snížený podvozek???
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
-
snížený podvozek???
cau tlumice mi sli do kytek tak premyslim jestli koupis komplet snezenej max 35mm ...nekteri me odrazuji ze to bude moc tvrdy(je pravda ze auto pouzivam jazdy den) tak bych potreboval nejaky napady od profiku 

Nebal bych se snizeni -35mm, bude to tvrdsi, ale hlavne budes zatacky projizdet rychleji a zabavneji, mozna 

Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
A přes obrubníky atd. se také projíždí rychleji.G3-Lower píše:Nebal bych se snizeni -35mm, bude to tvrdsi, ale hlavne budes zatacky projizdet rychleji a zabavneji, mozna

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Re: snížený podvozek???
Mno tvrdší to bude každopádně... a jestli jezdíš denně tak opravdu max těch 35mm.
ale připrav se, že ucítíš každou nerovnost na silnici, nevyjedeš na obrubník a do auta se ti začnou přenášet všechny otřesy...
ale připrav se, že ucítíš každou nerovnost na silnici, nevyjedeš na obrubník a do auta se ti začnou přenášet všechny otřesy...

-
- Kontaktovat uživatele:
zacne ti odchazet predni naprava a na D1 budes mit prdylku naklepanou jako rizecek....Velbloud píše: do auta se ti začnou přenášet všechny otřesy...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
co D1, já si rozmýšlím každou cestu s Corsou po Práglu.. a když mám na výběr ta to vezmu radši obchvatemAdieuD píše:zacne ti odchazet predni naprava a na D1 budes mit prdylku naklepanou jako rizecek....Velbloud píše: do auta se ti začnou přenášet všechny otřesy...

- Ričrd@johan
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
na nase dalnice nemusi bejt ani sport. podvozek aby byla prdylka naklepana ... me to stacilo kdyz sme jeli do olomouce na aute byly jen 17" a dalnici sme se vyhejbali jak jen to slo a kousek od rosic (nebo jak se to menuje) do olomouce byl fakt desnejVelbloud píše:co D1, já si rozmýšlím každou cestu s Corsou po Práglu.. a když mám na výběr ta to vezmu radši obchvatemAdieuD píše:zacne ti odchazet predni naprava a na D1 budes mit prdylku naklepanou jako rizecek....Velbloud píše: do auta se ti začnou přenášet všechny otřesy...
Zdravím, když už je tady řeč o sportovních podvozkách, tak bych měl na vás prosbu... Mám Alfu 146 a už delšídobu sháním pružiny se snížením nižším než -35mm, nebo -40mm - nikde nic nižšího nemohu sehnat... V jednom německém e-shopu jsem viděl pružiny -60/-40 - chtěl jsem je koupit, ale než jsem se dostal k tomu, abych je objednal, tak už je tam neměli. Také jsem viděl pružiny B+G -45/40, ale vůbec nemám představu, kde bych tady tyhle pružiny mohl sehnat. Na Alfy tady toho moc bohužel není... Poradí někdo? Předem dík.
a to byly samotný pružiny nebo včetně tlumičů? páč pokud jen pružiny, tak to ti brzo ty tlumiče odejdou...Venca146 píše:Zdravím, když už je tady řeč o sportovních podvozkách, tak bych měl na vás prosbu... Mám Alfu 146 a už delšídobu sháním pružiny se snížením nižším než -35mm, nebo -40mm - nikde nic nižšího nemohu sehnat... V jednom německém e-shopu jsem viděl pružiny -60/-40 - chtěl jsem je koupit, ale než jsem se dostal k tomu, abych je objednal, tak už je tam neměli. Také jsem viděl pružiny B+G -45/40, ale vůbec nemám představu, kde bych tady tyhle pružiny mohl sehnat. Na Alfy tady toho moc bohužel není... Poradí někdo? Předem dík.
já mám -35mm a ty tlumiče už jsou celkem KO bych řekl
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Náhodou D1 je v pohodě sestaAdieuD píše:zacne ti odchazet predni naprava a na D1 budes mit prdylku naklepanou jako rizecek....Velbloud píše: do auta se ti začnou přenášet všechny otřesy...
´´dálnice´´ z brna na olomouc je teprve klepačka. staré zlaté panely
E36 - E46 - E92
A navic nebudou dost tvrdy, takze mu to bude mlatit do dorazu.Panda píše:a to byly samotný pružiny nebo včetně tlumičů? páč pokud jen pružiny, tak to ti brzo ty tlumiče odejdou...Venca146 píše:Zdravím, když už je tady řeč o sportovních podvozkách, tak bych měl na vás prosbu... Mám Alfu 146 a už delšídobu sháním pružiny se snížením nižším než -35mm, nebo -40mm - nikde nic nižšího nemohu sehnat... V jednom německém e-shopu jsem viděl pružiny -60/-40 - chtěl jsem je koupit, ale než jsem se dostal k tomu, abych je objednal, tak už je tam neměli. Také jsem viděl pružiny B+G -45/40, ale vůbec nemám představu, kde bych tady tyhle pružiny mohl sehnat. Na Alfy tady toho moc bohužel není... Poradí někdo? Předem dík.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-8/-6
... luxus nevim co je
ale zatacky sou super svezeni
, neustreli a drzi jak prisity

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Panda píše:a to byly samotný pružiny nebo včetně tlumičů? páč pokud jen pružiny, tak to ti brzo ty tlumiče odejdou...Venca146 píše:Zdravím, když už je tady řeč o sportovních podvozkách, tak bych měl na vás prosbu... Mám Alfu 146 a už delšídobu sháním pružiny se snížením nižším než -35mm, nebo -40mm - nikde nic nižšího nemohu sehnat... V jednom německém e-shopu jsem viděl pružiny -60/-40 - chtěl jsem je koupit, ale než jsem se dostal k tomu, abych je objednal, tak už je tam neměli. Také jsem viděl pružiny B+G -45/40, ale vůbec nemám představu, kde bych tady tyhle pružiny mohl sehnat. Na Alfy tady toho moc bohužel není... Poradí někdo? Předem dík.
Nene, to byly jen samotné pružiny bez tlumičů - sportovní tlumiče budu samozřejmě také kupovat, protože přesně jak říkáš by mi brzo sériové odešli (mám pocit, že ty moje už jsou taky KO). Tlumiče budu mít od OMP, takže tam mám jasno, jen sháním pružiny se snížením větším než -40mm...
Beaver píše:A navic nebudou dost tvrdy, takze mu to bude mlatit do dorazu.Panda píše:a to byly samotný pružiny nebo včetně tlumičů? páč pokud jen pružiny, tak to ti brzo ty tlumiče odejdou...Venca146 píše:Zdravím, když už je tady řeč o sportovních podvozkách, tak bych měl na vás prosbu... Mám Alfu 146 a už delšídobu sháním pružiny se snížením nižším než -35mm, nebo -40mm - nikde nic nižšího nemohu sehnat... V jednom německém e-shopu jsem viděl pružiny -60/-40 - chtěl jsem je koupit, ale než jsem se dostal k tomu, abych je objednal, tak už je tam neměli. Také jsem viděl pružiny B+G -45/40, ale vůbec nemám představu, kde bych tady tyhle pružiny mohl sehnat. Na Alfy tady toho moc bohužel není... Poradí někdo? Předem dík.
Tlumiče samozřejmě budou - v tom už mám jasno, jen zbývá sehnat ty pružiny....
Tak koukám, že se tady nic nezměnilo... Zřejmě tady jako jediný tuním 146tku
... Tak jsem po nekonečném hledání našel podvozek za zajímavou cenu, který by mi vyhovoval, ale musel bych ho objednat z Německa, což není problém. Jen by mě zajímalo, jestli někdo znáte tuhle značku podvozku (viz odkaz). Viděl jsem u nás pár aut(ne Alfa), co na tomhle podvozku jezdí, ale vůbec nic o téhle značce nevím, tak se chci zeptat: Znáte někdo tuto značku podvozku, máte s těmito podvozky nějaké zkušenosti? Šli byjste do toho? Předem dík za odpovědi. Ps Na tomhle webu se zabývají prodejem pouze na italská auta, takže doufám, že tím pomůžu i těm, kteří mají taky itala a nemůžou u nás sehnat to, co by si představovali: http://www.italiatec.de/5722_Alfa-145-1 ... .4---2.htm
http://www.italiatec.de

http://www.italiatec.de
jo tyhle stránky znám, jinak na ten podvozek, to se spíš poptej na www.italiancars.org
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
mam vyskove stavitelny pruziny na 99 VTi, tlumice prijdou az v lete. Pres retardery na jednicku, drive v poho 30km/h. Ne ze by to neslo,ale...nejde
zatacky supr, prujezd kamionu proti skoro necitim oproti drivejsi nudli v bande. Ovsem citit je kazdy kaminek.
Origo vyska:
http://www.eric.ic.cz/honda/04/photo8.jpg
moje snizeni(leto),jde to jeste nize
http://www.eric.ic.cz/honda/09/p1000559.jpg
rozsah stavitelnosti je nekde kolem 8mi cm. Tuzsi mi vyhovuje, nemenil bych.

Origo vyska:
http://www.eric.ic.cz/honda/04/photo8.jpg
moje snizeni(leto),jde to jeste nize
http://www.eric.ic.cz/honda/09/p1000559.jpg
rozsah stavitelnosti je nekde kolem 8mi cm. Tuzsi mi vyhovuje, nemenil bych.
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz sme u toho tak se taky vetru. Shanim pruziny na favorita poradte nejak obchod diky!
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW 

Mno jo, takovej ten set kdy sroubovanim upravis polohu konce pruziny nejspis...Panda píše:cože výškově stavitelný pružiny?
4.447,- Kc za sadu se snizenim 40mm ti muzu nabidnout jaKingmichal píše:Kdyz uz sme u toho tak se taky vetru. Shanim pruziny na favorita poradte nejak obchod diky!

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Taky sem přemejšlel o snížení jen pružinama,ale od snižování sem už upustil a sportovní podvozek už neřešim,origo stačí,je dost dobrej od výroby
.A navíc mám v nejnižšim bodě auto 12cm nad zemí,a to je dost na ty cesty tady na vysočině.Zajimalo by mě jen tak teoreticky,kdybych na to dal jen sportovní pružiny,jestli by to odnesli tlumiče když sou dost tvrdý už z výroby.

BMW E34 520i 110kw