Pánové, potřebuju poradit. Kdo se vyzná v počítačích? Chtěl bych starší Notebook, ale nevím jaké parametry. Potřebuju aby na tom šel dobře internet, mělo to CD i s vypalovačkou, no dál nevím co by se ještě hodilo. Rozhodně na tom nebudu hrát žádné hry. Spíš fakt jen pro internet, sem tam něco stáhnout, no a klasická práce s Wordem, Exelem (to by měl zvládnout každý počítač) Nevím ani jakou značku. Tak jestli víte tak něco poraďte. Dikes.
Mr. Yaris píše:Pánové, potřebuju poradit. Kdo se vyzná v počítačích? Chtěl bych starší Notebook, ale nevím jaké parametry. Potřebuju aby na tom šel dobře internet, mělo to CD i s vypalovačkou, no dál nevím co by se ještě hodilo. Rozhodně na tom nebudu hrát žádné hry. Spíš fakt jen pro internet, sem tam něco stáhnout, no a klasická práce s Wordem, Exelem (to by měl zvládnout každý počítač) Nevím ani jakou značku. Tak jestli víte tak něco poraďte. Dikes.
ask to Ladis
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Mr. Yaris píše:Pánové, potřebuju poradit. Kdo se vyzná v počítačích? Chtěl bych starší Notebook, ale nevím jaké parametry. Potřebuju aby na tom šel dobře internet, mělo to CD i s vypalovačkou, no dál nevím co by se ještě hodilo. Rozhodně na tom nebudu hrát žádné hry. Spíš fakt jen pro internet, sem tam něco stáhnout, no a klasická práce s Wordem, Exelem (to by měl zvládnout každý počítač) Nevím ani jakou značku. Tak jestli víte tak něco poraďte. Dikes.
Potrebujes to dlouho vyuzivat vyhradne jako notebook? Napr. 2-3 hod. na baterce? Nebo to bude porad pichnute na strumu? Budes na tom poustet filmy pro vice lidi?... zavisi na "zobrazovacim" uhlu LCD monitoru. Pracovat s DVD nebudes? Maximalni cena porizeni?
Potřebuju to jako pracovní počítač. Budu na tom plánovat šichty a věci kolem. Žádné filmy. Na to mám počítač doma. No baterka by taky mohla něco vydržet, nevím ale jak se ten čas pohybuje. Potřeboval bych poradit nějaké parametry a jakou značku, co se málo smolí. Většinou si kupuju nové věci, ale na to používání ke kterému to potřebuju se mi do toho balík cpát nechce. Kupoval bych to přes E-bay v německu, ty ceny u nás se mi zdají nějak vysoké.
Mr. Yaris píše:Potřebuju to jako pracovní počítač. Budu na tom plánovat šichty a věci kolem. Žádné filmy. Na to mám počítač doma. No baterka by taky mohla něco vydržet, nevím ale jak se ten čas pohybuje. Potřeboval bych poradit nějaké parametry a jakou značku, co se málo smolí. Většinou si kupuju nové věci, ale na to používání ke kterému to potřebuju se mi do toho balík cpát nechce. Kupoval bych to přes E-bay v německu, ty ceny u nás se mi zdají nějak vysoké.
jarys a starší věc??????,
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad