Ve stopě Valašské zimy 2007

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

Odpovědět
Worm
Kontaktovat uživatele:

Ve stopě Valašské zimy 2007

Příspěvek od Worm »

Fotky z letošní stopy na www.RallyeFoto.ic.cz

duska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duska »

Pravidelný sponzor zlínské policie
bmw e30 325i m-technik II coupe

martin

Příspěvek od martin »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Worm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Worm »

martin píše:Obrázky
Kurňa jak jsi projel, tak jsem si vzpomněl, na ten obrázek co máš v podpisu a koukám, že asi nee nadarmo. 8)

martin

Příspěvek od martin »

Worm píše:
Kurňa jak jsi projel, tak jsem si vzpomněl, na ten obrázek co máš v podpisu a koukám, že asi nee nadarmo. 8)
díky za ty fotky, víš že ani nevim kde jsi stál na té Hvozdné, jak to neni z auta tak se špatně rozpoznává :D

Worm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Worm »

martin píše:
Worm píše:
díky za ty fotky, víš že ani nevim kde jsi stál na té Hvozdné, jak to neni z auta tak se špatně rozpoznává :D
Tak ta fotka je focená cca ve chvíli, kdy jsi začínal brzdit do vracáku, možná už brzdil. (Akorát už si nepamatuju, jestli jsem v tu chvili mířil směr vracák nebo zpět do toho stoupání) Jinak nemáš vůbec zač. Když jsem pak trávil po Stopě čas nad fotkama, které jsem dával na stránky, tak jsem váhal, jestli není lepší se jen dívat. Ale jen takové malé poděkování (a že sem jich dostal celkem dost) mě moc těší a přesvědčuje, že u toho mám zůstat. :wink: Navíc člověk má pak na ty soutěže víc vzpomínek.

martin

Příspěvek od martin »

Worm píše:Tak ta fotka je focená cca ve chvíli, kdy jsi začínal brzdit do vracáku, možná už brzdil. (Akorát už si nepamatuju, jestli jsem v tu chvili mířil směr vracák nebo zpět do toho stoupání) Jinak nemáš vůbec zač. Když jsem pak trávil po Stopě čas nad fotkama, které jsem dával na stránky, tak jsem váhal, jestli není lepší se jen dívat. Ale jen takové malé poděkování (a že sem jich dostal celkem dost) mě moc těší a přesvědčuje, že u toho mám zůstat. :wink: Navíc člověk má pak na ty soutěže víc vzpomínek.
je to obětavá práce, tim že fotíš děláš více radosti posádkám které si pak prohlíží svoje průjezdy jak sobě, aspoň takhle to vidim já když fotim na rallye. ale je to pak pěkná vzpomínka když ti na spořiči vyběhnou svoje fotky :D jestli budeš na příští stopě tak si zavoláme, řekneš kde stojíš a já to tam vyšlu bokem aby z toho byli pěkné záběry :lol: 8)

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

a me tam prosim nekde schovanyho nemas? bila fel s napisem CIMBU pres celej bok st.c. 79 :wink:
QUATTRO 309 kW

Worm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Worm »

luke.bean píše:a me tam prosim nekde schovanyho nemas? bila fel s napisem CIMBU pres celej bok st.c. 79 :wink:
Bohužel je mi líto. :( Při prvním průjezdu Hvozdné jsem si musel chvilku rozmražovat ruce. (asi od 70-90) A na druhou rundu jsme se zdrželi u tety a přišli až na cca 40 a odešli chviličku před tebou. (Museli jsme nečekaně odcestovat).

Worm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Worm »

martin píše:
Worm píše:Tak ta fotka je focená cca ve chvíli, kdy jsi začínal brzdit do vracáku, možná už brzdil. (Akorát už si nepamatuju, jestli jsem v tu chvili mířil směr vracák nebo zpět do toho stoupání) Jinak nemáš vůbec zač. Když jsem pak trávil po Stopě čas nad fotkama, které jsem dával na stránky, tak jsem váhal, jestli není lepší se jen dívat. Ale jen takové malé poděkování (a že sem jich dostal celkem dost) mě moc těší a přesvědčuje, že u toho mám zůstat. :wink: Navíc člověk má pak na ty soutěže víc vzpomínek.
je to obětavá práce, tim že fotíš děláš více radosti posádkám které si pak prohlíží svoje průjezdy jak sobě, aspoň takhle to vidim já když fotim na rallye. ale je to pak pěkná vzpomínka když ti na spořiči vyběhnou svoje fotky :D jestli budeš na příští stopě tak si zavoláme, řekneš kde stojíš a já to tam vyšlu bokem aby z toho byli pěkné záběry :lol: 8)
No já hodně měním místa a různě tam pobíhám, ale rozhodně nahlaš st. číslo (a to platí pro všechny), ať vím kdy mám být 100% připraven.

Worm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Worm »

Tady je článek odemne o Stopě. (hlavně výsledky) Doufám, že se bude líbit.

http://emk.cz/?p=97 (www.emk.cz)

martin

Příspěvek od martin »

Worm píše:Tady je článek odemne o Stopě. (hlavně výsledky) Doufám, že se bude líbit.

Super článek, moc pěkně napsané 8) S tím sněhem je to pravda, to bylo jak na objednávku.
p.s. dobrý výběr fotek :lol:

Worm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Worm »

martin píše:
Worm píše:Tady je článek odemne o Stopě. (hlavně výsledky) Doufám, že se bude líbit.

Super článek, moc pěkně napsané 8) S tím sněhem je to pravda, to bylo jak na objednávku.
p.s. dobrý výběr fotek :lol:
No ještě řekni, že se tam nehodí!! :lol: Já jsem chtěl, aby to vypadalo, že každá fotka je z úplně jiného místa. :idea: A jsem rád, že se článek líbí. :) :wink:

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

8)
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

martin

Příspěvek od martin »

Nedbis a jeho parta na hrad!!!
Tohle krásný video zasluhuje respekt, je to upoutávka na DVD co dělá každý rok, naprostá paráda, už se ho nemůžu dočkat :P :idea:

http://hekr2000.com/_nedbis/2007_dvd_stopa_best.wmv

mikiVTS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiVTS »

martin píše:Nedbis a jeho parta na hrad!!!
Tohle krásný video zasluhuje respekt, je to upoutávka na DVD co dělá každý rok, naprostá paráda, už se ho nemůžu dočkat :P :idea:

http://hekr2000.com/_nedbis/2007_dvd_stopa_best.wmv
:deejay:

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Ve stopě Valašské zimy 2007

Příspěvek od Mike Mad »

tak to videjko je super udelany ... 8)
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Trhyy
V.I.P.

Re: Ve stopě Valašské zimy 2007

Příspěvek od Trhyy »

Tak to video je super, parádní sladění s tou hudbou 8)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“