PC zdroj 400W odpojitelné kabely

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Takže ještě malej dotaz. Na mojí sestavu kde je teda 430w zbytečně moc (p4 3,0ghz ht, x600xt,2x512paměť,1x250gb disk, 1x dvd combo, nějaký usb sračky 3xvětrák) co udělá ten 430w zdroj?
Otázka zní - bude mít počítač s 430w zdrojem větší spotřebu (myslím tím ten seasonic S12) než s nějakym fortronem 350w?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Scully
Kontaktovat uživatele:

Re: PC zdroj 400W odpojitelné kabely

Příspěvek od Scully »

Nebude. 8) Ten zdorj si veme jen kolik potřebuje, jen maximum je jiný. Jde o to, že na max. neumí žádnej zrdoj fungovat díl než pár ms.
viz. http://www.svethardware.cz/art_doc-AE61 ... 12040.html
Kde spálili zdroj s max450W při hodině používání při 400W

Prostě potřebuješ zdroj krerej umí třeba těch 350W, jakoby RMS a né pouze MAX.
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Scully: no řek bych že trochu bude, pač co sem koukal tak čim míň je zdroj zatíženej tim má horší účinost takže pokud oba budou dodávat dejmetomu 300W ale jeden s horší účiností tak bude na těch 300W výkonu potřeba víc příkonu nebo jak to líp napsat.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Michell

Příspěvek od Michell »

NC píše:Fortron nebrat ? To je teda rada jak bota. Jeste by me zajimalo jakou sestavu musi clovek zivit se dvema 600W ocz, nejaky Deep Blue ne ? :roll:

S fortronama jsem nikdy nemel problem, myslim co do kvality

Ten Seasonic je samozrejme vyssi trida, dobra volba, ale 430W je na high-end sestavy
Nevim, co se ti na te rade nezda... Vychazim ze sve osobni zkusenosti, ktera je bohuzel negativni. Misto Fortronu sem doporci jinou znacku, se kterou jsou me zkusensti lepsi.

Sestavu mas v PM

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Já také vycházím ze své zkušenosti a říkám, že Fortron mě ještě nikdy nezklamal. Statistiky reklamací vycházejí více než výborně.

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeman_TKOZ »

Michell píše:
NC píše:Fortron nebrat ? To je teda rada jak bota. Jeste by me zajimalo jakou sestavu musi clovek zivit se dvema 600W ocz, nejaky Deep Blue ne ? :roll:

S fortronama jsem nikdy nemel problem, myslim co do kvality

Ten Seasonic je samozrejme vyssi trida, dobra volba, ale 430W je na high-end sestavy
Nevim, co se ti na te rade nezda... Vychazim ze sve osobni zkusenosti, ktera je bohuzel negativni. Misto Fortronu sem doporci jinou znacku, se kterou jsou me zkusensti lepsi.

Sestavu mas v PM
Dělám s počítači už hodně let, vystudak jsem je a teď je to moje hlavní živobytí..... a s fortrony (FPS GROUP) mám skvělé zkušenosti... přepěťové ochrany, předimenzované výkony.. pěkné.. 8) Teď jedu na vlastní skládačce s LC POWER TITAN 600W A jsem plně spokojen... 8)

FPS GROUP montujeme do počítačů a je to super.. 7000 PC denně a nevím o nějaké velké poruchovosti a to tam dávají na hraně výkonu (300W)

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Freeman_TKOZ píše: Dělám s počítači už hodně let, vystudak jsem je a teď je to moje hlavní živobytí..... a s fortrony (FPS GROUP) mám skvělé zkušenosti... přepěťové ochrany, předimenzované výkony.. pěkné.. 8) Teď jedu na vlastní skládačce s LC POWER TITAN 600W A jsem plně spokojen... 8)

FPS GROUP montujeme do počítačů a je to super.. 7000 PC denně a nevím o nějaké velké poruchovosti a to tam dávají na hraně výkonu (300W)
7k pc denně? kde probůh děláš?
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“