Kdyztak dejte vedet, nebo hodte tip kde se daj za rozumny penize sehnat. diky moc

Moderátor: Rudi
monty135 píše:xbox stoji 13000
dikyiwi píše:Pměťové karty jsou na savy her, co se týče vypalování, tak s tím by snad problém být neměl, jen je to prej háklivější na média, chip se pohyboje conově kolem 500-1000 jak kde (co jsem tak zaslech)
prej to je nejaky dvd ktery tam nechas nacist, pak to bez vypnuti a restartu vyndas a das tam palenou hru a jede to..... teda podle toho co sem slysel.Ritchma píše:Místo chipu lze použít to dvd nějaký ne?
pak prej ale hodne odchazej DVD.... kdyz uz tak uz ten chip.Ritchma píše:Jj přesně takDaveS píše:prej to je nejaky dvd ktery tam nechas nacist, pak to bez vypnuti a restartu vyndas a das tam palenou hru a jede to..... teda podle toho co sem slysel.Ritchma píše:Místo chipu lze použít to dvd nějaký ne?![]()
duvod??BALI píše:jestli ti můžu poradit,tak PS2 nebrat... vem XBOX
co konkrétně odchází a z jakýho důvdodu?DaveS píše:pak prej ale hodne odchazej DVD.... kdyz uz tak uz ten chip.Ritchma píše:Jj přesně takDaveS píše: prej to je nejaky dvd ktery tam nechas nacist, pak to bez vypnuti a restartu vyndas a das tam palenou hru a jede to..... teda podle toho co sem slysel.![]()
rikal mi to tady kamos v praci.... on to tak delal kdyz mel ps2. Nevim co je na tom pravdy, ale kdyz to primo rikal clovek co to tak provozoval, tak to tak beru.Ritchma píše:co konkrétně odchází a z jakýho důvdodu?DaveS píše:pak prej ale hodne odchazej DVD.... kdyz uz tak uz ten chip.Ritchma píše: Jj přesně tak
ja taky malinko uvazuju o PS2 a taky jedine kvuli grant turismu 4...DaveS píše:duvod??BALI píše:jestli ti můžu poradit,tak PS2 nebrat... vem XBOX
Xbox je drahej![]()
Jde mi ciste o dve hry..... Grant turismo 4 a Burnout 3.![]()
Bratr at si na tom hraje co chce..... chci to jen z duvodu ze GT4 nejsou na PCtak sem ukecal bratra i
ten to financuje z vetsi casti....
ma to brat i nejaky filmy? obrazky? hudba to je jasny predpokladam kdyz to umel i ps1waci píše:řekl bych že je to dobrá cena. Jen se zeptej (a vyzkoušej) jestli ten čip vezme i přepálený CD nebo jen DVD. U novějších PS2 (myslím slim verzi) jsem se už setkal s tím, že to bralo jen DVD. Jenže je sposta her co jsou jen na CD a ty by jsi si potom nezahrálDaveS píše:Nazor prosim: Muzu mit ps2 slim 2 ovladace + cip na paleny hry, + 15her k tomu za 4000kc. Cena je prijatelna nebo je to hodne? diky za nazor.
PSP??? cesky na me pls.... ja se v tom moc nevyznamqwer píše:vzal bych možná raci starší Xbox (nevim co to bylo za tip) než PS2 .. hry jsou na netu všude.. a všude se prodávaj neorigo kolem 100-300kc
mel jsem PS2 byl jsem spokojenej... tet mam PSP a to jsem ješte spokojenější.. tet na to jdou pařby s PSone.. takže třeba Grant Turismo v buse do školy je nářez
jj taky sem to tak měl dycky se tam strčilo to pérko to byl matecbiker píše:chip trata zaruky a pod
na psx tu prvni konzolku se dozadu delala krabicke "eksn powa replej" ktera nahrazovala cip s tim ze se tam dalo origo cedo a pak uz to behalo ale ten psx byl furt otevrenej dovnitr se dalo perko ktery drzelo ten cudlik pro zjisteni zavrenych dvirek zamcklej![]()
melo to v sobe cheaty, ktery sli uprd. a pod
![]()