uz jsem jednou videl, ale je to dobrylefi píše:skoukněte to až do konce,docela mě to pobavilo...(par věcí)

uz jsem jednou videl, ale je to dobrylefi píše:skoukněte to až do konce,docela mě to pobavilo...(par věcí)
já já já, můžu? já bych byl báječnej květinářHONZA_013 píše:chlapí kdybyste věděli o někom kdo nemá práci (o slečně, paní) tak se hledá prodavačka do prodejny květin .... na Prahu 6 blíže víc přes SZ
Bobik píše:já já já, můžu? já bych byl báječnej květinářHONZA_013 píše:chlapí kdybyste věděli o někom kdo nemá práci (o slečně, paní) tak se hledá prodavačka do prodejny květin .... na Prahu 6 blíže víc přes SZ
no už jenom být žeského pohlavíBobik píše:já já já, můžu? já bych byl báječnej květinářHONZA_013 píše:chlapí kdybyste věděli o někom kdo nemá práci (o slečně, paní) tak se hledá prodavačka do prodejny květin .... na Prahu 6 blíže víc přes SZ
Já tam viděl někoho docela slušně oblečeného,tak sem si řekl,abych nerušil při nečem třebaLukash píše:Lucky:kuju,jj včera jsem tam byl s kámoše.měl si se stavit.ale jinak abych to uvedl na pravou míru tak jsem to zbořila když už byla oprava tak se to i zamračilo
.maličko jsem nedobrzdil a vzal jsem sebou světlo,blatník,kapotu,nárazník.kromě světla jsem nic kupovat nemusel plech a plast se opraví
když je někdo debil tak je debil
ale co jednou to přijít muselo
no přece redmenn,ten má dílnu jako prasegismo píše:Neznate nekdo nekoho s dilnou s rampou nebo heverem? Potrebuju pridelat neony, je potreba i nejaka ta elektrina
zeby na vrtacku? Abych mohl pridelat drzaky na ty neony?lefi píše:Na co potřebuješ elektřinu???
Ty vole a to si neumíš poradit nebo co???když neni zasuvka tak neexistuje nahodou Aku vrtačka?? co??? hele?? blik...gismo píše:zeby na vrtacku? Abych mohl pridelat drzaky na ty neony?lefi píše:Na co potřebuješ elektřinu???
Bio: se optej no.
kdybych nejakou mel...lefi píše:Ty vole a to si neumíš poradit nebo co???když neni zasuvka tak neexistuje nahodou Aku vrtačka?? co??? hele?? blik...gismo píše:zeby na vrtacku? Abych mohl pridelat drzaky na ty neony?lefi píše:Na co potřebuješ elektřinu???
Bio: se optej no.