Klubová FLOCKOVAČKA
Re: Klubová FLOCKOVAČKA
Vydrž Brťka vydrž
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
tak jsem ji dnes přivezl. flokovačka, 3 pixly lepidla, pytel černýho floku, vzorníky, 2x sítka, nějaký návody či co...vypadá to dobře, ale asi by to chtělo aby se na to mrknul někdo znalej..
jiank peníze bych potřeboval do příštího pátku, jinak ji budu muset poslat zpátky..
jiank peníze bych potřeboval do příštího pátku, jinak ji budu muset poslat zpátky..
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Ryan: óóóóóóóó jak si mocný!! ZUPÁ
Sem taky zvědavej . Jdu kamenovat prochyho a zorganizovat exkurzi.
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Ja ja... hnedka tedka... včera bylo pozděMadmax píše:Sem taky zvědavej . Jdu kamenovat prochyho a zorganizovat exkurzi.
tuningclubliberec.com - the best tuning club
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Tak zařízení zkontrolovaný a myslim že hodně dobrá koupě....
Už jen by to chtělo vyzkoušet v praxi... už budu flockovací kabinu i s odtahem a osvětlením (podle doporučení výrobce), jen ještě řešim ohřev sklepa na 18st... asi udělám vyhřívanou kabinu (musí se tam vejít i palubka)
Jak bude dokončená, hned sem dám fotku
Už jen by to chtělo vyzkoušet v praxi... už budu flockovací kabinu i s odtahem a osvětlením (podle doporučení výrobce), jen ještě řešim ohřev sklepa na 18st... asi udělám vyhřívanou kabinu (musí se tam vejít i palubka)
Jak bude dokončená, hned sem dám fotku
na jaro si TĚ zamlouvám!!!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
.............grupensexRendis píše:na jaro si TĚ zamlouvám!!!

- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Jinak pak kdo bude chtít, tak není problém se domluvit a můžu mu zapujčit sklep i s připravenym zázemím a může zkoušet...
Nebo to můžu flocknout já... Sme taky s Ryanem navrhovali, když někdo bude něco chtít poflockovat tak že by se z toho měl dát taky příspěvek do klubový kasy a materiál se každýmu vyúčtuje zvlášť
Tzn. lepidlo PU, ustalovač, fixace, flock dle spotřeby(dkg) + desátka klubu za využití zařízení
Nebo to můžu flocknout já... Sme taky s Ryanem navrhovali, když někdo bude něco chtít poflockovat tak že by se z toho měl dát taky příspěvek do klubový kasy a materiál se každýmu vyúčtuje zvlášť
Tzn. lepidlo PU, ustalovač, fixace, flock dle spotřeby(dkg) + desátka klubu za využití zařízení
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Připomínka:
1) V pátek prosím donést členské příspěvky za první pololetí 2007, jinak se nemůžete zůčastnit soutěže o 1000 poukaz Autohificentra
2) Zájemci o koupi flockovačky, ať vezmou peníze též, ať se může co nejdříve zaplatit
1) V pátek prosím donést členské příspěvky za první pololetí 2007, jinak se nemůžete zůčastnit soutěže o 1000 poukaz Autohificentra
2) Zájemci o koupi flockovačky, ať vezmou peníze též, ať se může co nejdříve zaplatit
příspěvek jsem poslal v neděli a money na flock dám na bowlingu.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
S tim souhlas. Ale desátka se nebude týkat lidí, kterí se podílejí na koupi flokovačky.Prochy1551 píše:Jinak pak kdo bude chtít, tak není problém se domluvit a můžu mu zapujčit sklep i s připravenym zázemím a může zkoušet...
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Jasný jasný, tak sem to myslel,ale nenapsal....Madmax píše:S tim souhlas. Ale desátka se nebude týkat lidí, kterí se podílejí na koupi flokovačky.Prochy1551 píše:Jinak pak kdo bude chtít, tak není problém se domluvit a můžu mu zapujčit sklep i s připravenym zázemím a může zkoušet...
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
No včera se to už zaplatilo. Je to klubová záležitost. Ale není problém si to nechat u nás poflockovat za rozumný peníz...vladka píše:zdravim vsechny je mozne se take pripojit kte flokovacce pridam take
Naposledy upravil(a) Prochy1551 dne 20 led 2007 14:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Flockování interiérů
Pokud má někdo zájem o naflockování interiéru automobilů nemusíte kupovat flockovačku a vše se učit, kontaktujte mne v pracovní dny na tel.č. 326 334277. www.martinek-auto.cz flockujeme už 10 let. Martínek
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale napadlo! Akorát jsem nevěděl že už jí máte pořízenou!
My jí používáme ve výrobě autodopňků a tak pokud můžeme použít lepidla a barvy flocku které máme skladem vychází ceny poměrně přijateněji než jinde. Hodně záleží na tom jak je díl připraven a jestli se bude jen flockovat a nebo i připravovat!
Jinak ať se daří. Šikovným lidem fandím!
Jinak ať se daří. Šikovným lidem fandím!
vzhledem k tomu, že jeden člověk co měl přispět na flockovačku tak neučinil, uvolnilo se jeho místo akcionáře klubové flockovačky
jestli je tu někdo kdo se třeba v nejbližších dnech chystá flockovat, mohlo by to pro něj být výhodný - výhody nechť sem prosím napíše někdo z "akcionářů" nebo budou možná zmíněny hlouběji v tomto threadu
jednorázový příspěvek činí 1.000,-

jestli je tu někdo kdo se třeba v nejbližších dnech chystá flockovat, mohlo by to pro něj být výhodný - výhody nechť sem prosím napíše někdo z "akcionářů" nebo budou možná zmíněny hlouběji v tomto threadu

jednorázový příspěvek činí 1.000,-
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si koupím další akcie:))))
joo ??Prochy1551 píše:Tak já si koupím další akcie:))))

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych koupil akcie na flokovačku....a to se vyplatí..Prochy1551 píše:Tak já si koupím další akcie:))))

stačí se domluvit s Prochym - zatím jen řekl že by do toho šel ale skutek utekmiras black 4oko píše:Taky bych koupil akcie na flokovačku....a to se vyplatí..Prochy1551 píše:Tak já si koupím další akcie:))))

- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
já myslím,že si ji Prochy nenechá utéct....
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com