Lambo dveře na 350Z

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Re: Lambo dveře na 350Z

Příspěvek od Drag-Z »

Rudi píše:
Danecek píše:tady je to uz dost o hubu napsat nejakej nazor...:roll:
děláš, jako bys to tu neznal :lol:

spíš bych řekl, že to otvírání je na okrasu, když tady pak napíšeš, že když to pootevřeš, tak tím taky vylezeš...spíš by mě zajímalo, jak moc těžký je to na to zvedání :wink:
Samozřejmě je to na okrasu, ale musím tvrdit, že jo aspoň trochu praktické, jinak by si o mě všichni mysleli, že už jsem se zbláznil úplně :D :D :D

Na otvírání je to úplně snadné, malinko pootevřeš a trochu zedneš - stačí malý impuls a nahoru to píst vytlačí sám. Je to vyvážené, takže i zavírání jde lehounce.

A už je to hotové 8) 8) 8)

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

Panda píše:ty máš to zetko s tím chameleonem a pod tím nějaký ty vlnky? to je pěkný moc, jinak taky jsem zvědaf
Ano, je to chameleon a na něm je šachovnice a plameny, a už to má LSD, a uvnitř barvu Lamborghini orange.....

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Drag: Omg, ty seš jantar...přemejšlej, než něco napíšeš...pěkně si tu sereš do huby :roll: :?:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Drag-Z píše:
Panda píše:ty máš to zetko s tím chameleonem a pod tím nějaký ty vlnky? to je pěkný moc, jinak taky jsem zvědaf
Ano, je to chameleon a na něm je šachovnice a plameny, a už to má LSD, a uvnitř barvu Lamborghini orange.....
tak kde sou fotky?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Vega

Příspěvek od Vega »

Drag-Z píše:
Fiesta píše:Já mám taky na Cougaru dveře dlouhý jak tejden před vejplatou a nějaký extra velký problémy při parkování nemám..a to nejsem srovna nejtenčí...
Dobře, hledal jsem důvod, aspoň trochu rozumný... :D

V garážích mám vedle sebe auta s mezerou cca 35 cm a nechci si odřít svůj spešl lak....
Ale uznávám, že je to rozmar :D
A na ten mají nárok nejen ženy, aspoň doufám :rock:
Nebuď alibista, prostě se ti to líbí a basta :D
Obrázek

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

Malá ukázka....
Přílohy
Snímek 077.JPG
Snímek 077.JPG (19.66 KiB) Zobrazeno 945 x

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Když pominu že je to blbovina tak ano je to hezký 8)
Function > Form

Lander
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lander »

Místo těch dvěří bych raději investoval do kol, do podvozku, do brzd, do motoru.

Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi

Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

Lander píše:Místo těch dvěří bych raději investoval do kol, do podvozku, do brzd, do motoru.

Lander
Do kol jsem už investoval, mám tři sady ráfků a gum, 18" a 19", jedna sada v chromu....
Brzdy přijdou na řadu v dubnu, budou to Bremba s drážkovanými kotouči, taky řeším 8)

A motor mám po opravě nový, takže až ho zajedu, rozmyslím, co s ním, v květnu bude náš klub měřit na motorové brzdě v Nissanu....
A pak to rozseknu, ale těch 300hp zatím stačí.

Spíš je potřeba dořešit, co za spojku, aby vydržela aspoň 50tis.km..

Na našem webu www.z-club.cz je fotoreportáž z montáže, článek o montáži a anketa ve foru....

Jinak díky za všechny ohlasy, přesvědčili jste mě, že je to naprostá zbytečnost, ale je hezká a efektní. Takže jsem s výsledkem spokojen, Zetko není od prvopočátku praktické auto, takže je jen dobře, když je hezké :D

sandokan

Příspěvek od sandokan »

Drag-Z píše:
Lander píše:Místo těch dvěří bych raději investoval do kol, do podvozku, do brzd, do motoru.

Lander
Do kol jsem už investoval, mám tři sady ráfků a gum, 18" a 19", jedna sada v chromu....
Brzdy přijdou na řadu v dubnu, budou to Bremba s drážkovanými kotouči, taky řeším 8)

A motor mám po opravě nový, takže až ho zajedu, rozmyslím, co s ním, v květnu bude náš klub měřit na motorové brzdě v Nissanu....
A pak to rozseknu, ale těch 300hp zatím stačí.

Spíš je potřeba dořešit, co za spojku, aby vydržela aspoň 50tis.km..

Na našem webu www.z-club.cz je fotoreportáž z montáže, článek o montáži a anketa ve foru....

Jinak díky za všechny ohlasy, přesvědčili jste mě, že je to naprostá zbytečnost, ale je hezká a efektní. Takže jsem s výsledkem spokojen, Zetko není od prvopočátku praktické auto, takže je jen dobře, když je hezké :D
Zetko je neprakticke, pomale, nebrzi a nema pod kapotou UltraMegaSupercharger :twisted: :lol:

Ale jinak.... moc pekne 8) a troufnu si rict na rozdil od nekterych "jedinecne".

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

díval jsem se na ty vaše stránky, neodráží se ti ta palubka ve skle?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

taky jsem se díval na stránky...
styling je styling, ale ty gumový koberečky v "alu" provedení, to je síla...

Obrázek
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

ryan69 píše:taky jsem se díval na stránky...
http://www.z-club.cz/nase_zkusenosti/LSD/foto/026.jpg
lepsi nez s botama od snehu nebo bahna slapnout na tkanej koberecek :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

Obrázek
Beru a stydím se :D

Byla to "rychlovka" na zimu, ale až budu dodělávat interiér, tak tam bude leštěný nerez, a dolakuju i dveře zevnitř, holt nestíhám....

Navíc mám problém s chromováním dílů, resp. chrom lak na plasty, nikdo to nechce garatovat........

A už vím, že chci předělat palubku, na středový panel půjde matná slonová kost.....

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

Panda píše:díval jsem se na ty vaše stránky, neodráží se ti ta palubka ve skle?
Nijak zasádně, dá se na to zvyknout a v matu to vypadalo příšerně, na jednom dílu jsme to zkoušeli.....

Je to jedna etapa, třeba to časem ještě vylepším :wink:

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

nebyla by palubka lepsi pocalounena kuzi?
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor

Uvidíme co z toho poskládám :)

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

ta kombinace laku je famózní.... 8)
VW PASSAT B5

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Neměl by si nějakou pořádnou fotku v HI-res kromě těch co sou na webu? Přítulka tohle auto opravdu žere (myslim jako obecně 350ku)
Function > Form

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

Ritchma píše:Neměl by si nějakou pořádnou fotku v HI-res kromě těch co sou na webu? Přítulka tohle auto opravdu žere (myslim jako obecně 350ku)
To se ti žádná nelíbí??? Teda jí?
Já zveřejňuju už skoro všechno, ale jiné fotky nemám, nevlastním digitál, fotím telefonem a ten Hi-res asi nebude :D

Ještě budu mít skvělé fotky od fotografa Maxi tuningu, ale až tak za měsíc, maj strach ze zveřejnění dřív, než vyjde článek :wink:

Já bych ti řek, ať si to nafotí sama, ale aby mě nesežrala - teda to auto :D :D :D

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Drag-Z píše:
Ritchma píše:Neměl by si nějakou pořádnou fotku v HI-res kromě těch co sou na webu? Přítulka tohle auto opravdu žere (myslim jako obecně 350ku)
To se ti žádná nelíbí??? Teda jí?
Já zveřejňuju už skoro všechno, ale jiné fotky nemám, nevlastním digitál, fotím telefonem a ten Hi-res asi nebude :D

Ještě budu mít skvělé fotky od fotografa Maxi tuningu, ale až tak za měsíc, maj strach ze zveřejnění dřív, než vyjde článek :wink:

Já bych ti řek, ať si to nafotí sama, ale aby mě nesežrala - teda to auto :D :D :D
No bejt tebou bych to neriskoval :lol: :lol: Počkám si na fotos až budou 8)
Function > Form

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

Chaindler píše:nebyla by palubka lepsi pocalounena kuzi?
taky se mi tohle moc nezamlouva :(

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

Obrázek
na zimu sou prakticky...btw. jinak nechapu vas, ze resite picoviny, kdyz si chce ucelat lambo doors tak at si je necha, ma vse org. + homologaci takze ok...a pokud mate nejaky problemy s tim, ze i lidi co maj auto za mic a vejs si radi delaj tuning, tak je mi vas lito....nereste picoviny jako investuj do brzd a podvozku...a bezte si vyluxovat auto, vymenit svicky a zkontrolujte si tlak v penu...udelate lip, nez abyste dissily cloveka, kteryho vubec neznate :wink:

The End
http://www.facebook.com/djdoemixx

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Pokud má to auto poutat pozornost a být jako showcar tak ty dveře a lak 8) 8) 8)
vypadá to na kvalitní precizní práci, je to o vkusu majitele, proč ne. Mě se to líbí.

Lukáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš »

T-O-M píše:Pokud má to auto poutat pozornost a být jako showcar tak ty dveře a lak 8) 8) 8)
vypadá to na kvalitní precizní práci, je to o vkusu majitele, proč ne. Mě se to líbí.
Naprosto souhlasím 8) Mě se to také líbí 8)
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... :alien:

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

DOEMIXXX píše:

Obrázek
na zimu sou prakticky...btw. jinak nechapu vas, ze resite picoviny, kdyz si chce ucelat lambo doors tak at si je necha, ma vse org. + homologaci takze ok...a pokud mate nejaky problemy s tim, ze i lidi co maj auto za mic a vejs si radi delaj tuning, tak je mi vas lito....nereste picoviny jako investuj do brzd a podvozku...a bezte si vyluxovat auto, vymenit svicky a zkontrolujte si tlak v penu...udelate lip, nez abyste dissily cloveka, kteryho vubec neznate :wink:

The End
k jeho dveřím sem se vyjádřil dost jasně už na začátku tématu, další komentář jsem měl k auto jako celku s čímž musí dotyčnej počítat, když tu svoji káru dáva na obdiv. a např. mně jeho reakce na ty alu koberečky velmi mile překvapila a fandim mu o to víc.

tak si di přečíst tu tvoji BYCHL BMW servisní knížku ať se zabavíš a nepleť tady pátý přes deváty pač ve finále si nám řek stejně hovno.

hawk.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

T-O-M píše:Pokud má to auto poutat pozornost a být jako showcar tak ty dveře a lak 8) 8) 8)
To je ono, z tohohle důvodu - že chci platit jen za precizní práci a kvalitní materiál - mám Zetko, a všechny další úpravy.
A předpokládám, že všichni pochopí, že nejde vzít mega a zvládnout tuning za půl roku, vždyť já začal v červenci.....
Lak je v Evropě jedinečný, a trval včetně airbrushe skoro 2 měsíce. Nastrojení dělali v bílých rukavicích....

A odmítavé reakce mi nevadí, každý má jiný vkus, nikomu nic nevnucuju.
A s urážkama se umím vyrovnat. Jsem motorkář, takže přinejhorším to skončí tak, že dotyčného rohnu :lol: :lol: :lol:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

uz chapu proc sem vetsina lidi prestala davat info o svych projektech :( kazdyho akorat odradej negativnima reakcema...

me se to zetko hrozne libi 8) precizni tuning...

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

mně se tady na tom tématu krom toho Ztka líbí nadhled majitele 8) To je věc, k¨terá se tady jenom tak nevidí.

Jinak se mi to zetko líbí moc, sice to neni úplně můj šálek kávy, ale líbí se mi jak je to precizní, prolejzal jsem galerii a ten lak je luxusní, ale palubku bych dal asi do kůže....
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Fáboš píše:mně se tady na tom tématu krom toho Ztka líbí nadhled majitele 8) To je věc, k¨terá se tady jenom tak nevidí.

Jinak se mi to zetko líbí moc, sice to neni úplně můj šálek kávy, ale líbí se mi jak je to precizní, prolejzal jsem galerii a ten lak je luxusní, ale palubku bych dal asi do kůže....

presne nad tim sem taky premejslel ze tady majitel nekoho uz davno neposlal nekam je videt ze to je rozumnej pan...

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

GReddy píše:
Fáboš píše:mně se tady na tom tématu krom toho Ztka líbí nadhled majitele 8) To je věc, k¨terá se tady jenom tak nevidí.

presne nad tim sem taky premejslel ze tady majitel nekoho uz davno neposlal nekam je videt ze to je rozumnej pan...
:smich2:

To jste mě pobavili, já a rozumnej, když jsem psal o Gumballu 3000, tak mi všichni psali, že jsem magor :D

Kdybych nebyl relativně rozumnej, tak už jsem dávno mrtvej, Zetko sice pomůže opravit chybu za volantem, ale motorka ne.......
A už mi není 20 let, už mi vlastně není ani 30 let........ :D :D :D

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“