To je toho kluka, co měl to stříbrné CRXo a vyhrožoval mi, že mě na dráze rozseká...Zemi píše:To CRX je co zac?

Moderátor: Zemi
To je toho kluka, co měl to stříbrné CRXo a vyhrožoval mi, že mě na dráze rozseká...Zemi píše:To CRX je co zac?
habitat3 píše:No jak na to koukam.Tak musim rict jen smakam...fakt pekna prace jen tak dal...
![]()
![]()
otevrou, ale neprohlidnou fotkyZemi píše:Vole majitele modemu tohle tema snad ani neotevrou.
No a??!!Zemi píše:Vole majitele modemu tohle tema snad ani neotevrou.
Hele pusiku nemel bych si zaridit autorsky prava na oznaceni tvyho vozu slovem "UFO"???Civic_VT píše:No a??!!Zemi píše:Vole majitele modemu tohle tema snad ani neotevrou.Ale jo, já mám taky modem a ne zrovna ten nejrychlejší a jde to...
To nejni vůbec špatnej nápad!!!Zemi píše:Hele pusiku nemel bych si zaridit autorsky prava na oznaceni tvyho vozu slovem "UFO"???Civic_VT píše:No a??!!Zemi píše:Vole majitele modemu tohle tema snad ani neotevrou.Ale jo, já mám taky modem a ne zrovna ten nejrychlejší a jde to...
![]()
![]()
![]()
No jen jsem si zavzpominal...Civic_VT píše:To nejni vůbec špatnej nápad!!!Zemi píše:Hele pusiku nemel bych si zaridit autorsky prava na oznaceni tvyho vozu slovem "UFO"???Civic_VT píše:No a??!!Ale jo, já mám taky modem a ne zrovna ten nejrychlejší a jde to...
![]()
![]()
![]()
A kdo na to asi přišel, co?? No...přece náš slavnej Zemi!!!
![]()
Chudinka, takhle ji pomlouvat...že Tě huba nebolí...Zemi píše:No jen jsem si zavzpominal...Civic_VT píše:To nejni vůbec špatnej nápad!!!Zemi píše: Hele pusiku nemel bych si zaridit autorsky prava na oznaceni tvyho vozu slovem "UFO"???![]()
![]()
![]()
A kdo na to asi přišel, co?? No...přece náš slavnej Zemi!!!
![]()
Musim vymyslet neco na to moje... Mozna TROUBLEMAKER?
reproboy píše:no tommy moc pekny) uvidime se na sprintech
este zes to "zase" napsal v uvozovkachCivic_VT píše:reproboy píše:no tommy moc pekny) uvidime se na sprintech
kuju, kamaráde...
už se na vás těším, snad to bude do půlky března pojízdný a "zase" vám ukážu záda...Ať žije rejže!!!!!
Uz zase vyhrozujes...reproboy píše:este zes to "zase" napsal v uvozovkachCivic_VT píše:reproboy píše:no tommy moc pekny) uvidime se na sprintech
kuju, kamaráde...
už se na vás těším, snad to bude do půlky března pojízdný a "zase" vám ukážu záda...Ať žije rejže!!!!!
) pamatujes to cerny uno jak jezdilo?? nez mi ho ukradli... No tak tohle co mam ted bude daleko rychlejsi
ale prd jen seznamuju se situaci. A fandim vsem, aspon se zveda ceska sprintovaci scena z amateru na profikyZemi píše:Uz zase vyhrozujes...reproboy píše:este zes to "zase" napsal v uvozovkachCivic_VT píše:kuju, kamaráde...
) pamatujes to cerny uno jak jezdilo?? nez mi ho ukradli... No tak tohle co mam ted bude daleko rychlejsi
Tommymu to zaclo jet az nekdy posledni Mimon kdy tam byl a "pojel" GX Saxo... Verim ze pod 14s se letos dostane...
ale prd jen seznamuju se situaci. A fandim vsem, aspon se zveda ceska sprintovaci scena z amateru na profikyZemi píše:Uz zase vyhrozujes...reproboy píše:este zes to "zase" napsal v uvozovkachCivic_VT píše:kuju, kamaráde...
Tommymu to zaclo jet az nekdy posledni Mimon kdy tam byl a "pojel" GX Saxo... Verim ze pod 14s se letos dostane...
Wow, to bych od Tebe nečekal...Zemi píše:Uz zase vyhrozujes...reproboy píše:este zes to "zase" napsal v uvozovkachCivic_VT píše:kuju, kamaráde...
Čauky,xenon04 píše:jde vám to krásně od ruky, radost sledovat jak se to vyvíjí![]()
takhle rozložit, "uzdravit" a zase složit autí je i můj sen....
jak ses rozhodnul se světlama? koukám, že jsem pořád sám co dal prostřední možnost...
máš nějak pořešenou i mlhovku?
Panda píše:už se těším, až to bude komplet složený, jinak držím palec...
Zatím těch fotek moc nemám, ale zkusím sem něco hodit...Mikee píše:uz by to chcelo nove fotoCivic_VT píše:Panda píše:už se těším, až to bude komplet složený, jinak držím palec...
díky za názor i upřímnost. Mot. prostor se dělat nemusel, páč se dělal loni a bylo by to zbytečný. Tlumiče i podvozek je tam daný z jiného auta, abych si ten svůj nezapatlal od Hydrotexu a hned po laku se vše vymění...kentoya píše:přestože mě styling vůbec nebere, a tvrdím že auto na barvu nejezdí, tak smekám nad nadmíru slušnou precizností provedené práce, nad odvahou se do toho pustit, jediné co můžu vytknout, že se to dělalo s motorem v autě, a na podvozku a tlumičích
super jen tak dál
Civic_VT píše:díky za názor i upřímnost. Mot. prostor se dělat nemusel, páč se dělal loni a bylo by to zbytečný. Tlumiče i podvozek je tam daný z jiného auta, abych si ten svůj nezapatlal od Hydrotexu a hned po laku se vše vymění...kentoya píše:přestože mě styling vůbec nebere, a tvrdím že auto na barvu nejezdí, tak smekám nad nadmíru slušnou precizností provedené práce, nad odvahou se do toho pustit, jediné co můžu vytknout, že se to dělalo s motorem v autě, a na podvozku a tlumičích
super jen tak dál![]()
Styling mě taky nebere, ale už mi vadilo jezdit s rezavým autem...