AdieuD píše:Ja mela autoskolu v pohode, vicemene jsem delala instruktorovi taxika po praze, furt si neco zarizoval.
Jedinej pruser byl, ze jsem to delala v nejakym litrovym vykloktanym puntu pred smrti a instruktor mel 100kg a kdyz tam prisel komisar (starej estebak od pohledu) se svoji postavou medveda, tak to punto nejelo. A oni prej "slecno, co jedete tak pomalu?"
nj punto 1.1 55k, babicka s tim taky ucila autoskolu
AdieuD napsal:
Ja mela autoskolu v pohode, vicemene jsem delala instruktorovi taxika po praze, furt si neco zarizoval.
Jedinej pruser byl, ze jsem to delala v nejakym litrovym vykloktanym puntu pred smrti a instruktor mel 100kg a kdyz tam prisel komisar (starej estebak od pohledu) se svoji postavou medveda, tak to punto nejelo. A oni prej "slecno, co jedete tak pomalu?"
To nic není Simsona 50 ccm jsem stim instruktorem zved na zadní ( ten instruktor měl odhadem tak 130kg )
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
Pitcho, sem se vratil z motokar. Meli jsme takovou malou firemni akci (celkem 11 lidi vcetne sefa - majitele firmy). Fakt parada, zabava apod. Skoda, ze od 19 to mela blokovany nejaka firma.
gismo píše:Pitcho, sem se vratil z motokar. Meli jsme takovou malou firemni akci (celkem 11 lidi vcetne sefa - majitele firmy). Fakt parada, zabava apod. Skoda, ze od 19 to mela blokovany nejaka firma.
V Radotíně?? jo jo,tam je to super,taky jsem byl na jedný firemní akci,též jsme to měli blokovaný a jel jsem tam snad 6x nebo 7x a pak jsem absolutně necejtil ruce ale je to fajn
gismo píše:Pitcho, sem se vratil z motokar. Meli jsme takovou malou firemni akci (celkem 11 lidi vcetne sefa - majitele firmy). Fakt parada, zabava apod. Skoda, ze od 19 to mela blokovany nejaka firma.
V Radotíně?? jo jo,tam je to super,taky jsem byl na jedný firemní akci,též jsme to měli blokovaný a jel jsem tam snad 6x nebo 7x a pak jsem absolutně necejtil ruce ale je to fajn
Mi sme jeli jen dve jizdy, mezi tim vohromnou veceri. Vsechno platil sef, fakt v pohode, druhej den sem necejtil ramena. Sou namozeny, jak kdybych byl v posilovne
Mi sme jeli jen dve jizdy, mezi tim vohromnou veceri. Vsechno platil sef, fakt v pohode, druhej den sem necejtil ramena. Sou namozeny, jak kdybych byl v posilovne
dvě jízdy a bolely tě ramena? nějak málo ne? my sme to měli pronajatý na celej večer jízd sem jel asi docela dost a nic mě nebolelo
Lucky píše:
dvě jízdy a bolely tě ramena? nějak málo ne? my sme to měli pronajatý na celej večer jízd sem jel asi docela dost a nic mě nebolelo
gismo píše:
homer01 píše:
a ty se divis? on ma posilovac ty ses zvyklej
jo tak to máš pravdu
mno spis sem na tech motokarach byl poprve. Jinak po jizdach vsechny boleli ruce. Me bolel maximalne prostrednicek a prstenicek. Ty mi pribouchnut sef do dveri u auta. Nejsem zvyklej sedet vzadu )