Praha 5 >>II<<

Tuningová scéna v Praze a okolí

Moderátoři: Berry, Ritchma

Odpovědět
benga
Kontaktovat uživatele:

Re: Praha 5 >>II<<

Příspěvek od benga »

Hensel píše:tak když se tu už rozjela reklama na servis tak většina lidi z OC jezdí do Řeporyj ke Garnymu má i VAG.
no a ale ten není určitě tak levnej jako my 8)
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact :rock:

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

ale je ;)

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

dekuju kluci...lukashi obavam se ze to boschak nezvladne :) kazdopadne Garny to urcite uz delal takze doufam ze bude vedet kam sahnout :) jinak diky Hensele za kontakt
Diesel power :)

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

Slavisimo píše:dekuju kluci...lukashi obavam se ze to boschak nezvladne :) kazdopadne Garny to urcite uz delal takze doufam ze bude vedet kam sahnout :) jinak diky Hensele za kontakt

8) 8) 8) no problema ;) je fakt šikovnej

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

Kua mi dosla barva, bych se z toho po... Ale co, snad bude zejtra v hornbachu otevreno. Jeslti ne, tak nevim...

Pro ty co nevi (par vi) strikam palubku (kryt u budiku - zasveceni OI vi)

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schade.fan »

gismo píše:Kua mi dosla barva, bych se z toho po... Ale co, snad bude zejtra v hornbachu otevreno. Jeslti ne, tak nevim...

jo to zvládneš :D
jinak už jsem tu nějak dlouho neviděl Luckyho :D heeeeeeeeeeeeeeeej Lucky kde seš? :lol:
sw20

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

schade.fan: Tadyyyy ;o) Jen se neboj..já to tu pozoruji každý den...v tichosti,ale pozoruju :lol: 8) Hold akorát čas mě strašně tlačí,takže ani nestíhám Hornbach a tak...pač v autoškole drandím jak o život :-D Ale snad už se na nějaký zase dostanu :wink:

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

schade.fan píše:
gismo píše:Kua mi dosla barva, bych se z toho po... Ale co, snad bude zejtra v hornbachu otevreno. Jeslti ne, tak nevim...

jinak už jsem tu nějak dlouho neviděl Luckyho :D heeeeeeeeeeeeeeeej Lucky kde seš? :lol:
jj, uz je to skoro hotovy, jen bezbarvej lak a je to.

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše:schade.fan: Tadyyyy ;o) Jen se neboj..já to tu pozoruji každý den...v tichosti,ale pozoruju :lol: 8) Hold akorát čas mě strašně tlačí,takže ani nestíhám Hornbach a tak...pač v autoškole drandím jak o život :-D Ale snad už se na nějaký zase dostanu :wink:
jj už jsem se lekl :D tak to v tý autoškole nezbourej 8) :lol: a těš se na magistrát až si tam posedíš :lol: ale když jsem si byl pro řidičák tak sem se ještě stihnul jet domů najíst :D
sw20

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

gismo píše:
schade.fan píše:

tak se pak přijeď pochlubit jak to dopadlo 8)
sw20

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

schade.fan píše:
Lucky píše:schade.fan: Tadyyyy ;o) Jen se neboj..já to tu pozoruji každý den...v tichosti,ale pozoruju :lol: 8) Hold akorát čas mě strašně tlačí,takže ani nestíhám Hornbach a tak...pač v autoškole drandím jak o život :-D Ale snad už se na nějaký zase dostanu :wink:
jj už jsem se lekl :D tak to v tý autoškole nezbourej 8) :lol: a těš se na magistrát až si tam posedíš :lol: ale když jsem si byl pro řidičák tak sem se ještě stihnul jet domů najíst :D
Kliid...s Filckou 1,3 + LPG toho moc nevyčaruju :D :lol: Hlavně mi to teď žere jen čas no...ale na forum jsem every day :wink: Fakt jo? No vida,tak to než pojedu tak si nachystám jídlo,pak se vrátím ohřeju v mikrovlne a bude :lol: Ale jako je pravda,že je lepší něco podnikonut,než se tam kopat do prdele :D

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše:
schade.fan píše:
Kliid...s Filckou 1,3 + LPG toho moc nevyčaruju :D :lol: Hlavně mi to teď žere jen čas no...ale na forum jsem every day :wink: Fakt jo? No vida,tak to než pojedu tak si nachystám jídlo,pak se vrátím ohřeju v mikrovlne a bude :lol: Ale jako je pravda,že je lepší něco podnikonut,než se tam kopat do prdele :D
no to jo no hlavně už to není v kongresovce nebo jak se to tam jmenuje,ale v jungmannově takže ještě větší frmol ale aspoň je to blíž domů a můžeš si dát ještě dezert než pojedeš z5 :lol:
sw20

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

gismo píše:
schade.fan píše:

tak nahoď foto ;) 8)

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

schade.fan píše:
Lucky píše:
schade.fan píše: jj už jsem se lekl :D tak to v tý autoškole nezbourej 8) :lol: a těš se na magistrát až si tam posedíš :lol: ale když jsem si byl pro řidičák tak sem se ještě stihnul jet domů najíst :D
no to jo no hlavně už to není v kongresovce nebo jak se to tam jmenuje,ale v jungmannově takže ještě větší frmol ale aspoň je to blíž domů a můžeš si dát ještě dezert než pojedeš z5 :lol:
Fakt jo? Je to blíž? No vida...tak to se stihnu možná i převlíkonut do nečeho příjemějšího :lol: Ale když vše dobře půjde tak někdy v lednu - únoru si tam pro to jdu 8) Držte palce ;o)

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše:
schade.fan píše:
Lucky píše: Kliid...s Filckou 1,3 + LPG toho moc nevyčaruju :D :lol: Hlavně mi to teď žere jen čas no...ale na forum jsem every day :wink: Fakt jo? No vida,tak to než pojedu tak si nachystám jídlo,pak se vrátím ohřeju v mikrovlne a bude :lol: Ale jako je pravda,že je lepší něco podnikonut,než se tam kopat do prdele :D
Fakt jo? Je to blíž? No vida...tak to se stihnu možná i převlíkonut do nečeho příjemějšího :lol: Ale když vše dobře půjde tak někdy v lednu - únoru si tam pro to jdu 8) Držte palce ;o)
No pro nás je to určo blíž...národní třída,nemusíš nikde přestupovat...jj držíme palce :D
sw20

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

jj taky držím 8)

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Jéjé rovnou dva drže palcové :lol: Tak to děkuju....ale tak udělali řidičák jiní...(Lukash) :smich: - joke ,tak to snad udělám taky :wink: Už mi instruktor řekl,že jezdím naprosto suprově,jenom kdybch prý znal pravidla,tak by se vůbec nezlobil :lol:

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše:Jéjé rovnou dva drže palcové :lol: Tak to děkuju....ale tak udělali řidičák jiní...(Lukash) :smich: - joke ,tak to snad udělám taky :wink: Už mi instruktor řekl,že jezdím naprosto suprově,jenom kdybch prý znal pravidla,tak by se vůbec nezlobil :lol:
to dáš voe...když jsem to dal i já(zdůrazňuju bez chyby)tak to už je co říct :lol: předemnou jela nějaká holka a když se jí zeptal na techniku-povinná výbava tak to odříkala...řekla rezerva a takový to udělátko,kterym se to povoluje :lol: tak v tu chvíli jsem si řekl,že by to byl celkem provar kdybych to neudělal a ona to dostala :D
sw20

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

schade.fan píše:
Lucky píše:Jéjé rovnou dva drže palcové :lol: Tak to děkuju....ale tak udělali řidičák jiní...(Lukash) :smich: - joke ,tak to snad udělám taky :wink: Už mi instruktor řekl,že jezdím naprosto suprově,jenom kdybch prý znal pravidla,tak by se vůbec nezlobil :lol:
to dáš voe...když jsem to dal i já(zdůrazňuju bez chyby)tak to už je co říct :lol: předemnou jela nějaká holka a když se jí zeptal na techniku-povinná výbava tak to odříkala...řekla rezerva a takový to udělátko,kterym se to povoluje :lol: tak v tu chvíli jsem si řekl,že by to byl celkem provar kdybych to neudělal a ona to dostala :D
No jo.."udělátor" :smich: No jako pevně doufám..z toho mám největší respekt prostě...ale tak na srdci mě bude hřát to,že mi tu držíte palce :lol: 8)

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

:driver: vrm vrmmm....ve čtvrtek v 15:00 další jízdy..to sem zvědavej kams e podívám teď...druhou jízdu jsem byl v Brandýse nad Lebem a vezli jsme tam instruktorovu přítelkyni :lol: To byla peckovka...najel jsme na dálnici a jedu 80 a vyhnal mě až na 110km/h že takhle se mnou nepojede prej :D

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše::driver: vrm vrmmm....ve čtvrtek v 15:00 další jízdy..to sem zvědavej kams e podívám teď...druhou jízdu jsem byl v Brandýse nad Lebem a vezli jsme tam instruktorovu přítelkyni :lol: To byla peckovka...najel jsme na dálnici a jedu 80 a vyhnal mě až na 110km/h že takhle se mnou nepojede prej :D
já si myslim,že jsem nejezdil nějak extrémně pomalu teda ze začátku jo,ale musim se přiznat,že jednou jsem překročil rychlost v autoškole :oops:
sw20

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

já v autoškole snad dodržoval rychlost jen u radarů :lol:
jinak sme s instruktorem koukali po ženskej v sukních :lol: :lol: :lol:

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

homer01 píše:já v autoškole snad dodržoval rychlost jen u radarů :lol:
jinak sme s instruktorem koukali po ženskej v sukních :lol: :lol: :lol:
ale já jsem se na ty jízdy vždycky těšil...fakt mě to bavilo a nejlepší bylo...instruktor:pojedeme doleva...vlevo zákaz vjezdu...já:nepojedeme :lol: ale myslim,že tohle dělají všichni 8)
sw20

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

já se taky vždycky na jízdy těšil :lol:
ale díky bohu že už to mám dávno za sebou :) :P

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

Hensel píše:
gismo píše:
schade.fan píše: jo to zvládneš :D

tak nahoď foto ;) 8)
Kez bych uz mel ten fotak...
Se nekdy muzes kouknout nazivo. Jen potrebuju torx abych zasrouboval ty sroubky, ale jinak uz to tam mam pridelany, jen mi to na levy strane nechce tak dobre zapadnout, ale drzi to dobre... Me se to libi, ale chce to este dodelat stredovej napel a ofuk u spolujezdce.

Johnik

Příspěvek od Johnik »

Koukám tady maj všichni podobný zážitky z autoškoly jak já. :evil:

Když jsem dělal ještě na motorky tak nás instruktor třískal do helem, že jsme janci bláznivý. Stalo se vám to někomu? :cry: A pak tu jízdu vždycky rozdejchával krabkou máček ( to byl taky případ :?: )
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí

benga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benga »

Johnik píše:Koukám tady maj všichni podobný zážitky z autoškoly jak já. :evil:

Když jsem dělal ještě na motorky tak nás instruktor třískal do helem, že jsme janci bláznivý. Stalo se vám to někomu? :cry: A pak tu jízdu vždycky rozdejchával krabkou máček ( to byl taky případ :?: )
no já svoje zážitky z autoškoly radši říkat nebudu testy napoprve ale z jízdy mě vyhodily duvod rychlá jízda.....................

Johnik

Příspěvek od Johnik »

Ojojoj nedal sis pred tema blbcema pozor? :hmm:
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Ja mela autoskolu v pohode, vicemene jsem delala instruktorovi taxika po praze, furt si neco zarizoval.

Jedinej pruser byl, ze jsem to delala v nejakym litrovym vykloktanym puntu pred smrti a instruktor mel 100kg a kdyz tam prisel komisar (starej estebak od pohledu) se svoji postavou medveda, tak to punto nejelo. A oni prej "slecno, co jedete tak pomalu?" :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

benga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benga »

Johnik píše:Ojojoj nedal sis pred tema blbcema pozor? :hmm:
jo to víš ale na podruhý sem jel ještě rychlejc ale měl sem suprovýho komisaře co nanic nekoukal :lol:

Odpovědět

Zpět na „Praha“