milos píše:hele jedinej duvod proc vsichni nemate radi fiesty je ze je to hnusny auto ktery vam ujede me se libi jak je oskliva a myslete si kdo chce co chce
za ty prachy co pise je mk3 Fiesta nebo 205GTi podle me nejrozumnejsi...
proč ne MK4? ta je best,aspoň je bezpečnější než saxo a 106 a hezčí než golf a navíc je dost mrštná
JonnY píše:tak tak. urcite mini
trocha uprav a bude uplne neprekonatelny...
alebo mozes skusti trabanta...
Si z toho děláš prdel (nebo to tak aspoň vypadá), ale ono to Mini s nějakým rozumným motorem bude mrštný a rychlý jako svině. Navíc je malinký i proti těm 106kám a Saxům
milos píše:hele jedinej duvod proc vsichni nemate radi fiesty je ze je to hnusny auto ktery vam ujede me se libi jak je oskliva a myslete si kdo chce co chce
za ty prachy co pise je mk3 Fiesta nebo 205GTi podle me nejrozumnejsi...
proč ne MK4? ta je best,aspoň je bezpečnější než saxo a 106 a hezčí než golf a navíc je dost mrštná
mk4 za 100 tis sk nenauci poradne jezdit... je drazsi, tezsi, v serii je max nic moc 1,6ka... a jestli mk4 tak ex-fiestacup, ale prekavpilo me ze to zadnej zazrak neni a cekal sem ze pojede o dost lip...
zatim ale co tu padlo tak ten mini ovsem to bude jina cenova...
hmm tak to nevim,kámošovo mk3 1,0l a mk4 1,25 a přijde mi v tom hroznej rozdíl podvozkově tak ochotou řízení a celkovýho naladění auta,ale v zatáčkách se dost potápí,to by se muselo pořešit
Jak tohle probíhá? Mě příjde že bych se nezapamatoval kde jak kam zacouvat kam zajet kolem čeho se obtočit a tak, ty český slalomy sou nějaký jednodušší
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Auta co na našich pomalých a motaných tratích jsou rychlý jsou Ren 5 turbo, 205 GTI, saxo VTS a 106 s16. Ještě bych byl zvědav na Uno turbo, CRX a Swift GTI. Každopádně to chce na naše tratě FWD, už jen to je náskok. S tim starym mini si myslel jeden týpek že všem hrozně vytře zrak na MČR, sezonu dostával nálož asi 10s od a pak už se tam neukázal...Na Elana bych byl zvědav, ale za ty peníze co se pořídí průměrný Elan se prodávají průměrný áčkový Saxa což je čistá závodnička.
Elan se dá koupit pod KIA tam vychází za značně příjemnější prašule, já můžu hodnotit jen Omegu, Elise a DeLorean (to sice není Lotus, ale podvozek má komplet od něj) ... Speciálně Omega mě naprosto uchvátila jak tam vše funguje ...
MarauderZ28 píše: Řídil sem od Lotusu 3 auta a jako v oblasti podvozku sem nikdy nic lepšího v ruce neměl, to co ten podvozek předváděl je naprosto lahůdková záležitost ...
Já sem "jen" seděl v Lotusu Exige S a měl jsem strach, abych neměl odřenou prdel.
MarauderZ28 píše: Řídil sem od Lotusu 3 auta a jako v oblasti podvozku sem nikdy nic lepšího v ruce neměl, to co ten podvozek předváděl je naprosto lahůdková záležitost ...
Já sem "jen" seděl v Lotusu Exige S a měl jsem strach, abych neměl odřenou prdel.
Este jednou pisu ze sií myslim ze civic je na takovyhle jizdy ideal. Např moje 1,3 roztahas na dvojku pres kilo tak co s tim musi delat 1,5 natoz 1,6 a navic nejsou prehnane drahy a ty motory soudrzaky ja mam nalitano 320tis a motor beha jak za mlada
Hokky píše:Este jednou pisu ze sií myslim ze civic je na takovyhle jizdy ideal. Např moje 1,3 roztahas na dvojku pres kilo tak co s tim musi delat 1,5 natoz 1,6 a navic nejsou prehnane drahy a ty motory soudrzaky ja mam nalitano 320tis a motor beha jak za mlada
Hokky píše:Este jednou pisu ze sií myslim ze civic je na takovyhle jizdy ideal. Např moje 1,3 roztahas na dvojku pres kilo tak co s tim musi delat 1,5 natoz 1,6 a navic nejsou prehnane drahy a ty motory soudrzaky ja mam nalitano 320tis a motor beha jak za mlada
myslíš a nebo to máš ověřený praxí že takovýhle auta se používaj a vyhrávaj ?
myslíš a nebo to máš ověřený praxí že takovýhle auta se používaj a vyhrávaj ?
Psal sem ze myslim. Mam hondu a myslim ze je dost mrstna. A navic v ty cenovy relaci v ktery psal je to ideal auto. Kamos dal na ten 1,3 motor hlavu a sani z 1,6 4bod vstrik a jezdili s tim vrchy. Takze se da rict ze castecne i overeny. Ale v takhle upravenym sem nejel takze predavam informaci z druhy ruky. Rikam svuj nazor.
NICK: Jo a mam normal seriovej motor ale je vseobecne znamy ze tyhle motory se daj oproti jinejm hodne tocit. Dokonce to nekdo dal i na internet 60mil/h na dvojku 7500 ot/min. Jestli chces dam si tu praci najdu ti to
Hokky píše:A navic v ty cenovy relaci v ktery psal je to ideal auto. Kamos dal na ten 1,3 motor hlavu a sani z 1,6 4bod vstrik a jezdili s tim vrchy. Dokonce to nekdo dal i na internet 60mil/h na dvojku 7500 ot/min. Jestli chces dam si tu praci najdu ti to
nechcem ta sklamat ale seriove saxo toci 7500 a na dvojke to ide cca 110km/ co na slalome ale nie je absolutne ziadna vyhoda .