TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Sokolda píše:Nafta pod 10s :? :? :? Nevěřím :lol:
hmmm, staci se podivat na BMW nafta modely... i muj dvoutunovy kombajn jede za 8.5...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

semysak
Kontaktovat uživatele:

Re: TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)

Příspěvek od semysak »

nejsem sice odbornik na naftu ale nemel by ten gtech byt instalovany co nejvic "vodorovne"?, takhle to vypada ze je pomerne do kopce, a potom pri tom mereni muze vznikat velka chyba

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

semysak píše:nejsem sice odbornik na naftu ale nemel by ten gtech byt instalovany co nejvic "vodorovne"?, takhle to vypada ze je pomerne do kopce, a potom pri tom mereni muze vznikat velka chyba

pises to spravne , pred merenim se to musi nastavit do vodorovne polohy .... ta se zobrazuje na displayi

Mereni muze byt fakt hooodne zkreslene spatnym nastavenim
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

tomoking píše:
semysak píše:nejsem sice odbornik na naftu ale nemel by ten gtech byt instalovany co nejvic "vodorovne"?, takhle to vypada ze je pomerne do kopce, a potom pri tom mereni muze vznikat velka chyba

pises to spravne , pred merenim se to musi nastavit do vodorovne polohy .... ta se zobrazuje na displayi

je jedno jak se to pricucne pak se to musi na tom kloubu vycentrovat na nulu je to hrzone citlivy, tenhle pristroj mam uz par let tak si myslim ze snim pracovat umim, jinak kdyz se to vycenruje spatne a odchylka je velka tak to nedovoli merit

SkejT

Příspěvek od SkejT »

vypada to na hodne zajimavy rok,myslim ze hodne lidi bude chtit tyto "litajici kamna" videt nazivo v akci.Mame se na co tesit.

4 mvolesko: :poklona: :respect: :poklona: :pohar:

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

mvolesko píše:
tomoking píše:

je jedno jak se to pricucne pak se to musi na tom kloubu vycentrovat na nulu je to hrzone citlivy, tenhle pristroj mam uz par let tak si myslim ze snim pracovat umim, jinak kdyz se to vycenruje spatne a odchylka je velka tak to nedovoli merit
jj gtecha uz mam taky nejaky ten patek :wink: ... uz jsem na nem videl u sebe 4,58 :wink: , 1/4 mile 12,9 sec ..... jen tak mimochodem .... kolik mas cas na 1/4 mile ... ja mam 12,9 sec z Prerova z 9.9. 2006 ale mam benzinaka jaksi , ze :wink:
Naposledy upravil(a) tomoking dne 13 led 2007 10:43, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

tomoking píše:ja mam tech 12,9 z Prerova z 9.9. 2006
Pokud vím,tak zrovna v Přerově byly ty časy nějaké divné...odost lepší,než kdekoli jinde....

Můžete porovnat MV10..kde byl jak mvolesko,tak ty... :D

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

FCS píše:
tomoking píše:ja mam tech 12,9 z Prerova z 9.9. 2006
Pokud vím,tak zrovna v Přerově byly ty časy nějaké divné...odost lepší,než kdekoli jinde....

Můžete porovnat MV10..kde byl jak mvolesko,tak ty... :D
MV 10 jsem mel 13,2neco ale mel jsem jen 0,9 bar plniciho tlaku protoze jsem mel naprasklou hadici u BOV

Gtech mi tenkrat ulazal 13,39 .... ofic cas jsem mel 13,2neco

Prerov jsem zajel podle gtechu za 13,02 sec

jinak casy z MV neberu jako smerodatne ...... jejich benevolence a casomiry patri k nejhorsim :oops:

sic

Příspěvek od sic »

KFJ píše:
Sokolda píše:Nafta pod 10s :? :? :? Nevěřím :lol:
hmmm, staci se podivat na BMW nafta modely... i muj dvoutunovy kombajn jede za 8.5...
a take 330d ide za 6,5 :D
when I grow up, I want to be a racing driver

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

nové coupe 335d jede za 6s....
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Vy jste už viděli tento gtech, aby fungoval přesně? :D

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

no ono de o to, ze ty pouzite senzory v tom g-techu puvodne nejsou urceny na nejaky mereni zrychleni ale jako narazovy cidla pro airbagy, takze ani od nich nelze pro tyhle minimalni zrychleni ocekavat nejakou velkou presnost

no jenom sem chtel rict, ze tech 6 sekund muze byt klidne nekde mezi 4.5 a 8.5 ....

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Já mám např. podle gtechu 112 koní. :lol:

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ivan píše:Já mám např. podle gtechu 112 koní. :lol:
Ale přeci, Ivane, víš, že to, kde se měřilo mělo na měření podstatný vliv. Mokrá cesta do kopce a po pár metrech zatáčka je skutečně k ničemu, když chceš získat hodnotu porovnatelnou s jiným měřením provedeným jinde. Takové měření má vypovídací hodnotu pouze jako porovnání. Např. x aut mezi sebou. Hlavní síla gtechu je v porovnávání hodnot naměřených za stejných podmínek. Nicméně zase ta hodnota úplně mimo mísu není. Myslíš, že jsi na té vodě na cestu přenesl o mnoho větší výkon?
semysak píše:no jenom sem chtel rict, ze tech 6 sekund muze byt klidne nekde mezi 4.5 a 8.5 ....
Rozpal tam být může, ale osobně bych ho viděl při měření 0-60 tak na +/- 0,2s. Stačí se s tím párkrát projet a vidět, že to dosaženou šedesátku určí vždy stejně. Alespoň v rámci toho, kde člověk zaznamená polohu ručičky tachometru v okamžiku, kdy gtech doměří.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Ivan píše:Já mám např. podle gtechu 112 koní. :lol:
Tak s tím neumíš. :( Pokuď

Já mám nejnovější G-Tech RR. Je pravda, že je potřeba si vyhrát s nastavením. Před každým měřením je provést kalibraci rovin, otáček a nastavení váhy.
Poté perfektně připevnit a srovnat roviny.

Pokuď např. provedu měření několikrát na stejném úseku, tak výsledné hodnoty (průběh výkonu) je prakticky identický. 8)

Je spíše nástroj pro ladění (rozdíl před a po úpravě), než na absolutní čísla. Ale ani na brzdě není přesnost ideální. :wink:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Čekal jsem, že se Ondra ozve :lol: Vždyť já vím, že to bylo na mokru a respektuji to. Nicméně si myslím, že odchylka +/- 1,2 sec. je naprosto běžná.

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ivan píše:Nicméně si myslím, že odchylka +/- 1,2 sec. je naprosto běžná.
To si nemyslím. Už jednovteřinová odchykla by např u auta, co dělá kilo za 8s byla +/- nějakých 10km/h a to by bylo poznat, že se gtech počitá rychlost z naměřeného zrychlení špatně. Mé zkušenosti jsou jiné a vypočtená rychlost je vždy ve velmi malé toleranci. U auta, co dělá kilo za 6s by ta odchylka byla ještě větší...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

SkejT píše:vypada to na hodne zajimavy rok,myslim ze hodne lidi bude chtit tyto "litajici kamna" videt nazivo v akci.Mame se na co tesit.

:lol: :lol: :lol:

http://fcs.ic.cz/Mvoleso%20vs.%20Yemi%2 ... 0vydeo.avi

Bylo mokro tak mel na startu stesti ze mi to do dvojky hrabalo proto jsem se musel aspon trochu rozjet nez ten kominiko vyrazil. :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

Zemi píše:
SkejT píše:vypada to na hodne zajimavy rok,myslim ze hodne lidi bude chtit tyto "litajici kamna" videt nazivo v akci.Mame se na co tesit.

:lol: :lol: :lol:

http://fcs.ic.cz/Mvoleso%20vs.%20Yemi%2 ... 0vydeo.avi

Bylo mokro tak mel na startu stesti ze mi to do dvojky hrabalo proto jsem se musel aspon trochu rozjet nez ten kominiko vyrazil. :lol:

njn jednak si to ojebal jednak sem mel vedle sebe FCSkaje a jednak ted si ladim sam soft takze si ho doladim k dokonalosti :)

ten sprint je z doby kdy jsme mel podle gtechu nejlepsi zrychleni 6.36s

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

jj jasne vsak ja nekdy zase prijedu neboj. :lol: Jinak 6,36s jsem mel se starym motorem coz je davno. :D

tel. 608 372 848

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Zemi píše:jj jasne vsak ja nekdy zase prijedu neboj. :lol: Jinak 6,36s jsem mel se starym motorem coz je davno. :D
a kolik jezdíš s novým motorem?

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

blázen píše:
Zemi píše:jj jasne vsak ja nekdy zase prijedu neboj. :lol: Jinak 6,36s jsem mel se starym motorem coz je davno. :D
Vim ze urcite pod 6s. :D Muj tip je kolem 5,7s. Jeste jsem to nemeril... Mimochodem oproti starymu motoru jsem na 1/4mile o 0,8-0,9s rychlejsi...

tel. 608 372 848

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

to je pěknej čas

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

blázen píše:to je pěknej čas
Uvidime az to zmerime... Zatim nechci kecat, ale kdyz si vemes ze hloupej Breta tam je za 5,8s a tomu nalozim jak cyp... :lol: Vid Breto? :lol: :lol:

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 11:51, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

vazne koukam uz delsi dobu co ten clovek vsechno zna....:shock takovou kazdou "blbost" jakoze kabel je tezkej a podobne...to me fascinuje ze ma nekdo takhle hluboky znalosti z praxe... :

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

Zemi píše:
blázen píše:
Vim ze urcite pod 6s. :D Muj tip je kolem 5,7s. Jeste jsem to nemeril... Mimochodem oproti starymu motoru jsem na 1/4mile o 0,8-0,9s rychlejsi...
jenze kdyz bude prset tak ses se svim cervenym nakupnim kosikem v prdeli, ja budu mit cas stejnej, navic me vzdycky pobavi ze kdyz prsi prijedes na slikach :lol:

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

mvolesko píše:
Zemi píše:
blázen píše: a kolik jezdíš s novým motorem?
jenze kdyz bude prset tak ses se svim cervenym nakupnim kosikem v prdeli, ja budu mit cas stejnej, navic me vzdycky pobavi ze kdyz prsi prijedes na slikach :lol:
a ani nemusíš bejt odstrojenej na plech, sedět na baterce a vzadu mít kola od trakaře :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

mvolesko píše:
Zemi píše:
blázen píše: a kolik jezdíš s novým motorem?
nezapomínej,že dneska jezdí 100km/h pod 6s kde co

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Fazeey píše:
mvolesko píše:
Zemi píše: Vim ze urcite pod 6s. :D Muj tip je kolem 5,7s. Jeste jsem to nemeril... Mimochodem oproti starymu motoru jsem na 1/4mile o 0,8-0,9s rychlejsi...
a ani nemusíš bejt odstrojenej na plech, sedět na baterce a vzadu mít kola od trakaře :lol:
a ještě za sedadlem hajzlpapír :lol:

Obrázek
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“