Praha 6
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 6
od 20 týho už nedělám nic budu sedět u televize a nic nic nic...vlastně objednal jsem spousty dárků pro Mko tak asi budu montovat...
-
- Kontaktovat uživatele:
- benga
- Kontaktovat uživatele:
no to já nic nedělám až do unora pokat bude nový auto tak pak budu makatthomaswilliams píše:od 20 týho už nedělám nic budu sedět u televize a nic nic nic...vlastně objednal jsem spousty dárků pro Mko tak asi budu montovat...

Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 

ahááá takže až bude mít bengáč novou káru začne makat ... co začít makat od ledna ??? práce šlechtí a přináší penízebenga píše:no to já nic nedělám až do unora pokat bude nový auto tak pak budu makatthomaswilliams píše:od 20 týho už nedělám nic budu sedět u televize a nic nic nic...vlastně objednal jsem spousty dárků pro Mko tak asi budu montovat...

Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
akorát jsem se vrátil z dnešní street soutěže
trošku jsem to tady četl..a zdálo se mi to jako malinké povyražení v nudném zimním sobotním večerním shonu...
po příjezdu na startovní parkoviště mě uvítal červený forman s klasickýma modrýma blikátkama...fšude.....
říkám ááá první tuzer... nikoho jsem neznal...tak jsme stáli s Blafuzem opodál...a čekali co se bude dít ... a pomalu se to začalo sjíždět
pořád jsem nikoho neznal
ale zvědavost nás posunula blíže k ostatním co už přijeli
včetně organizátorů....
můj malej osobní názor na celou soutěž je asi takový vůbec nejde o to jestli máte rychlé nebo pomalé auto protože soutěž je hodně o vymýšlení a kreativitě a taky znalosti pražský čtvrtí...protože není danej plán jízdy jenom musíš co nejlíp splnit úkoly ketré byly dnes velice zdařilé..a při plnění byla sranda možná i proto že můj copilot byl zrovna Blafuzo, kterej je pro každou špatnos a navíc vášnivej a zkušenej rybář....při lovení kaprů jsme získalihodně potřebných bodů...a samozřejmě sme oba kreativní umělci takže i při plnění další úkolů celkem 10 jsme se fakt bavili a vyřádili,,když jsme mu sháněli v obchodáku dámské spodní prádlo...ketré jsme museli na něm nafotit...a podobné vylomeniny...
závěrem bych chtěl říct že to byla velmi dobře zorganizovaná příjemně jednoduše zamotaná akcička a 100% centně se příště účastníme....
výborné po všech směrech
fandím tomu a ruším vám mýty o tom že to podporuje rychlou nebezpečnou jízdu a podobně...
ani náhodou
a nakonec....
já Thomaswilliams a Blafuze jsme si odvezli 1. místo
a cena šampáňo peněžní cena a všichni účastníci dostali na odpálení ohňostroj....
děkuji za velmi příjemně strávený večer....
trošku jsem to tady četl..a zdálo se mi to jako malinké povyražení v nudném zimním sobotním večerním shonu...
po příjezdu na startovní parkoviště mě uvítal červený forman s klasickýma modrýma blikátkama...fšude.....
říkám ááá první tuzer... nikoho jsem neznal...tak jsme stáli s Blafuzem opodál...a čekali co se bude dít ... a pomalu se to začalo sjíždět
pořád jsem nikoho neznal
včetně organizátorů....
můj malej osobní názor na celou soutěž je asi takový vůbec nejde o to jestli máte rychlé nebo pomalé auto protože soutěž je hodně o vymýšlení a kreativitě a taky znalosti pražský čtvrtí...protože není danej plán jízdy jenom musíš co nejlíp splnit úkoly ketré byly dnes velice zdařilé..a při plnění byla sranda možná i proto že můj copilot byl zrovna Blafuzo, kterej je pro každou špatnos a navíc vášnivej a zkušenej rybář....při lovení kaprů jsme získalihodně potřebných bodů...a samozřejmě sme oba kreativní umělci takže i při plnění další úkolů celkem 10 jsme se fakt bavili a vyřádili,,když jsme mu sháněli v obchodáku dámské spodní prádlo...ketré jsme museli na něm nafotit...a podobné vylomeniny...
závěrem bych chtěl říct že to byla velmi dobře zorganizovaná příjemně jednoduše zamotaná akcička a 100% centně se příště účastníme....
výborné po všech směrech
fandím tomu a ruším vám mýty o tom že to podporuje rychlou nebezpečnou jízdu a podobně...
ani náhodou
a nakonec....
a cena šampáňo peněžní cena a všichni účastníci dostali na odpálení ohňostroj....
- benga
- Kontaktovat uživatele:
gratulacethomaswilliams píše:akorát jsem se vrátil z dnešní street soutěže
pořád jsem nikoho neznal
včetně organizátorů....
výborné po všech směrech
ani náhodou
a nakonec....

Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact