Praha 5 >>II<<
Re: Praha 5 >>II<<
hele kde jste to fotili mi připadá jako bych tam někdy byl na kole
fotky jsou fakt pěkný já dnes tahal signálovej kabel od radia k zesu a tak vorvaný ruce jsem už dlouho neměl navíc jsem to tahal pravou stranou a kabel je krátkej budu muset přikoupiti prodlužovací asi u conrada maj tam 0.8m to bude stačit no snad to dám do konce příštího týdne dokupy pak bych se možná stavil ukázat to do Tesca 

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Jo signalovy kabely, ty sem taky tahal ve spolupraci s redmenem. Nastesti byly dosti dlouheHensel píše:fotky jsou fakt pěkný já dnes tahal signálovej kabel od radia k zesu a tak vorvaný ruce jsem už dlouho neměl navíc jsem to tahal pravou stranou a kabel je krátkej budu muset přikoupiti prodlužovací asi u conrada maj tam 0.8m to bude stačit no snad to dám do konce příštího týdne dokupy pak bych se možná stavil ukázat to do Tesca

Chjo, az bude druhej zesik, tak este tahat dalsich 10metru napajeciho

Fotky jsou foceny na vyhlidce u Radlicky

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
to nemá cenu se s tim srátgismo píše:ani ti nevim, nejaky uchoschade.fan píše:tyjo pěkný fotkykdo je dělal?
![]()
ještě přidám společnou s Lukashem
Pekny jak je moje auto v popredi ([joke]hold mlada generace musi byt v cele;) [/joke])
Este jak se na tve fotky divam, tak se asi s SPZ moc neseres vid, ja je vzdy tak nejak zaretusuju podle aktualni jeji barvyaby to na ty fotce ladilo

sw20
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
no zalezi jak se to vemeschade.fan píše:to nemá cenu se s tim srátgismo píše:ani ti nevim, nejaky uchoschade.fan píše:tyjo pěkný fotkykdo je dělal?
![]()
ještě přidám společnou s Lukashem
Pekny jak je moje auto v popredi ([joke]hold mlada generace musi byt v cele;) [/joke])
Este jak se na tve fotky divam, tak se asi s SPZ moc neseres vid, ja je vzdy tak nejak zaretusuju podle aktualni jeji barvyaby to na ty fotce ladilo

....uvidim mam to nachylny nejak se to rozpada jak to ted pres zimu vykvetlogismo píše:nekdy i o vikenduschade.fan píše:seš taky skoro sousedWilda píše: jj SafrankuPravy engly nejak vypovidaji sluzbu,tak to vypada moc dobre
se někdy stav na večer v tescu stodůlky,úplně vzadu v garážích...ale moc často tam nejsme
jenom skoro každej všední den na večer

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
v poho, nekdy se stavWilda píše:....uvidim mam to nachylny nejak se to rozpada jak to ted pres zimu vykvetlogismo píše:nekdy i o vikenduschade.fan píše: seš taky skoro sousedse někdy stav na večer v tescu stodůlky,úplně vzadu v garážích...ale moc často tam nejsme
jenom skoro každej všední den na večer

-
- Kontaktovat uživatele:
No sakryž...ta vypadá víc než parádně 

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem si trošku hrál pro někoho udělal trocha tuzingu, ale mě to k tý černý prostě jde pod oknem je až dozadu chromová linka od 3M, doma mi to bylo také pochváleno...jj rs bude doufám brzo 

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
uz bych ho tam taky potreboval, snad pristi vejplata, ta by mela bejt uz lepsi jak ted tak neco zbudeHensel píše:dneska jsem si trošku hrál pro někoho udělal trocha tuzingu, ale mě to k tý černý prostě jde pod oknem je až dozadu chromová linka od 3M, doma mi to bylo také pochváleno...jj rs bude doufám brzo

nn, naraznik je priorita c. 1gismo píše:uz bych ho tam taky potreboval, snad pristi vejplata, ta by mela bejt uz lepsi jak ted tak neco zbudeHensel píše:dneska jsem si trošku hrál pro někoho udělal trocha tuzingu, ale mě to k tý černý prostě jde pod oknem je až dozadu chromová linka od 3M, doma mi to bylo také pochváleno...jj rs bude doufám brzo. Ikdyz spis udelam ostatni veci, naraznik muze este chvilinku pockat

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
no vzdy jako prvni by mely bejt kola.alex píše:nn, naraznik je priorita c. 1gismo píše:uz bych ho tam taky potreboval, snad pristi vejplata, ta by mela bejt uz lepsi jak ted tak neco zbudeHensel píše:dneska jsem si trošku hrál pro někoho udělal trocha tuzingu, ale mě to k tý černý prostě jde pod oknem je až dozadu chromová linka od 3M, doma mi to bylo také pochváleno...jj rs bude doufám brzo. Ikdyz spis udelam ostatni veci, naraznik muze este chvilinku pockat
Delam si legraci :]] ale kola snad uz mas :] i kdyz by ji slusely asi vic jiny, kazdopadne kdyz nejsou prachy, tak si moc vybirat nemuzes, takze hlavne nic neuspechat a radsi nasetrit na neco lepsiho :]gismo píše:no vzdy jako prvni by mely bejt kola.alex píše:nn, naraznik je priorita c. 1gismo píše: uz bych ho tam taky potreboval, snad pristi vejplata, ta by mela bejt uz lepsi jak ted tak neco zbude. Ikdyz spis udelam ostatni veci, naraznik muze este chvilinku pockat
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
No jasne, me tyto kola vyhovuji, jo, chtel bych dvojty 5-ti cipi hvezdy, ale tohle je prijatelna alternativaalex píše:Delam si legraci :]] ale kola snad uz mas :] i kdyz by ji slusely asi vic jiny, kazdopadne kdyz nejsou prachy, tak si moc vybirat nemuzes, takze hlavne nic neuspechat a radsi nasetrit na neco lepsiho :]gismo píše:no vzdy jako prvni by mely bejt kola.alex píše: nn, naraznik je priorita c. 1

Ted dodelavam interier, pak prijde na radu musika a potom asi exterier, ten je z vetsi casti hotovej

ale tý práce kurňa hnus fialovej jsem to prořezával ulamovacím nožíkem fujj snad už to dělat nebudu
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
a neces to udelat i u me, uz v tom mas praxiHensel píše:ale tý práce kurňa hnus fialovej jsem to prořezával ulamovacím nožíkem fujj snad už to dělat nebudu