Repráky do auta!
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Repráky do auta!
Zdravim!!!
Jsem začátečník a proto vás prosim o radu!
Chtěl jsem se zeptat jaký máte názor na tyto repráky?Do plata bych chtěl nandat tyto Hertz DCX 690 a dopředu bych chtěl dát tyto Hertz DSK 165.Myslíte, že je to dobrej výběr? A ještě mam dotaz jestli mam dát 4k zesilovač na oboje?Díky všem za názory.
Chtěl jsem se zeptat jaký máte názor na tyto repráky?Do plata bych chtěl nandat tyto Hertz DCX 690 a dopředu bych chtěl dát tyto Hertz DSK 165.Myslíte, že je to dobrej výběr? A ještě mam dotaz jestli mam dát 4k zesilovač na oboje?Díky všem za názory.
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Repráky do auta!
co treba zesak od GZ ty nove hraji docela good...vsak z hifiku tu prikluse treba Celica,ktery ma i shop tak ti reknous sve...
Naposledy upravil(a) sotomaior dne 05 led 2007 14:45, celkem upraveno 1 x.
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- Celica2.0GTI
Pokud uvažuješ o zesilovači a finančně je pro tebe dostupný rozhodně bych šel do 4 kanálu. pokud jde o repro nejsou špatné a za ty peníze dobrá volba.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Já to zopakuju po stoprvé. Hertz DSK jsou ve své cenové kategorii špatné. Dokonce jedny z nejhorších bez ohzledu na to jak dobře se prodávají a kolik spokojených uživatelů, kteří neslyšeli nic jiného mají.
- fantomx
- Kontaktovat uživatele:
Hertz
Když jsem je koupil byl jsem nadšenej,ale to přešlo....Mám sice kompa DSK 13¨ ale myslím že to bude stejné jak 16. Zvuk jak u kterého stylu.Ale stává se mi že at ladím jak ladím tak u některé muziky zvuk hodně mizernej.A to nemluvím o těch jejich výhybkách
Drátky jak pro zvonek a ještě nejsou k výhybce na šroubování
Takže Hertz DSK

***Honda Civic 1.5 16V ***
---sedánek---občas ležánek---:)
********NA PRODEJ***Už pouze na náhradní díly***
Celda píše:Zdravim!!!
Specialne tyhle repraky jsou delany na radio. Jestli mas v planu koupit jeste zesik, tak bych se na tyhle vyprd a koupil neco jinyho.
Dej nejakou cenovou hladinu, kolik by jsi za ty repro a zesik chtel dat a neco bych ti mohl pripadne doporucit...
- fantomx
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt že na tuc tuc jsou asi nejlepší.Dokážou dobře tlakovat,ale hodně hluboký basy jenom vychrčijou a moc nezvládaj muziku jako Green Day,offspring atd......Hodně dobře zahrajou tam kde jsou dlouhý tóny....Třeba ty zpěvačky ala Amerika a takovej instrumentálek.Jinak osobně bych je už fakt nekoupil......Ale každý slyší jinak 

***Honda Civic 1.5 16V ***
Tak jsem od těch Hertz ustoupil.Potřeboval bych ale stejně poradit jaký.Cena by měla být u předních tak do 3500 a zadních tak do 2000.Jako přední bych si představoval něco jako HELIX Blue 62 nebo Powerbass PB-CK6 a na palto bych chtěl poradit.A díky všem za názory
- Celica2.0GTI
jaký pro ty repra máš nachystaný zes výkon?
Je to hodně o penězích, nárocích, žánru i o autě, ve kterém to bude hrát.
Alternativou by bylo třeba ...
Přední Axton CAC2.6 (2990,-), spoluvítěz testu ve své třídě.
Zadní Axton CAX699 (2200,-), ovál 6x9"
5-ti kanálový zesík Axton C609 (5990,-)
Subwoofer Axton CAB259 (2990,-) nebo CAB 309 (4400,-).
Teď už chybí jen instalační materiál. Zesík pohání všechno včetně subwooferu. Jediný problém je počet RCA výstupů z rádia. Pokud ale budeš rádio měnit bude to v pohodě. Do té doby se dá signál rozbočit i když se mi to moc nelíbí.
Alternativou by bylo třeba ...
Přední Axton CAC2.6 (2990,-), spoluvítěz testu ve své třídě.
Zadní Axton CAX699 (2200,-), ovál 6x9"
5-ti kanálový zesík Axton C609 (5990,-)
Subwoofer Axton CAB259 (2990,-) nebo CAB 309 (4400,-).
Teď už chybí jen instalační materiál. Zesík pohání všechno včetně subwooferu. Jediný problém je počet RCA výstupů z rádia. Pokud ale budeš rádio měnit bude to v pohodě. Do té doby se dá signál rozbočit i když se mi to moc nelíbí.
- Přílohy
-
- CAC2-6.jpg (92.79 KiB) Zobrazeno 2820 x