Výfuky/značka NETAMI
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Výfuky/značka NETAMI
Máte někdo zkušenosti s touto značkou? díky.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
Re: Výfuky/značka NETAMI
Mam Netami Bionix. Je to tusim kopie Mugen patentu. Koncovka vazi lehce pres 3kg, coz je temer vaha titanovych kousku. Konstrukce double loop zajistuje neprekroceni hlucnosti 97 dB pri zachovani nizke hmotnosti (obdobne tlumici vyfuky maji kvuli vnitrni perforaci vetsinou delsi telo a tim padem i vetsi hmotnost)
Vyrobce udajne meril rozdil vykonu seriovy civic VTi vs. stejny vuz s pouzitim vyfukoveho potrubi od svodu, pres stred (stredovy dil 60mm) az po konec, kde byl pouzit prave Bionix. Narust v urcitem spektru otacek az o 15hp. David Zamboch tyhle grafy videl, urcite povi vic. Nevim, na kolik je to prukazne a co to ma rict o charakteristice koncoveho tlumice (imho nic).
Kdyz jsem si nechal delat vyfukove potrubi na mou crx, bylo mi vyfukarem doporuceno pouzit tlumic s vnitrnim prumerem 45mm, max 50mm. Tento ma prave 48mm, proto jsem sahl (i vzhledem k hmotnosti) po teto znacce. Vetsina koncovych tlumicu mela vnitrni prumer 60mm a vic. Auto se stale dela, takze graf z brzy zatim nemam.
Tot me poznatky ohledne teto znacky
Vyrobce udajne meril rozdil vykonu seriovy civic VTi vs. stejny vuz s pouzitim vyfukoveho potrubi od svodu, pres stred (stredovy dil 60mm) az po konec, kde byl pouzit prave Bionix. Narust v urcitem spektru otacek az o 15hp. David Zamboch tyhle grafy videl, urcite povi vic. Nevim, na kolik je to prukazne a co to ma rict o charakteristice koncoveho tlumice (imho nic).
Kdyz jsem si nechal delat vyfukove potrubi na mou crx, bylo mi vyfukarem doporuceno pouzit tlumic s vnitrnim prumerem 45mm, max 50mm. Tento ma prave 48mm, proto jsem sahl (i vzhledem k hmotnosti) po teto znacce. Vetsina koncovych tlumicu mela vnitrni prumer 60mm a vic. Auto se stale dela, takze graf z brzy zatim nemam.
Tot me poznatky ohledne teto znacky

Live4Ride Syndicate
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Taboo tady už jednou o tomhle mluvil jukni do hledání ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Dal jsem si tu praci a nasel to.
15.11.2005
15.11.2005
Taboo píše:Co reknu o Netami rozhodne nepotesi Dynomax a asi ani tebe, ale i presto to reknu. Co si myslet o americke firme, ktera existuje jen par let, dala si japonske jmeno a prodava kopie produktu prednich ladicich japonskych firem, ktere ovsem vyrabi z podradnych materialu v Taiwanu? V lidech v USA prave tohle zadnou velkou duveru nebudi. Ty twin-loop tlumice, ktere Netami jen kopiruje (stejne jako nektere jine jejich levne produkty) byly puvodne vyvynuty koncem 90tych let firmou Mugen pro jejich JTTC touring vozy - a to jen za ucelem snizeni vahy a soucasne taky zachovani rozumne urovne hluku. Aby uroven hluku splnovala narizeni JTTC, plne pruchozi tlumice musi byt o dost delsi, coz v prekladu znamena taky vyssi vahu - ve srovnani s twin-loop tlumici, ktere pracuji na principech vzajemne kancelace zvukovych vln. Mugen sam uvadel pro ty twin-loop tlumice na CRX mozne zvyseni vykonu az do 10 HP, cimz se (zisky) nijak nelisi od plne pruchozich tlumicu jinych firem..
Live4Ride Syndicate
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo taky jsem hledal a tohle mě moc nepotěšilo..... ale díky za pomoc.Sly píše:Dal jsem si tu praci a nasel to.
15.11.2005Taboo píše:Co reknu o Netami rozhodne nepotesi Dynomax a asi ani tebe, ale i presto to reknu. Co si myslet o americke firme, ktera existuje jen par let, dala si japonske jmeno a prodava kopie produktu prednich ladicich japonskych firem, ktere ovsem vyrabi z podradnych materialu v Taiwanu? V lidech v USA prave tohle zadnou velkou duveru nebudi. Ty twin-loop tlumice, ktere Netami jen kopiruje (stejne jako nektere jine jejich levne produkty) byly puvodne vyvynuty koncem 90tych let firmou Mugen pro jejich JTTC touring vozy - a to jen za ucelem snizeni vahy a soucasne taky zachovani rozumne urovne hluku. Aby uroven hluku splnovala narizeni JTTC, plne pruchozi tlumice musi byt o dost delsi, coz v prekladu znamena taky vyssi vahu - ve srovnani s twin-loop tlumici, ktere pracuji na principech vzajemne kancelace zvukovych vln. Mugen sam uvadel pro ty twin-loop tlumice na CRX mozne zvyseni vykonu az do 10 HP, cimz se (zisky) nijak nelisi od plne pruchozich tlumicu jinych firem..
Já bych to neřešil, v týhle cenový kategorii to bude +- všude stejný, sám píšeš že od toho nic nečekáš, takže jestli se ti líbí a na tvý auto se hodí, skoč do toho...Myslim že ti m rozhodně ničemu neuškodíš. Toť můj názor na věc 

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Starlet ono ten výfuk Netami není zrovna levná sranda 

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Presne tak. Ten Bionix vysel na nejakych cirka 4900Kc, ale domnivam se, ze splnil presne ten ucel, pro ktery jsem ho kupoval (mimochodem by me vysel zhruba 5x levneji custom made o zhruba stejne hmotnosti).
Live4Ride Syndicate
Idaho: to skoro každej neni levná sranda...
Vzal bych pro a proti a rozhod se podle toho
Vzal bych pro a proti a rozhod se podle toho
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
starlet pokud od toho nic nečeká tak mu snad bude bohate stačit celonerezovej uni výfuk v ceně do 2200,- - tak jsem to myslel..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no já bych od toho něco rád čekal, ale u mýho motoru D15Z3 bohužel ani snad nic čekat nemůžu, jsem realista...Idaho píše:starlet pokud od toho nic nečeká tak mu snad bude bohate stačit celonerezovej uni výfuk v ceně do 2200,- - tak jsem to myslel..

samotnej koncovej díl ti nic nepřispěje, když neco čekt atk kombinacer sport katík + cat-back a třeba to podpořit i svody.. to už by se lehce projevit mohlo..Fáboš píše:no já bych od toho něco rád čekal, ale u mýho motoru D15Z3 bohužel ani snad nic čekat nemůžu, jsem realista...Idaho píše:starlet pokud od toho nic nečeká tak mu snad bude bohate stačit celonerezovej uni výfuk v ceně do 2200,- - tak jsem to myslel..