiny se snížením nižším než -35mm, nebo -40mm - nikde nic nižšího nemohu sehnat... V jednom německém e-shopu jsem viděl pružiny -60/-40 - chtěl jsem je koupit, ale než jsem se dostal k tomu, abych je objednal, tak už je tam neměli. Také jsem viděl pružiny B+G -45/40, ale vůbec nemám představu, kde bych tady tyhle pružiny mohl sehnat. Na Alfy tady toho moc bohužel není... Poradí někdo? Předem dík.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Venca146 píše:Zdravím, když už je tady řeč o sportovních podvozkách, tak bych měl na vás prosbu... Mám Alfu 146 a už delšídobu sháním pružiny se snížením nižším než -35mm, nebo -40mm - nikde nic nižšího nemohu sehnat... V jednom německém e-shopu jsem viděl pružiny -60/-40 - chtěl jsem je koupit, ale než jsem se dostal k tomu, abych je objednal, tak už je tam neměli. Také jsem viděl pružiny B+G -45/40, ale vůbec nemám představu, kde bych tady tyhle pružiny mohl sehnat. Na Alfy tady toho moc bohužel není... Poradí někdo? Předem dík.
a to byly samotný pružiny nebo včetně tlumičů? páč pokud jen pružiny, tak to ti brzo ty tlumiče odejdou...
já mám -35mm a ty tlumiče už jsou celkem KO bych řekl
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

kosh

Příspěvek od kosh »

AdieuD píše:
Náhodou D1 je v pohodě sesta
´´dálnice´´ z brna na olomouc je teprve klepačka. staré zlaté panely
E36 - E46 - E92

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Panda píše:
Venca146 píše:Zdravím, když už je tady řeč o sportovních podvozkách, tak bych měl na vás prosbu... Mám Alfu 146 a už delšídobu sháním pružiny se snížením nižším než -35mm, nebo -40mm - nikde nic nižšího nemohu sehnat... V jednom německém e-shopu jsem viděl pružiny -60/-40 - chtěl jsem je koupit, ale než jsem se dostal k tomu, abych je objednal, tak už je tam neměli. Také jsem viděl pružiny B+G -45/40, ale vůbec nemám představu, kde bych tady tyhle pružiny mohl sehnat. Na Alfy tady toho moc bohužel není... Poradí někdo? Předem dík.
a to byly samotný pružiny nebo včetně tlumičů? páč pokud jen pružiny, tak to ti brzo ty tlumiče odejdou...
A navic nebudou dost tvrdy, takze mu to bude mlatit do dorazu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

-8/-6 :lol: ... luxus nevim co je :smich: ale zatacky sou super svezeni 8) , neustreli a drzi jak prisity
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Panda píše:

Nene, to byly jen samotné pružiny bez tlumičů - sportovní tlumiče budu samozřejmě také kupovat, protože přesně jak říkáš by mi brzo sériové odešli (mám pocit, že ty moje už jsou taky KO). Tlumiče budu mít od OMP, takže tam mám jasno, jen sháním pružiny se snížením větším než -40mm...

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Beaver píše:
Panda píše:
A navic nebudou dost tvrdy, takze mu to bude mlatit do dorazu.

Tlumiče samozřejmě budou - v tom už mám jasno, jen zbývá sehnat ty pružiny....

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Tak koukám, že se tady nic nezměnilo... Zřejmě tady jako jediný tuním 146tku :D... Tak jsem po nekonečném hledání našel podvozek za zajímavou cenu, který by mi vyhovoval, ale musel bych ho objednat z Německa, což není problém. Jen by mě zajímalo, jestli někdo znáte tuhle značku podvozku (viz odkaz). Viděl jsem u nás pár aut(ne Alfa), co na tomhle podvozku jezdí, ale vůbec nic o téhle značce nevím, tak se chci zeptat: Znáte někdo tuto značku podvozku, máte s těmito podvozky nějaké zkušenosti? Šli byjste do toho? Předem dík za odpovědi. Ps Na tomhle webu se zabývají prodejem pouze na italská auta, takže doufám, že tím pomůžu i těm, kteří mají taky itala a nemůžou u nás sehnat to, co by si představovali: http://www.italiatec.de/5722_Alfa-145-1 ... .4---2.htm
http://www.italiatec.de

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jo tyhle stránky znám, jinak na ten podvozek, to se spíš poptej na www.italiancars.org
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

eric
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eric »

mam vyskove stavitelny pruziny na 99 VTi, tlumice prijdou az v lete. Pres retardery na jednicku, drive v poho 30km/h. Ne ze by to neslo,ale...nejde :lol: zatacky supr, prujezd kamionu proti skoro necitim oproti drivejsi nudli v bande. Ovsem citit je kazdy kaminek.
Origo vyska:
http://www.eric.ic.cz/honda/04/photo8.jpg

moje snizeni(leto),jde to jeste nize
http://www.eric.ic.cz/honda/09/p1000559.jpg

rozsah stavitelnosti je nekde kolem 8mi cm. Tuzsi mi vyhovuje, nemenil bych.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

cože výškově stavitelný pružiny? :shock:

Kingmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kingmichal »

Kdyz uz sme u toho tak se taky vetru. Shanim pruziny na favorita poradte nejak obchod diky!
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Panda píše:cože výškově stavitelný pružiny? :shock:
Mno jo, takovej ten set kdy sroubovanim upravis polohu konce pruziny nejspis...

Kingmichal píše:Kdyz uz sme u toho tak se taky vetru. Shanim pruziny na favorita poradte nejak obchod diky!
4.447,- Kc za sadu se snizenim 40mm ti muzu nabidnout ja :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

jurnec

Příspěvek od jurnec »

Taky sem přemejšlel o snížení jen pružinama,ale od snižování sem už upustil a sportovní podvozek už neřešim,origo stačí,je dost dobrej od výroby 8) 8) 8) .A navíc mám v nejnižšim bodě auto 12cm nad zemí,a to je dost na ty cesty tady na vysočině.Zajimalo by mě jen tak teoreticky,kdybych na to dal jen sportovní pružiny,jestli by to odnesli tlumiče když sou dost tvrdý už z výroby.
BMW E34 520i 110kw

Milan II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan II »

Mám Octavii snížernou pérama H&R o - 40 mm a vůbec to auto není tvrdý!! Ba naopak, právě že jsem čekal tvrdší chování náprav a ono je to zrovna tak měkký, jako ty originální pružiny. Akorád jsem tím dosáhl snížení, víc nic.

Odpovědět

Zpět na „Podvozek a brzdy“