...... teď už je autí u Honzy a pasují se měchy na tlumiče

Thanks!fufu píše:Anděl: Pěkné, ale chtělo by to natřít brzdiče
Bohdy: Tady máš ty mřížky topení http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-f ... f-s3216968
Bude to lépe brzdit.fufu píše:Anděl: Pěkné, ale chtělo by to natřít brzdiče
![]()
A na to, že to nepojede, se právě pojedu podívat.Alik píše:tam nebude co k videniAnděl píše:Tak na to se přijedu podívat.Když tak přijedu dodávkou a mám i tažné lano. Kdyby se něco nepovedlo.
![]()
to nikdo nevi presne jestli to pojede........
kup si rozpěru zadních tlumičuMihala píše:čečen píše:vyztužit
Ale kde?
Tak to jsi jdi koupit svíčky, jestli to svěříš FUFU.Mihala píše:fufu píše:..... já si myslím, že stačí jak v předu tak v zadu ty horní
tak koupím jen tu zadní
Jo a ještě jsem si vzpoměl že potřebuji zpravit elektriku na hospodě a ty do toho prý děláš. Jde jen o zapojení relé
Anděl píše:Tak to jsi jdi koupit svíčky, jestli to svěříš FUFU.Mihala píše:fufu píše:..... já si myslím, že stačí jak v předu tak v zadu ty horní
tak koupím jen tu zadní
Jo a ještě jsem si vzpoměl že potřebuji zpravit elektriku na hospodě a ty do toho prý děláš. Jde jen o zapojení relé![]()
svíček mám dost
To mi připomělo jednu věc. Ještě když jsem chodil do Babylonu, tak na WC někdo urval světlo a tak tam visely jenom dráty. Nikdo si toho nevšímal a ani za 1/2 roku to nikdo neopravil. Jednou když jsem stál frontu na záchod, tak jsem vyzkoušel, jestli tam náhodou není štáva. Zkratoval jsem fázi a célá hospoda zhasla.Mihala píše:Anděl píše:Tak to jsi jdi koupit svíčky, jestli to svěříš FUFU.Mihala píše:
tak koupím jen tu zadní
Jo a ještě jsem si vzpoměl že potřebuji zpravit elektriku na hospodě a ty do toho prý děláš. Jde jen o zapojení relé![]()
svíček mám dost
![]()
![]()