jo fotky, ty bych uz taky potreboval, kluci z sh fora (a par dalsich) by radi videli flockschade.fan píše:jj tak já řeknu Johnnymu ať dorazí taky a udělá nějaký pořádný fotky...teda jestli bude moct
sefik co to tam byl zaridit rikal, ze maj jiny stroje (lepsi), kdyz jedes na plnej a zmacknes brzdu, tak se snizej i otacky a maj bejt i silnejsi, tak sem na to zvedavejJohnik píše:ty zmetku zrovna jsem na ne myslel, ze bych se tam taky po roce objevil a zablbnul tam. uz prej maj novejsi stroje a trochu pozmenenou dráhu.
PS: omlouvám se za diakritiku, ale ve fórech mi ted blbnou nekterý klávesy
fotky uz mam, az se k tomu dostanu, tak t to sem hodim.Hensel píše:hlavně už někdo vyfottě ten flock gisma sice bydlí kousek ode mě, ale ten snad jezdí do práce už v šest když du do práce kolem jeho baráku auto už tam nevidím bud je pryč nebo já slepej
jinak flock docela luxus jen sem zvědavej jak dlouho to vydrží, a trochu se mi nelíbí ten střed jak je tam rádio atd. mžná že to vypadá jen na fotce ale přijde mi to tam jak prkno prostě takový divný ale jinak je to moc hezkýgismo píše:fotky uz mam, az se k tomu dostanu, tak t to sem hodim.Hensel píše:hlavně už někdo vyfottě ten flock gisma sice bydlí kousek ode mě, ale ten snad jezdí do práce už v šest když du do práce kolem jeho baráku auto už tam nevidím bud je pryč nebo já slepej
// fotky jsou na http://gismo.wz.cz/octavia/flock/
BTW: do prace jezdim kolem 7:30, parkuju jak kdy, podle toho kdy se dostanu na parkoviste, dneska parkuju naproti barakuVetsinou se na to velky parkoviste nedostanu, tak parkuju na tom mensim co lemuje hlavni silnici
Prkno? hehhomer01 píše:jinak flock docela luxus jen sem zvědavej jak dlouho to vydrží, a trochu se mi nelíbí ten střed jak je tam rádio atd. mžná že to vypadá jen na fotce ale přijde mi to tam jak prkno prostě takový divný ale jinak je to moc hezkýgismo píše:fotky uz mam, az se k tomu dostanu, tak t to sem hodim.Hensel píše:hlavně už někdo vyfottě ten flock gisma sice bydlí kousek ode mě, ale ten snad jezdí do práce už v šest když du do práce kolem jeho baráku auto už tam nevidím bud je pryč nebo já slepej
// fotky jsou na http://gismo.wz.cz/octavia/flock/
BTW: do prace jezdim kolem 7:30, parkuju jak kdy, podle toho kdy se dostanu na parkoviste, dneska parkuju naproti barakuVetsinou se na to velky parkoviste nedostanu, tak parkuju na tom mensim co lemuje hlavni silnici