Pokec II
Re: Pokec II
trochu, ale zas z druhý strany tady není ted v zimě o moc větší zábava, takže je to asi jedno... a v březnu už by měla bejt konečně postavená prodejna tady v KV u Baumaxu
Ahaaaa....ja furt koumal,co to je,ale nikdy sem se nezeptal a ani ty cedule si tam necetl.A to sem na zimaku pecenej varenej...a coze to teda presne bude ???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Auto Teile Unger - neboli ATU!Mikael píše:Ahaaaa....ja furt koumal,co to je,ale nikdy sem se nezeptal a ani ty cedule si tam necetl.A to sem na zimaku pecenej varenej...a coze to teda presne bude ???

Můžeš mrknout na německý stránky co mají!

✠Luftwaffle✠
Takze konkurence Kelly a Elitu ???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
tak tak...
To by mohly konecne trochu sesadit ceny,v ramci konkurencniho boje.Teda ale musim uznat,ze maji supr lokalitu pro obchod.Skoda jen,ze jim to trochu odklonili obchvatem.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
no zrovna jsem si minule všiml v Praze že ATU tam má sídlo a tak jsem si říkal coooo? Že by tu rozjeli busines......? A vy mi to tu potvrdítehattori_hanzo píše:Auto Teile Unger - neboli ATU!Mikael píše:Ahaaaa....ja furt koumal,co to je,ale nikdy sem se nezeptal a ani ty cedule si tam necetl.A to sem na zimaku pecenej varenej...a coze to teda presne bude ???Mám od nich elektrony a minimálně v německu mají když jsou akce špičkový ceny,Zvooky jistě potvrdí...
Můžeš mrknout na německý stránky co mají!Hlavně taky prodávají zajímavou autokosmetiku,resp. přípravky co jsem u nás ještě neviděl!

no nevim v Práglu ceny nic moc, snad v KV to bude lepší...
Nechme se prekvapit.Kdy by to melo byt hotovy???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
udajně v březnu naskladňujem, a nejpozději v dubnu budem v plnym provozu, možná dřív...těžko říct...při troše smůly u toho ještě i budu
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co na to říkate?? mě se to moc líbí..
http://www.novinky.cz/auto/v-prodeji-je ... s6tcd.html
http://www.novinky.cz/auto/v-prodeji-je ... s6tcd.html
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
Dacia vyrostla...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jo!Mikael píše:Dacia vyrostla...

"Od začátku výroby modelu Logan bylo dosud prodáno 415 tisíc vozů (22.833 v roce 2004, 144.969 v roce 2005 a 247.514 v roce 2006)."
To je si myslím za něco málo přes dva roky na trhu docela dost,na to jak se tomu všichni smáli...

Hlavně Logan Van teď asi trochu zatopí mezi malejma živnostníkama - "...nákladní objem 2,5 m3, ložná délka 1,936 m a užitečné zatížení 800 kg, což je hodnota na horní hranici segmentu. Křídlové zadní dveře dělené v poměru 1/3:2/3 jsou převzaty z Loganu MCV, stejně tak zůstává zachována konstrukce dvojice druhých bočních dveří." U nás bude ve verzi N1 za míň než 200tkč!
Taky jsem se někde dočetl že se chystá kratší verze kombíku a hlavně jakožeSUV s pohonem 4x4,což si myslím že by byla bomba!

✠Luftwaffle✠
Hmmm...ten Van vypada solidne...otazka je,jaky zachazeni snese...znas ty zivnostniky remeslny...to vidim na nasem Tecku...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
no určitě 5 let to jezdit bude a většinou firmy to po doplacení leasingu prodávají a jdou pro nové. A to kvůli nákladům aby zbytečně neplatili daněMikael píše:Hmmm...ten Van vypada solidne...otazka je,jaky zachazeni snese...znas ty zivnostniky remeslny...to vidim na nasem Tecku...

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je momentálně asi největší nevýho Logana - ani první prodaný kusy nejsou dostatečně starý na to aby se dalo říct jak drží a nejsou ani žádný předchozí modely se kterejma by šla srovnávat celková spolehlivost značky,teda až na ty magory co to posuzujou podle starejch Dacií 1300...Mikael píše:Hmmm...ten Van vypada solidne...otazka je,jaky zachazeni snese...znas ty zivnostniky remeslny...to vidim na nasem Tecku...

Já jsem zvědavej kdo to bude kupovat,podle mě spíš živnostníci protože těm jde opravdu čistě o funkci a auto za necelejch 200tkč s veškerou zárukou je pro ně perfektní.Firmy přece jenom pořád ještě trochu dbají na to že je firemní vozy reprezentujou a ty předsudky proti značce tu ještě jsou,ale na druhou stranu ta cena je v dnešní době silnej argument i pro velkou firmu,takže uvidím jestli budu překvapenej nebo ne...Gajda píše:no určitě 5 let to jezdit bude a většinou firmy to po doplacení leasingu prodávají a jdou pro nové. A to kvůli nákladům aby zbytečně neplatili daněA za ty prachy neber to
Hold ty dražší automobilky jak koukám pomááálu utírají nos s prodejností nových aut

✠Luftwaffle✠
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
jojo plně stebou sohlasimhattori_hanzo píše:To je momentálně asi největší nevýho Logana - ani první prodaný kusy nejsou dostatečně starý na to aby se dalo říct jak drží a nejsou ani žádný předchozí modely se kterejma by šla srovnávat celková spolehlivost značky,teda až na ty magory co to posuzujou podle starejch Dacií 1300...Mikael píše:Hmmm...ten Van vypada solidne...otazka je,jaky zachazeni snese...znas ty zivnostniky remeslny...to vidim na nasem Tecku...![]()
Já jsem zvědavej kdo to bude kupovat,podle mě spíš živnostníci protože těm jde opravdu čistě o funkci a auto za necelejch 200tkč s veškerou zárukou je pro ně perfektní.Firmy přece jenom pořád ještě trochu dbají na to že je firemní vozy reprezentujou a ty předsudky proti značce tu ještě jsou,ale na druhou stranu ta cena je v dnešní době silnej argument i pro velkou firmu,takže uvidím jestli budu překvapenej nebo ne...Gajda píše:no určitě 5 let to jezdit bude a většinou firmy to po doplacení leasingu prodávají a jdou pro nové. A to kvůli nákladům aby zbytečně neplatili daněA za ty prachy neber to
Hold ty dražší automobilky jak koukám pomááálu utírají nos s prodejností nových aut
A co se týče ostatních automobilek tak to je jenom dobře protože čím větší je konkurence,tím víc z toho těží zákazník!

Jasne ze to po chvili meni,ale preci jen dva roky toho prijemnyho zachazeni....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale když se člověk k autu chová jako prase tak si myslim at je značka jaká je tak to zacházení nevydržíMikael píše:Jasne ze to po chvili meni,ale preci jen dva roky toho prijemnyho zachazeni....

No ja to vidim v brzky dobe na GO starteru na Sintre, ono 100 tis km za 9 měsiců asi udelalo svoje...
BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no slusna porcezvooky píše:No ja to vidim v brzky dobe na GO starteru na Sintre, ono 100 tis km za 9 měsiců asi udelalo svoje...

Tak to ti jenom vycisti, namazou a daji novy uhliky a muze zas vesele tocit
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie