Praha 5 >>II<<
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5 >>II<<
Lukash: No jasný na tý stavbě to jsou fakt hovada...tam kolem aut jezděj pomalu parním válcem
Už aby to bylo hotový...
Slavisimo: Prosimtě...kde žiješ? Že by si Tě schade.fan někde všiml? Vůbec hele...už jsem taky poučený,že na sebe musíš upozornit,jinak nevidí a neslyší
(joke) 

Slavisimo: Prosimtě...kde žiješ? Že by si Tě schade.fan někde všiml? Vůbec hele...už jsem taky poučený,že na sebe musíš upozornit,jinak nevidí a neslyší

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
hele voe,neslyšim protože mám vždycky sluchátka když chodim domů,bez nich mě asi neuvidíšLucky píše:Lukash: No jasný na tý stavbě to jsou fakt hovada...tam kolem aut jezděj pomalu parním válcem![]()
Už aby to bylo hotový...
Slavisimo: Prosimtě...kde žiješ? Že by si Tě schade.fan někde všiml? Vůbec hele...už jsem taky poučený,že na sebe musíš upozornit,jinak nevidí a neslyší(joke)

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo sluchátka...to je věc...mám je snad taky pořádschade.fan píše:hele voe,neslyšim protože mám vždycky sluchátka když chodim domů,bez nich mě asi neuvidíšLucky píše:Lukash: No jasný na tý stavbě to jsou fakt hovada...tam kolem aut jezděj pomalu parním válcem![]()
Už aby to bylo hotový...
Slavisimo: Prosimtě...kde žiješ? Že by si Tě schade.fan někde všiml? Vůbec hele...už jsem taky poučený,že na sebe musíš upozornit,jinak nevidí a neslyší(joke)
sice jsem si vás jednou nevšim když jste byli s Ritchmou,ale ze to jsem tě pak potkal,když jsi šel z baráku a jel jsi na kongresovku.Mimochodem pěknej vopruz tam čekat v pondělí jsem si byl vyzvednout řidičák a už je to v Jungmannově a strávil jsem tam asi dvě hodiny

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Hmm masná voe,nejspíš "nejlepší" rozvrhy ze všech škol,fakt tragédieLucky píše:No jo sluchátka...to je věc...mám je snad taky pořádschade.fan píše:hele voe,neslyšim protože mám vždycky sluchátka když chodim domů,bez nich mě asi neuvidíšLucky píše:Lukash: No jasný na tý stavbě to jsou fakt hovada...tam kolem aut jezděj pomalu parním válcem![]()
Už aby to bylo hotový...
sice jsem si vás jednou nevšim když jste byli s Ritchmou,ale ze to jsem tě pak potkal,když jsi šel z baráku a jel jsi na kongresovku.Mimochodem pěknej vopruz tam čekat v pondělí jsem si byl vyzvednout řidičák a už je to v Jungmannově a strávil jsem tam asi dvě hodiny
Ale to,že si z Masný to Tě omlouvá,vím že to byl nějaký z prvních dnů školy a už jsi se vracel tak pozdě ;o) No tyjo to je děsný co se na tom registru děje....

sw20
na stodulkach u sconta, si jel s lukashemschade.fan píše:Já?co?kde?jak?kdy?Slavisimo píše:schade: vsiml sis me dneska?![]()
![]()

Diesel power 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož jsou to bráchové,tak myslím,že to pravděpodobně byl on!Slavisimo píše:na stodulkach u sconta, si jel s lukashemschade.fan píše:Já?co?kde?jak?kdy?Slavisimo píše:schade: vsiml sis me dneska?![]()
![]()
myslim ze si to byl ty.

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jj asi joSlavisimo píše:na stodulkach u sconta, si jel s lukashemschade.fan píše:Já?co?kde?jak?kdy?Slavisimo píše:schade: vsiml sis me dneska?![]()
![]()
myslim ze si to byl ty.

sw20
ja vim ze si to byl tyschade.fan píše:jj asi joSlavisimo píše:na stodulkach u sconta, si jel s lukashemschade.fan píše: Já?co?kde?jak?kdy?![]()
![]()
myslim ze si to byl ty.

Diesel power 

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Tak proč se ptáš(joke)Slavisimo píše:ja vim ze si to byl tyschade.fan píše:jj asi joSlavisimo píše:na stodulkach u sconta, si jel s lukashemmyslim ze si to byl ty.

sw20
Takze ti oznamuju ze sem te videlschade.fan píše:Tak proč se ptáš(joke)Slavisimo píše:ja vim ze si to byl tyschade.fan píše: jj asi jo![]()
no jako asi jsem to byl já,jezdíme tam celkem často

Diesel power 

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Takže já přijímám tvoje oznámení,že jsem byl tebou shledán u scontaSlavisimo píše:Takze ti oznamuju ze sem te videlschade.fan píše:Tak proč se ptáš(joke)Slavisimo píše:ja vim ze si to byl ty![]()

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty kráso
Fakt tyjo rozhovor za všechny prachy

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
tjn,tak víš co TFLucky píše:Ty krásoFakt tyjo rozhovor za všechny prachy
![]()
![]()

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
No právěschade.fan píše:tjn,tak víš co TFLucky píše:Ty krásoFakt tyjo rozhovor za všechny prachy
![]()
![]()
![]()
co bys čekal

-
- Kontaktovat uživatele:
ale to sou dve slova, takze spis slovni spojeni, neee?Lucky píše:No právěschade.fan píše:tjn,tak víš co TFLucky píše:Ty krásoFakt tyjo rozhovor za všechny prachy
![]()
![]()
![]()
co bys čekal
Od slova Tuning Forum bych čekal ledacos,ale tohle ne
![]()

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
ty voe to je diskuseprovocation píše:ale to sou dve slova, takze spis slovni spojeni, neee?Lucky píše:No právěschade.fan píše: tjn,tak víš co TF![]()
co bys čekal
Od slova Tuning Forum bych čekal ledacos,ale tohle ne
![]()

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně,že se bavímeschade.fan píše:ty voe to je diskuseprovocation píše:ale to sou dve slova, takze spis slovni spojeni, neee?Lucky píše: No právěOd slova Tuning Forum bych čekal ledacos,ale tohle ne
![]()

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
heh, taky tam obcas jezdim, resp skoro kazdej vecer kolem osme pro mati.schade.fan píše:Takže já přijímám tvoje oznámení,že jsem byl tebou shledán u scontaSlavisimo píše:Takze ti oznamuju ze sem te videlschade.fan píše: Tak proč se ptáš(joke)![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Čece nevím jestli jsem dobře viděl,ale neparkuješ náhodou na Zličíně?Tam jak jsou ty rodiný baráky?Dnes jsem tam jel a zahlédl podobnou Octu jako máš ty..ale jak říkám...bylo to v rychlostigismo píše:heh, taky tam obcas jezdim, resp skoro kazdej vecer kolem osme pro mati.schade.fan píše:Takže já přijímám tvoje oznámení,že jsem byl tebou shledán u scontaSlavisimo píše:Takze ti oznamuju ze sem te videlMozna se nekdy uvidime. (me prehlednout nelze.

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Lucky píše:Čece nevím jestli jsem dobře viděl,ale neparkuješ náhodou na Zličíně?Tam jak jsou ty rodiný baráky?Dnes jsem tam jel a zahlédl podobnou Octu jako máš ty..ale jak říkám...bylo to v rychlostigismo píše:heh, taky tam obcas jezdim, resp skoro kazdej vecer kolem osme pro mati.schade.fan píše: Takže já přijímám tvoje oznámení,že jsem byl tebou shledán u scontaMozna se nekdy uvidime. (me prehlednout nelze.
no mě přijde, že tvou koktu taky znám nebydlíš náhodou někde jak jsou modrý baráky na Lužinch ?