Renatka píše:To Fáboš: vis co tak se klidne zblazni ...
jen sem rekla ze se mi libi ... tak se me priste neptej na nazor ...
holka je jen doplnek auta tak si vyber kola ktery chces ...
Renatka píše:To Fáboš: vis co tak se klidne zblazni ...
jen sem rekla ze se mi libi ... tak se me priste neptej na nazor ...
holka je jen doplnek auta tak si vyber kola ktery chces ...
nevim proč se nasíráš. jenom jsem se tě zeptal jestli mi je najdeš
tak nebuč a kup je vypadají skoro jak tam ty od renatky akorát se středovou pokličkou
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:tak nebuč a kup je vypadají skoro jak tam ty od renatky akorát se středovou pokličkou
tobě se to řekne ale to je skoro 4ka za kolo. Jsou peckový, fakto jo. Ty dvoje kosei nad tim jsou taky pěkný.
jej ... pekny sou ale ze bych se po nich utloukla ...
tak si udelame vikend na kola a najdem ty pravy ju??
to je zena aspon
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
hele, podobnej design, ale kosei to nejsou, akorát si teď nemůžu vzpomenout na značku, ale myslím, že budou levnější...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no jako jestli 17 mají takovej límeček, tak 15 nebudou mít skoro žádný...
i když jsem předtím říkal, že by se mně líbily spíš bez límce, tak teď jsem pro ten límec jakej je tak nějak na těch 17kách
kdyz 15, tak bez limce, ten opticky zmensuje a kdyz k tomu das jeste mavej stred, tak to zmensuje jeste vic, to pak bude vypadat jak na 13 proste 16 a hoovo, idealni rozmer na tvoji karu
Panda píše:no jako jestli 17 mají takovej límeček, tak 15 nebudou mít skoro žádný...
i když jsem předtím říkal, že by se mně líbily spíš bez límce, tak teď jsem pro ten límec jakej je tak nějak na těch 17kách
kazdymu se libi neco... kdyz se mel ty OZta tak sem rek ze na to nikdy limce nedam ze by mu neslusely... ted sem na to dal limce (spis limecky ) ale zmena je prekvapive k lepsimu... je to jen o kazdyho vkusu a jak to sedne na jaky auto podle barvy laku, uprav apod....
sice nevidím obrázky, ale podle názvů, ty první už zavrhl, druhý ty chromový zajedno stojí myslím přes 4ku, zadruhý myslím, že by mu k autu vůbec nesedly a ty třetí jsou podle mně dost okoukaný
No já uvidim až na tom bude podvozek. Jinak nevim jak na tom bude límeček, ale tohle by měl bej obrázek kol s rozměrama 17x7 a ty co chci já tak jsou 15x7, takže by to na tom límci nemělo tolik ubrat. 16ky mi přijdou moc, přecejenom 90 koní není největší stádo a navíc 16ky josu pro mě investice tak o osmičku víc........
Já musim začít víc chodit do stylingu Lakování se mi původně nelíbilo, ale jak sem skouk ty VTčka s kolama tak paráda A koukej tam dát 16ky ty cityboyi, věř mi že když tam dáš 15, tak si pak budeš vyčítat že to chtělo o palec víc, koukni na toitoiáka
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
kujon píše:Já musim začít víc chodit do stylingu Lakování se mi původně nelíbilo, ale jak sem skouk ty VTčka s kolama tak paráda A koukej tam dát 16ky ty cityboyi, věř mi že když tam dáš 15, tak si pak budeš vyčítat že to chtělo o palec víc, koukni na toitoiáka
lakování s podvozkem a novejma kolama bude fajn. No ale když ty kola co jsem asi vybral nedělaj v 16kách ale v 15kách nebo 17kách. Uvidim až bude na autě podvozek, bude se to líp posuzovat.