uprava plastovyho narazniku
uprava plastovyho narazniku
mam plastovej naraznik a chci ho trosku poladit tak se chci zeptat...bude na plastu drzet kit???skelnakem bych to asi delal...a laminat asi ne co???Diky
VW Passat Variant 1,8 T
kdyz ja potrebuju jen takovy blbosti...treba tam je takova malinkata drazka po celym narazniku tak bych to chtel zahladit...a celkove proste zahladit...nebo se na to vyprdnu a sezenu jinej naraznikPanda píše:držet bude, ale řekl bych, že časem na tom nějaký trhlinky najdeš, vaření plastů je vaření plastů

VW Passat Variant 1,8 T
ja to dycky udelam tmelem na narazniky kterej je pruznej (tlustsi vrstvy samozrejme s vlaknem) a kdyz mam presne tvar co si predstavuju tak celej narazni potahnu laminatem, prave pro to aby nebyly videt pod lakem ty jemny trhlinky mezi kitem a plastem co jinak dycky vylezou... jednou sem se tady o tom s nekym prel, tvrdil, ze to nemuze drzet, ale me to tak dycky funguje a na lepsi technologii sem este neprisel 

Kit drzi na plastu stejne jako barva, tzn. az po pouziti zakladu na plasty - jinak ty prasklinky. A priskyrice na plastu nedrzi. I kdyz pokud pretahnes celej naraznik laminatem tak je tak velka stycna plocha ze to nakou chvili drzet bude...
Ale to je naprosto zbytecny! Ten kanalek zakitujes, jak sem psal, bez problemu.
Ale to je naprosto zbytecny! Ten kanalek zakitujes, jak sem psal, bez problemu.
prosimte co je ten tmel na narazniky???to je dalsi druh jak mas treba skelnej tmel nebo na dokoncovaci tmeleni???HANYSx píše:ja to dycky udelam tmelem na narazniky kterej je pruznej (tlustsi vrstvy samozrejme s vlaknem) a kdyz mam presne tvar co si predstavuju tak celej narazni potahnu laminatem, prave pro to aby nebyly videt pod lakem ty jemny trhlinky mezi kitem a plastem co jinak dycky vylezou... jednou sem se tady o tom s nekym prel, tvrdil, ze to nemuze drzet, ale me to tak dycky funguje a na lepsi technologii sem este neprisel
VW Passat Variant 1,8 T
ja jeste nevim jestli se do toho pustim..a kdyz tak bych stejne asi chvili jezdil bez laku,jen v plnici takze by se to treba ukazalo...HANYSx píše:jj dalsi druh, mel by bejt nejpruznejsi... pouzivam od body Bumpersoft
2 voyager: asi se budes divit, ale uz na druhym aute to drzi a ne chvili
kazdopadne ten kanalek by mohl opravdu drzet jenom zakitovanej, ale nikdy nevis a me pak prijde skoda penez za dvoji lakovani tak to dycky pretahnu
VW Passat Variant 1,8 T
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
jak mi vcera rikala adie dej si to na auto a jezdi kolem baraku a sleduj praskliny...HANYSx píše:to delam dycky taky, takovy testovaci sedy obdobi nez to nalakuju

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....