dekuju kluci...lukashi obavam se ze to boschak nezvladne kazdopadne Garny to urcite uz delal takze doufam ze bude vedet kam sahnout jinak diky Hensele za kontakt
Slavisimo píše:dekuju kluci...lukashi obavam se ze to boschak nezvladne kazdopadne Garny to urcite uz delal takze doufam ze bude vedet kam sahnout jinak diky Hensele za kontakt
schade.fan: Tadyyyy ;o) Jen se neboj..já to tu pozoruji každý den...v tichosti,ale pozoruju Hold akorát čas mě strašně tlačí,takže ani nestíhám Hornbach a tak...pač v autoškole drandím jak o život Ale snad už se na nějaký zase dostanu
Lucky píše:schade.fan: Tadyyyy ;o) Jen se neboj..já to tu pozoruji každý den...v tichosti,ale pozoruju Hold akorát čas mě strašně tlačí,takže ani nestíhám Hornbach a tak...pač v autoškole drandím jak o život Ale snad už se na nějaký zase dostanu
jj už jsem se lekl tak to v tý autoškole nezbourej a těš se na magistrát až si tam posedíš ale když jsem si byl pro řidičák tak sem se ještě stihnul jet domů najíst
Lucky píše:schade.fan: Tadyyyy ;o) Jen se neboj..já to tu pozoruji každý den...v tichosti,ale pozoruju Hold akorát čas mě strašně tlačí,takže ani nestíhám Hornbach a tak...pač v autoškole drandím jak o život Ale snad už se na nějaký zase dostanu
jj už jsem se lekl tak to v tý autoškole nezbourej a těš se na magistrát až si tam posedíš ale když jsem si byl pro řidičák tak sem se ještě stihnul jet domů najíst
Kliid...s Filckou 1,3 + LPG toho moc nevyčaruju Hlavně mi to teď žere jen čas no...ale na forum jsem every day Fakt jo? No vida,tak to než pojedu tak si nachystám jídlo,pak se vrátím ohřeju v mikrovlne a bude Ale jako je pravda,že je lepší něco podnikonut,než se tam kopat do prdele
Kliid...s Filckou 1,3 + LPG toho moc nevyčaruju Hlavně mi to teď žere jen čas no...ale na forum jsem every day Fakt jo? No vida,tak to než pojedu tak si nachystám jídlo,pak se vrátím ohřeju v mikrovlne a bude Ale jako je pravda,že je lepší něco podnikonut,než se tam kopat do prdele
no to jo no hlavně už to není v kongresovce nebo jak se to tam jmenuje,ale v jungmannově takže ještě větší frmol ale aspoň je to blíž domů a můžeš si dát ještě dezert než pojedeš z5
schade.fan píše:
no to jo no hlavně už to není v kongresovce nebo jak se to tam jmenuje,ale v jungmannově takže ještě větší frmol ale aspoň je to blíž domů a můžeš si dát ještě dezert než pojedeš z5
Fakt jo? Je to blíž? No vida...tak to se stihnu možná i převlíkonut do nečeho příjemějšího Ale když vše dobře půjde tak někdy v lednu - únoru si tam pro to jdu Držte palce ;o)
Lucky píše:
Fakt jo? Je to blíž? No vida...tak to se stihnu možná i převlíkonut do nečeho příjemějšího Ale když vše dobře půjde tak někdy v lednu - únoru si tam pro to jdu Držte palce ;o)
No pro nás je to určo blíž...národní třída,nemusíš nikde přestupovat...jj držíme palce
Jéjé rovnou dva drže palcové Tak to děkuju....ale tak udělali řidičák jiní...(Lukash) - joke ,tak to snad udělám taky Už mi instruktor řekl,že jezdím naprosto suprově,jenom kdybch prý znal pravidla,tak by se vůbec nezlobil
Lucky píše:Jéjé rovnou dva drže palcové Tak to děkuju....ale tak udělali řidičák jiní...(Lukash) - joke ,tak to snad udělám taky Už mi instruktor řekl,že jezdím naprosto suprově,jenom kdybch prý znal pravidla,tak by se vůbec nezlobil
to dáš voe...když jsem to dal i já(zdůrazňuju bez chyby)tak to už je co říct předemnou jela nějaká holka a když se jí zeptal na techniku-povinná výbava tak to odříkala...řekla rezerva a takový to udělátko,kterym se to povoluje tak v tu chvíli jsem si řekl,že by to byl celkem provar kdybych to neudělal a ona to dostala
Lucky píše:Jéjé rovnou dva drže palcové Tak to děkuju....ale tak udělali řidičák jiní...(Lukash) - joke ,tak to snad udělám taky Už mi instruktor řekl,že jezdím naprosto suprově,jenom kdybch prý znal pravidla,tak by se vůbec nezlobil
to dáš voe...když jsem to dal i já(zdůrazňuju bez chyby)tak to už je co říct předemnou jela nějaká holka a když se jí zeptal na techniku-povinná výbava tak to odříkala...řekla rezerva a takový to udělátko,kterym se to povoluje tak v tu chvíli jsem si řekl,že by to byl celkem provar kdybych to neudělal a ona to dostala
No jo.."udělátor" No jako pevně doufám..z toho mám největší respekt prostě...ale tak na srdci mě bude hřát to,že mi tu držíte palce
vrm vrmmm....ve čtvrtek v 15:00 další jízdy..to sem zvědavej kams e podívám teď...druhou jízdu jsem byl v Brandýse nad Lebem a vezli jsme tam instruktorovu přítelkyni To byla peckovka...najel jsme na dálnici a jedu 80 a vyhnal mě až na 110km/h že takhle se mnou nepojede prej
Lucky píše: vrm vrmmm....ve čtvrtek v 15:00 další jízdy..to sem zvědavej kams e podívám teď...druhou jízdu jsem byl v Brandýse nad Lebem a vezli jsme tam instruktorovu přítelkyni To byla peckovka...najel jsme na dálnici a jedu 80 a vyhnal mě až na 110km/h že takhle se mnou nepojede prej
já si myslim,že jsem nejezdil nějak extrémně pomalu teda ze začátku jo,ale musim se přiznat,že jednou jsem překročil rychlost v autoškole
homer01 píše:já v autoškole snad dodržoval rychlost jen u radarů
jinak sme s instruktorem koukali po ženskej v sukních
ale já jsem se na ty jízdy vždycky těšil...fakt mě to bavilo a nejlepší bylo...instruktor:pojedeme doleva...vlevo zákaz vjezdu...já:nepojedeme ale myslim,že tohle dělají všichni
schade.fan píše:
jo to zvládneš
jinak už jsem tu nějak dlouho neviděl Luckyho heeeeeeeeeeeeeeeej Lucky kde seš?
jj, uz je to skoro hotovy, jen bezbarvej lak a je to.
tak nahoď foto
Kez bych uz mel ten fotak...
Se nekdy muzes kouknout nazivo. Jen potrebuju torx abych zasrouboval ty sroubky, ale jinak uz to tam mam pridelany, jen mi to na levy strane nechce tak dobre zapadnout, ale drzi to dobre... Me se to libi, ale chce to este dodelat stredovej napel a ofuk u spolujezdce.
Koukám tady maj všichni podobný zážitky z autoškoly jak já.
Když jsem dělal ještě na motorky tak nás instruktor třískal do helem, že jsme janci bláznivý. Stalo se vám to někomu? A pak tu jízdu vždycky rozdejchával krabkou máček ( to byl taky případ )
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
Johnik píše:Koukám tady maj všichni podobný zážitky z autoškoly jak já.
Když jsem dělal ještě na motorky tak nás instruktor třískal do helem, že jsme janci bláznivý. Stalo se vám to někomu? A pak tu jízdu vždycky rozdejchával krabkou máček ( to byl taky případ )
no já svoje zážitky z autoškoly radši říkat nebudu testy napoprve ale z jízdy mě vyhodily duvod rychlá jízda.....................
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact
Ja mela autoskolu v pohode, vicemene jsem delala instruktorovi taxika po praze, furt si neco zarizoval.
Jedinej pruser byl, ze jsem to delala v nejakym litrovym vykloktanym puntu pred smrti a instruktor mel 100kg a kdyz tam prisel komisar (starej estebak od pohledu) se svoji postavou medveda, tak to punto nejelo. A oni prej "slecno, co jedete tak pomalu?"
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between