V12 píše:Fugo píše:Ano u nás je ten problém že většina majitelů BMW a potažmo uživatelů bmwklub.cz uznávají pouze origo stav nebo dvorní úpravce a nechápou že si někdo taky chce postavit auto k obrazu svému, a když se takový člověk někde objeví ať už na stránkách či sraze tak právě zarytí majitelé BMW ho spíš odsoudí, a to logicky plno lidí od nějakého tuningu či stylingu odradí, já si svoje auto dělal pro sebe, a jak psal kdysi jeden polák na diskuzi v polsku k jeho BMW: napište si co chcete já to auto stejně miluju.
Me se treba straaasne nelibi na tvem aute ten motor!!! Mel by si tam radsi dat seriovy V12!!!

A s tim tvym od nedvorniho upravce upravenym, bych si nako poradil

Z úpravama BMW je to těžký, dostupnost tuning dílů co stojej zato je nulová v ČR, na BMW je všechno o hodně drzžší než na jiný plechovky, navíc auta jako sou BMW maj svojí image, do který když někdo vrtne tak to někdy většinou podělá, pokud někdo chce upravit jakýkoliv BMW aby se vyrovnal ostatní zcéně aď si nachystá půl mega, pokud ovšem nechcete cpát na bávo podvozky KW, Sportline a podobný věci jako na škodule, kola co stojej zato to sou ceny třikrát až čtyřikrát víc než u ostatních aut, lakovat interiér barvou u těchto aut je hnus, stejně jako na něj lepit tuny plastů, šíleně degradující image auta, podobně jsou na tom auta Mercedes, Porsche. Prostě si myslim, že na tydle auta patří kvalitní díly, a kvalitní materialy, karbon, hliník, kůže, o upravách motoru ani nemluvím, neviděl jsem na naši scéně pořádně našláplej motor od BMW, nějáký vačky, písty, nitro, kompresory, možná sem se špatně díval. Rozhodčím se nedivím, nemaj co hodnotit. Když si vezmu pořizovací cenu E 36 kolem kila, nacpu do ní půl mega a bude slušně nadupaná, ale nebude nikdy taková jako ojetá M 3 za ty prachy, takže postrádám smysl těhle ůprav z jednoho prostého důvodu, nemám na to prachy.