Hodně podobného jsem viděl včera na Chodově - měl akorát tuším jiné kola a na boku na dveřík nálepky firem (od zhora dolů)...jinak spojlery, optika, zamračení stejné..
Spousta aut se ukradne,pak si nekde tak rok nebo vic pockaji v naky prasivy kulne v sene a pak se pomalinku zacnou rozprodavat dily a nikdo po tom uz ani nevzdechne.. Takovy auto se nemuze objevit na silnici,protoze se hned pozna..
Tak sem se dozvěděl že nalezeno. Prej u nějakejch feťáků z ústí. Já bych ty lidi asi pozabíjel
Hlava (11:10:14 7/03/2007)
e to nastříkaný na černo...není tam spojler,nejsou tam světla ani přední ani zadní....neony sou v píče...ve vnitř to je jak kdyby tam bydleli bezdomovci a navíc je vyměněná palubovka...
Hlava (11:10:48 7/03/2007)
našel to tam jeden polda,více méně z vlastní iniciativy protože ho prej už dlouho srali...on si všimnul někde naky kousičku oranžový a dostal se až ke mě...ja mu řekl naky podrobnosti a on to zadržel a ja tam letěl včera v pul 12 večer se na to podívat a říct že je to na 100% moje...
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
takže to dopadlo v podstatě stejně jak o téma vejš s tím coupéčkem, zmrdi cigáni a feťáci.....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Čus no až to auto vrátěj policajti tak mi kámoš slíbil, že udělá nějaký fotky a pošle mi je, tak vám hodim link at se taky podívate, ale možná lepší nevidět
No tak mě řekněte jeden rozumnej důvod proč by kámošovi na blog posílal ten jeho kámoš co mu to ukradli fotku úplně jinýho auta.
Nicméně věřit si můžete čemu chcete, já jen podotýkám že ti co to mají na svědomí sou zmetci nejhrubšího zrna a zasloužili by za to minimálně pracky zpřeřážet!
No ja jen jestli z toho nekdo nechtel udelat senzaci jak dokazali za par mesicu prekopat auto k nepoznani... Stejne neverim ze je to ono az tam bude fotka na stejnem miste na zahrade jako je foceny ten oranzovy tak mozna uverim
PemaR píše:No ja jen jestli z toho nekdo nechtel udelat senzaci jak dokazali za par mesicu prekopat auto k nepoznani... Stejne neverim ze je to ono az tam bude fotka na stejnem miste na zahrade jako je foceny ten oranzovy tak mozna uverim
kvůli tobě bude dělat nějaký fópa né?
je to k nasrání, fakt si ty fetky najít a zkopat je do hlav a zad, ať jsou třeba kriplové a nechat je tam ležet a trpět...
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Je to hovadina Je fakt, že ty lemy na tom autě jsou´úplně jiné. Pochybuju o tom, že by někdo ukradl oranžového krasavce a přemrdal ho na takovou mrdku a ještě začal srát do karosařiny.. Zadní lem je úplně jiný !!!
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Mě příjdou stejný teda až na pár blbostí, hlavně ty fotky jsou malý ale na tý první mi příjde že to má plastový lemy, neni problém je sundat, zřejmě s tim chtěli jezdit tak si to takhle udělali ne?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ty vole, vy ste fakt joudové. Kdyby ste si přečetli původní článek a následně pak informace o jeho nalezení, který sou na první stránce tohohle topicu, tak byste možná věděli že ho ukradli nějaký feťáci, který prej v tom autě dělali kdovíco (radši to nevědět).
Jen tak mimochodem, vy kdybyste ukradli auto tak byste ho nechali v původním stavu, aby vás na silnici každej druhej policajt poznal?
kujon píše:Ty vole, vy ste fakt joudové. Kdyby ste si přečetli původní článek a následně pak informace o jeho nalezení, který sou na první stránce tohohle topicu, tak byste možná věděli že ho ukradli nějaký feťáci, který prej v tom autě dělali kdovíco (radši to nevědět).
Jen tak mimochodem, vy kdybyste ukradli auto tak byste ho nechali v původním stavu, aby vás na silnici každej druhej policajt poznal?
ja myslim ze cajti by to nenasly uz jen kdyby to zmenilo barvu ... ale menit komplet predek svetla a vse?? spis si to nekdo ukradl na dily, ocesal si to a pak to za par poslal fetkam ... pac pochybuju ze fetka ti takhle strikne auto
No tak když s tim autem chtěj jezdit, tak ho asi předělaj, to dá rozum.
Ale když si myslíte že tam ten kluk poslal fotku úplně jinýho auta protože (nenapadá mě jedinej rozumnej důvod proč), tak si to myslete, já už se s váma hádat nebudu, koukám že je to zbytečný