Sportovnejsi auto pro studenta kolem 120tkc

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
x-frederix

Sportovnejsi auto pro studenta kolem 120tkc

Příspěvek od x-frederix »

Zdravim !!!

Podle nazvu netreba zbytecne dlouho rozepisovat! Potrebuju si koupit auto (na cesty do skoly, nakupy a spise kratsi cesty = nemusim vozit rozmerne naklady).
Melo by to byti neco sportovnejsiho (do tedka jsem jezdil s A4 1,6 1996)
Horke dilema Nem vs. Jap mi nevadi. Max do 2.0 litru a at to taky jede. Mam an to pripraveno 120 000,- + dalsi prachy opravy,upravy atd. Radeji bych auto levnejsi s tim ze jsem ochotnej do toho taky neco vrazit.
Podminky: alespon 1 pytel,manual a klima

Premyslim o: Prelude93+, A4 1,8 T, Eclipse 2g, 320i

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Sportovnejsi auto pro studenta kolem 120tkc

Příspěvek od Rudi »

fiat coupé
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

biker

Příspěvek od biker »

proc 320i?ruceni stejny jako 2,5 vykon jinde,spotreba stejna nebdues tomu slapat tak na krk,a dost lidi se "onoho" vetsiho vykonu boji,ale s rozumem je to uplne jedno! 8)

GReddy

Příspěvek od GReddy »

prelude, crx 3g vtec, fiat coupe, 200sx, celica(gt four) / 6gen...je toho hrozne mooc...musis si vybrat sam kazdej ti napise jen to co preferuje.biker vsude cpe BMW ja bych ti zase doporucil celicu takze takhle tady asi nepochodis...ale pokud pises kratsi cesty vyvaroval bych se turba.. ja si pred dvouma rokama kupoval celicu presne na to co pises..skola nakupy ale jezdil sem i delsi trasy a me se osvedcila..ale je to vazne o tom co se libi tobe ...

biker

Příspěvek od biker »

ale kulajz, necpu vsude bmw, nebo v takove mire jako kazdej tu svoji oblibenou 8) sam psal 2.0 tak sjem mu napsal neco k tomu a tim ze pribere 2.0 2.3 a 2.5 tak bude mit vic moznosti najit lepsi auto

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

a to ja bych se primluvil pro toho eclipse 2G, ale u nas je docela mizernej vyber v bazarech
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor

Uvidíme co z toho poskládám :)

remix

Příspěvek od remix »

Jasná volba A4 1.8 T 8) Taky si ji jednou koupím,...až vyrostu :lol:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

Rudi píše:fiat coupé
20vété

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

FCS píše:
Rudi píše:fiat coupé
20vété
f tubu
VW - Very Wonderful

x-frederix

Diky hosi, osoben bych take radeji neco z Japanu ale otec pro ne zrovna moc naklonenej neni. Prej japonec az nakonec. Tak by me zajimalo jak je na tom se spolehlivosti ta 2.2VTEC prelude a co nahradni dily... Kdyz jsem tak koukal na nejruznejsi ksefty, tak se mi dily nezdaj byt nejakym zahadnym zpusobem drahy Ale nevyznam se v tom tolik... Tak se tedy ptam opravdu je to jenom mytus, kdyz lide pouzivaji ne dvakrat oslavna slova na jap. vozy. ???

GReddy

Příspěvek od GReddy »

x-frederix píše:Diky hosi, osoben bych take radeji neco z Japanu ale otec pro ne zrovna moc naklonenej neni. Prej japonec az nakonec. Tak by me zajimalo jak je na tom se spolehlivosti ta 2.2VTEC prelude a co nahradni dily... Kdyz jsem tak koukal na nejruznejsi ksefty, tak se mi dily nezdaj byt nejakym zahadnym zpusobem drahy Ale nevyznam se v tom tolik... Tak se tedy ptam opravdu je to jenom mytus, kdyz lide pouzivaji ne dvakrat oslavna slova na jap. vozy. ???
japonec az na konec a amerika neumi jezdit rovne to jsou imho dve nejtrapnejsi a nejslabomyslnejsi veci co kdo umi rict..jo jeste nafta patri do kamen to je taky perla :D to proste neni argument..je to jen obrana od cloveka co o tom absolutne nic nevi...

japonsky auta jsou dobry auta..zpracovanim urcite...tim padem se od toho odviji spolehlivost az teda na vyjimky ale to je normalni. Kdyz porovnas novy dily tak japonsky auta maj jeste levnejsi dily nez nemecky..takze taky nevim kde se bere ten mytus ze maj nejdrazsi dily..pokud se vi kde nakupovat ty dily vyjdou docela levne..mam dva roky jpn aut z roku 1990 a jediny co sem na tom menil byla spojka od predeslyho prasackyho majitele a svicky s rozvodama a to protoze sem chtel nikoliv ze bych musel no a leto zima zadnej problem ;)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

x-frederix píše:Diky hosi, osoben bych take radeji neco z Japanu ale otec pro ne zrovna moc naklonenej neni. Prej japonec az nakonec. Tak by me zajimalo jak je na tom se spolehlivosti ta 2.2VTEC prelude a co nahradni dily... Kdyz jsem tak koukal na nejruznejsi ksefty, tak se mi dily nezdaj byt nejakym zahadnym zpusobem drahy Ale nevyznam se v tom tolik... Tak se tedy ptam opravdu je to jenom mytus, kdyz lide pouzivaji ne dvakrat oslavna slova na jap. vozy. ???
není nad to si stát za názorem otce, aniž by si tu informaci ověřil...
VW - Very Wonderful

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

remix píše:Jasná volba A4 1.8 T 8) Taky si ji jednou koupím,...až vyrostu :lol:
A ještě quattro. Taky do toho půjdu 8) 8) 8) v létě kupuju
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Jednoznacne A4 1.8T 8)
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

Přesně jak už tu někdo psal, na tomhle fóru (ono asi na žádném) nemá cenu ptát se "jaký auto si mam koupit" . To auto se Ti musí líbit a navíc tady Ti fakt každej doporučí to, co jemu se líbí, takže Ty dostaneš XXX možností a zblázni se!!!! :D Já osobně doporučuju najít si třeba X aut, který se Ti líbí a na ty se pak ptát po referencích (ať už tady nebo na fórech jednotlivých aut/značek). Takže třeba projít mobile.de, vyhledat auta dle Tvých kritérií a z nich si vybrat ty, co se Ti nejvíc zamlouvaj a pak......viz. postup, co už jsem napsal 8) 8)

Jinak to tu asi nemá cenu :wink:
330i E90 :kiss:

x-frederix

diky za nazory! 8)

Greddy: souhlas!
Rudi: To jsem nikde nenapsal ani netvrdil...

Nakonec jsem si vybral prelude 2.2 VTEC. Prohledal jsem toto forum a celkem ji kazdej chvali - ale presto by se mi par typu jeste siklo (4WS, elektrika atd.) pls :D
Jinak 2.0 je prej docela lina mrcha a 2.3 myslim ze to psal IDAHO neni zrovna dvakrat dobra investice!

A4 stoji na kazdym rohu. Coz jsem na zacatku zapomnel napsat, ze bych rad auto - ktere se u nas moc nevidi! :wink:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

x-frederix píše:diky za nazory! 8)

Greddy: souhlas!
Rudi: To jsem nikde nenapsal ani netvrdil...

Nakonec jsem si vybral prelude 2.2 VTEC. Prohledal jsem toto forum a celkem ji kazdej chvali - ale presto by se mi par typu jeste siklo (4WS, elektrika atd.) pls :D
Jinak 2.0 je prej docela lina mrcha a 2.3 myslim ze to psal IDAHO neni zrovna dvakrat dobra investice!

A4 stoji na kazdym rohu. Coz jsem na zacatku zapomnel napsat, ze bych rad auto - ktere se u nas moc nevidi! :wink:
auto na vlastni kuzi nemam ale myslim ze budes urcite spokojenej..;) myslim ze stokrat lepsi volba nez ta audina :)

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“