Pružiny Corsa B

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
Kabosh
Kontaktovat uživatele:

Pružiny Corsa B

Příspěvek od Kabosh »

Zdravím, mám dotaz ohledně pružin na Corsu B 3dvéř. Vzadu nějak odešli a potřebuju teda nový. Přemýšlím, že bych tam dal zadní origo (né žádný sportovní) z 5dvéře, který jsou silnější, ale nevím, jestli nejsou taky delší, abych z toho potom neměl nějakej Offroad :D
díky za odpovědi 8)
Opel Corsa B

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Re: Pružiny Corsa B

Příspěvek od Velbloud »

Bohužel nevím jestli jsou delšlí... ale dle mého názoru by měly bejt stejný jako u 3dveř ne?? Mno v corsa clubu jsou i nějaký pětidvýřka, leda to prodiskutovat s nima.....

jen škoda, že nechceš sportovní... tuhle cestu bych volil já... z druhý ruky se už daj sehnat v dobrým stavu cca - 35 na obou nápravách... a bylo by to i lepší ;o)
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Kabosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kabosh »

no přemejšlel sem o sportovních, ale potom sem si uvědomil, že pod kapotou mám 1.0, takže ho nechám v serii 8) časem si pořídím něco jinýho, co se už budu snažit nějak trochu upravit, ale zatím jsem ještě ve škole, takže nejsou love :cry:
Opel Corsa B

MiniMike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiniMike »

Kabosh píše:no přemejšlel sem o sportovních, ale potom sem si uvědomil, že pod kapotou mám 1.0, takže ho nechám v serii 8) časem si pořídím něco jinýho, co se už budu snažit nějak trochu upravit, ale zatím jsem ještě ve škole, takže nejsou love :cry:
kdyztak jedny origo pouzity zadni mam, kdyby si mel zajem, nechal bych je levne ;-)

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“