hmmm, staci se podivat na BMW nafta modely... i muj dvoutunovy kombajn jede za 8.5...Sokolda píše:Nafta pod 10s![]()
![]()
Nevěřím
TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)
nejsem sice odbornik na naftu ale nemel by ten gtech byt instalovany co nejvic "vodorovne"?, takhle to vypada ze je pomerne do kopce, a potom pri tom mereni muze vznikat velka chyba
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
semysak píše:nejsem sice odbornik na naftu ale nemel by ten gtech byt instalovany co nejvic "vodorovne"?, takhle to vypada ze je pomerne do kopce, a potom pri tom mereni muze vznikat velka chyba
pises to spravne , pred merenim se to musi nastavit do vodorovne polohy .... ta se zobrazuje na displayi
Mereni muze byt fakt hooodne zkreslene spatnym nastavenim
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
je jedno jak se to pricucne pak se to musi na tom kloubu vycentrovat na nulu je to hrzone citlivy, tenhle pristroj mam uz par let tak si myslim ze snim pracovat umim, jinak kdyz se to vycenruje spatne a odchylka je velka tak to nedovoli merittomoking píše:semysak píše:nejsem sice odbornik na naftu ale nemel by ten gtech byt instalovany co nejvic "vodorovne"?, takhle to vypada ze je pomerne do kopce, a potom pri tom mereni muze vznikat velka chyba
pises to spravne , pred merenim se to musi nastavit do vodorovne polohy .... ta se zobrazuje na displayi
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jj gtecha uz mam taky nejaky ten patekmvolesko píše:je jedno jak se to pricucne pak se to musi na tom kloubu vycentrovat na nulu je to hrzone citlivy, tenhle pristroj mam uz par let tak si myslim ze snim pracovat umim, jinak kdyz se to vycenruje spatne a odchylka je velka tak to nedovoli merittomoking píše:semysak píše:nejsem sice odbornik na naftu ale nemel by ten gtech byt instalovany co nejvic "vodorovne"?, takhle to vypada ze je pomerne do kopce, a potom pri tom mereni muze vznikat velka chyba

Naposledy upravil(a) tomoking dne 13 led 2007 10:43, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
MV 10 jsem mel 13,2neco ale mel jsem jen 0,9 bar plniciho tlaku protoze jsem mel naprasklou hadici u BOVFCS píše:Pokud vím,tak zrovna v Přerově byly ty časy nějaké divné...odost lepší,než kdekoli jinde....tomoking píše:ja mam tech 12,9 z Prerova z 9.9. 2006
Můžete porovnat MV10..kde byl jak mvolesko,tak ty...
Gtech mi tenkrat ulazal 13,39 .... ofic cas jsem mel 13,2neco
Prerov jsem zajel podle gtechu za 13,02 sec
jinak casy z MV neberu jako smerodatne ...... jejich benevolence a casomiry patri k nejhorsim

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vy jste už viděli tento gtech, aby fungoval přesně? 

no ono de o to, ze ty pouzite senzory v tom g-techu puvodne nejsou urceny na nejaky mereni zrychleni ale jako narazovy cidla pro airbagy, takze ani od nich nelze pro tyhle minimalni zrychleni ocekavat nejakou velkou presnost
no jenom sem chtel rict, ze tech 6 sekund muze byt klidne nekde mezi 4.5 a 8.5 ....
no jenom sem chtel rict, ze tech 6 sekund muze byt klidne nekde mezi 4.5 a 8.5 ....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale přeci, Ivane, víš, že to, kde se měřilo mělo na měření podstatný vliv. Mokrá cesta do kopce a po pár metrech zatáčka je skutečně k ničemu, když chceš získat hodnotu porovnatelnou s jiným měřením provedeným jinde. Takové měření má vypovídací hodnotu pouze jako porovnání. Např. x aut mezi sebou. Hlavní síla gtechu je v porovnávání hodnot naměřených za stejných podmínek. Nicméně zase ta hodnota úplně mimo mísu není. Myslíš, že jsi na té vodě na cestu přenesl o mnoho větší výkon?Ivan píše:Já mám např. podle gtechu 112 koní.
Rozpal tam být může, ale osobně bych ho viděl při měření 0-60 tak na +/- 0,2s. Stačí se s tím párkrát projet a vidět, že to dosaženou šedesátku určí vždy stejně. Alespoň v rámci toho, kde člověk zaznamená polohu ručičky tachometru v okamžiku, kdy gtech doměří.semysak píše:no jenom sem chtel rict, ze tech 6 sekund muze byt klidne nekde mezi 4.5 a 8.5 ....
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Tak s tím neumíš.Ivan píše:Já mám např. podle gtechu 112 koní.

Já mám nejnovější G-Tech RR. Je pravda, že je potřeba si vyhrát s nastavením. Před každým měřením je provést kalibraci rovin, otáček a nastavení váhy.
Poté perfektně připevnit a srovnat roviny.
Pokuď např. provedu měření několikrát na stejném úseku, tak výsledné hodnoty (průběh výkonu) je prakticky identický.

Je spíše nástroj pro ladění (rozdíl před a po úpravě), než na absolutní čísla. Ale ani na brzdě není přesnost ideální.

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Čekal jsem, že se Ondra ozve
Vždyť já vím, že to bylo na mokru a respektuji to. Nicméně si myslím, že odchylka +/- 1,2 sec. je naprosto běžná.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To si nemyslím. Už jednovteřinová odchykla by např u auta, co dělá kilo za 8s byla +/- nějakých 10km/h a to by bylo poznat, že se gtech počitá rychlost z naměřeného zrychlení špatně. Mé zkušenosti jsou jiné a vypočtená rychlost je vždy ve velmi malé toleranci. U auta, co dělá kilo za 6s by ta odchylka byla ještě větší...Ivan píše:Nicméně si myslím, že odchylka +/- 1,2 sec. je naprosto běžná.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SkejT píše:vypada to na hodne zajimavy rok,myslim ze hodne lidi bude chtit tyto "litajici kamna" videt nazivo v akci.Mame se na co tesit.
4 mvolesko:![]()
![]()
![]()

http://fcs.ic.cz/Mvoleso%20vs.%20Yemi%2 ... 0vydeo.avi
Bylo mokro tak mel na startu stesti ze mi to do dvojky hrabalo proto jsem se musel aspon trochu rozjet nez ten kominiko vyrazil.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zemi píše:SkejT píše:vypada to na hodne zajimavy rok,myslim ze hodne lidi bude chtit tyto "litajici kamna" videt nazivo v akci.Mame se na co tesit.
4 mvolesko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://fcs.ic.cz/Mvoleso%20vs.%20Yemi%2 ... 0vydeo.avi
Bylo mokro tak mel na startu stesti ze mi to do dvojky hrabalo proto jsem se musel aspon trochu rozjet nez ten kominiko vyrazil.
njn jednak si to ojebal jednak sem mel vedle sebe FCSkaje a jednak ted si ladim sam soft takze si ho doladim k dokonalosti

ten sprint je z doby kdy jsme mel podle gtechu nejlepsi zrychleni 6.36s
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj jasne vsak ja nekdy zase prijedu neboj.
Jinak 6,36s jsem mel se starym motorem coz je davno. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
a kolik jezdíš s novým motorem?Zemi píše:jj jasne vsak ja nekdy zase prijedu neboj.Jinak 6,36s jsem mel se starym motorem coz je davno.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vim ze urcite pod 6s.blázen píše:a kolik jezdíš s novým motorem?Zemi píše:jj jasne vsak ja nekdy zase prijedu neboj.Jinak 6,36s jsem mel se starym motorem coz je davno.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to je pěknej čas
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Uvidime az to zmerime... Zatim nechci kecat, ale kdyz si vemes ze hloupej Breta tam je za 5,8s a tomu nalozim jak cyp...blázen píše:to je pěknej čas

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 11:51, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
jenze kdyz bude prset tak ses se svim cervenym nakupnim kosikem v prdeli, ja budu mit cas stejnej, navic me vzdycky pobavi ze kdyz prsi prijedes na slikachZemi píše:Vim ze urcite pod 6s.blázen píše:a kolik jezdíš s novým motorem?Zemi píše:jj jasne vsak ja nekdy zase prijedu neboj.Jinak 6,36s jsem mel se starym motorem coz je davno.
Muj tip je kolem 5,7s. Jeste jsem to nemeril... Mimochodem oproti starymu motoru jsem na 1/4mile o 0,8-0,9s rychlejsi...

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
a ani nemusíš bejt odstrojenej na plech, sedět na baterce a vzadu mít kola od trakařemvolesko píše:jenze kdyz bude prset tak ses se svim cervenym nakupnim kosikem v prdeli, ja budu mit cas stejnej, navic me vzdycky pobavi ze kdyz prsi prijedes na slikachZemi píše:Vim ze urcite pod 6s.blázen píše: a kolik jezdíš s novým motorem?Muj tip je kolem 5,7s. Jeste jsem to nemeril... Mimochodem oproti starymu motoru jsem na 1/4mile o 0,8-0,9s rychlejsi...

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
nezapomínej,že dneska jezdí 100km/h pod 6s kde comvolesko píše:jenze kdyz bude prset tak ses se svim cervenym nakupnim kosikem v prdeli, ja budu mit cas stejnej, navic me vzdycky pobavi ze kdyz prsi prijedes na slikachZemi píše:Vim ze urcite pod 6s.blázen píše: a kolik jezdíš s novým motorem?Muj tip je kolem 5,7s. Jeste jsem to nemeril... Mimochodem oproti starymu motoru jsem na 1/4mile o 0,8-0,9s rychlejsi...
a ještě za sedadlem hajzlpapírFazeey píše:a ani nemusíš bejt odstrojenej na plech, sedět na baterce a vzadu mít kola od trakařemvolesko píše:jenze kdyz bude prset tak ses se svim cervenym nakupnim kosikem v prdeli, ja budu mit cas stejnej, navic me vzdycky pobavi ze kdyz prsi prijedes na slikachZemi píše: Vim ze urcite pod 6s.Muj tip je kolem 5,7s. Jeste jsem to nemeril... Mimochodem oproti starymu motoru jsem na 1/4mile o 0,8-0,9s rychlejsi...

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd