ty máš IC?gismo píše:a neces to udelat i u me, uz v tom mas praxiHensel píše:ale tý práce kurňa hnus fialovej jsem to prořezával ulamovacím nožíkem fujj snad už to dělat nebudu![]()

ty máš IC?gismo píše:a neces to udelat i u me, uz v tom mas praxiHensel píše:ale tý práce kurňa hnus fialovej jsem to prořezával ulamovacím nožíkem fujj snad už to dělat nebudu![]()
To nevadi ne, jen tak pro okoHensel píše:přesně gismouši nemáš IC
Hensel píše:hmm jako dělat už nééé hrozná práce a bolely mě prsty
par fotek mam, ale spis vyfotim tremy, kdyz sou nasazeny kola, bez toho kola to nevypada moc pekne (Hensel píše:no stejně bych ti jen podorběn řekl jak na to a udělal by sis to sáma co nějaký fotos?z barvení třmenů?
jj, mi sme to v Tescu pak stejne vyfotiliHensel píše:už to nefot bo jsem udělal jedno spy foto , ale to ty víš
sem za ni velmi rad, taky nam to dalo praceHensel píše:no ta se povedla...barvička třmenů je good
No ja si nebyl na 100% jistej, jestli jsi tam nahodou RS nemel, protoze vim, ze sme se o tom nedavno bavili.
schade.fan píše:tak to sem dám jáfakt paráda
te skoda. A kdo vyhral? Ci aspon kdo ze znamych byl v top7?Hensel píše:tý jo hele voni tam byli nějaký paparraci
no, ale do top7 jsem se nedostal takže celý snažení na pikaču hodnotili mě jako posledního a už jen tři porotci poslední někam zmizel takže určo chyběly bodíky njn holt se nedá nic dělat myslím, že na jedno z těch co byly v top7 jsem mě s malíčkem v nose
o tom skoro ani nepochybuju, ale jeslti by byl nekdo ochoten tam pro me fotitHensel píše:nen kdepak jsem v práci, ale určo tam pojede někdo z OC
stalo se. Davon byl tak hodny a poskytl mi fotky (CzechTuning.cz)Hensel píše:se s nima musíš domluvit