ne kámo to ne.....Davidoff píše:to drag-z: trosku OT ale neumel by jsi sehnat fotku tech dveri na Civicovi 1998-99??? koukal sem na ty stranky a nasel sem jenom ceniky bez fotekbyl bych moc rad... diky

ne kámo to ne.....Davidoff píše:to drag-z: trosku OT ale neumel by jsi sehnat fotku tech dveri na Civicovi 1998-99??? koukal sem na ty stranky a nasel sem jenom ceniky bez fotekbyl bych moc rad... diky
chci videt jen fotku sakraFáboš píše:ne kámo to ne.....Davidoff píše:to drag-z: trosku OT ale neumel by jsi sehnat fotku tech dveri na Civicovi 1998-99??? koukal sem na ty stranky a nasel sem jenom ceniky bez fotekbyl bych moc rad... diky
![]()
V pohodě najdu tam tu fotku, a o tom, že si to montuješ, nikomu neříkejDavidoff píše:chci videt jen fotku sakraFáboš píše:ne kámo to ne.....Davidoff píše:to drag-z: trosku OT ale neumel by jsi sehnat fotku tech dveri na Civicovi 1998-99??? koukal sem na ty stranky a nasel sem jenom ceniky bez fotekbyl bych moc rad... diky
![]()
Mno, ona treba zrovna Supra ma kravsky dlouhy dvere a vyhodu by to pro me asi bylo, ale porad plati, ze to je predrazeny a navic puvodem z Lamba.Ozzy_Vita píše:Tady je to prdel, čím dál tím větší !!! No souhlasím, že výhodu to nemá žádnou a je to čistě stylingová, předražená věc, která se časem okouká.Ale zatím to zájem budí tak proč ne...
neboj ani slovoDrag-Z píše:V pohodě najdu tam tu fotku, a o tom, že si to montuješ, nikomu neříkejDavidoff píše:chci videt jen fotku sakraFáboš píše: ne kámo to ne.....![]()
DíkyGReddy píše:dyt ty koberecky tam jsou jen ciste z nutnych funkcnich duvodu ne?ja mam ted na zimu taky gumovy koberecky z Una aby mi neprohnila podlaha tak proc se to tady furt omyla...
Co se týče toho samotného vylezání z auta bych konkrétně já asi moc nadšený nebyl. Nezdá se mi přirozené podlézat ty dveře. ony se podle mě ( a to mě opravte pokud se mýlím ) nevyklopí úplně kolmo. No a druhá věc je, že jimi nejde sundat cyklistaDrag-Z píše:DíkyGReddy píše:dyt ty koberecky tam jsou jen ciste z nutnych funkcnich duvodu ne?ja mam ted na zimu taky gumovy koberecky z Una aby mi neprohnila podlaha tak proc se to tady furt omyla...
![]()
Věřte, že plastový koberce půjdou v březnu do p....
Ale od montáže novýho motoru v půli ledna jsem najel přes 1000km, i na sněhu a břečce, a je to prostě nutnost....
Jinak po týdnu musím prohlásit, že lsd splnili to, co jsem od nich čekal, nedělají problémy, efekt je maximální, na parkovišti se mi z toho vylézá líp a zkoušel je kolega - 195cm, 150kg - a zjistil, že dovnitř se mu leze naprosto v pohodě, i když mi předpovídal opak.
Souhlasím, že je to drahá sranda. Jsem spokojen
vzhledem k tomu ze s tim jezdis asi denne jaky to ma ohlasy kdyz nekde zastavis a otevres?Drag-Z píše:DíkyGReddy píše:dyt ty koberecky tam jsou jen ciste z nutnych funkcnich duvodu ne?ja mam ted na zimu taky gumovy koberecky z Una aby mi neprohnila podlaha tak proc se to tady furt omyla...
![]()
Ale od montáže novýho motoru v půli ledna jsem najel přes 1000km, i na sněhu a břečce, a je to prostě nutnost....
Jinak po týdnu musím prohlásit, že lsd splnili to, co jsem od nich čekal, nedělají problémy, efekt je maximální, na parkovišti se mi z toho vylézá líp a zkoušel je kolega - 195cm, 150kg - a zjistil, že dovnitř se mu leze naprosto v pohodě, i když mi předpovídal opak.
Souhlasím, že je to drahá sranda. Jsem spokojen
Na tomhle systému je výhoda to, že se nejdřív pootevřou, neuhořímGReddy píše:vzhledem k tomu ze s tim jezdis asi denne jaky to ma ohlasy kdyz nekde zastavis a otevres?Drag-Z píše:DíkyGReddy píše:dyt ty koberecky tam jsou jen ciste z nutnych funkcnich duvodu ne?ja mam ted na zimu taky gumovy koberecky z Una aby mi neprohnila podlaha tak proc se to tady furt omyla...
![]()
Souhlasím, že je to drahá sranda. Jsem spokojento musi kazdej koukat (oni koukaj uz asi samy o sobe na ten lak a typ auta
)