ahááá takže až bude mít bengáč novou káru začne makat ... co začít makat od ledna ??? práce šlechtí a přináší penízebenga píše:no to já nic nedělám až do unora pokat bude nový auto tak pak budu makatthomaswilliams píše:od 20 týho už nedělám nic budu sedět u televize a nic nic nic...vlastně objednal jsem spousty dárků pro Mko tak asi budu montovat...
Praha 6
Re: Praha 6
Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
akorát jsem se vrátil z dnešní street soutěže
trošku jsem to tady četl..a zdálo se mi to jako malinké povyražení v nudném zimním sobotním večerním shonu...
po příjezdu na startovní parkoviště mě uvítal červený forman s klasickýma modrýma blikátkama...fšude.....
říkám ááá první tuzer... nikoho jsem neznal...tak jsme stáli s Blafuzem opodál...a čekali co se bude dít ... a pomalu se to začalo sjíždět
pořád jsem nikoho neznal
ale zvědavost nás posunula blíže k ostatním co už přijeli
včetně organizátorů....
můj malej osobní názor na celou soutěž je asi takový vůbec nejde o to jestli máte rychlé nebo pomalé auto protože soutěž je hodně o vymýšlení a kreativitě a taky znalosti pražský čtvrtí...protože není danej plán jízdy jenom musíš co nejlíp splnit úkoly ketré byly dnes velice zdařilé..a při plnění byla sranda možná i proto že můj copilot byl zrovna Blafuzo, kterej je pro každou špatnos a navíc vášnivej a zkušenej rybář....při lovení kaprů jsme získalihodně potřebných bodů...a samozřejmě sme oba kreativní umělci takže i při plnění další úkolů celkem 10 jsme se fakt bavili a vyřádili,,když jsme mu sháněli v obchodáku dámské spodní prádlo...ketré jsme museli na něm nafotit...a podobné vylomeniny...
závěrem bych chtěl říct že to byla velmi dobře zorganizovaná příjemně jednoduše zamotaná akcička a 100% centně se příště účastníme....
výborné po všech směrech
fandím tomu a ruším vám mýty o tom že to podporuje rychlou nebezpečnou jízdu a podobně...
ani náhodou
a nakonec....
já Thomaswilliams a Blafuze jsme si odvezli 1. místo
a cena šampáňo peněžní cena a všichni účastníci dostali na odpálení ohňostroj....
děkuji za velmi příjemně strávený večer....
trošku jsem to tady četl..a zdálo se mi to jako malinké povyražení v nudném zimním sobotním večerním shonu...
po příjezdu na startovní parkoviště mě uvítal červený forman s klasickýma modrýma blikátkama...fšude.....
říkám ááá první tuzer... nikoho jsem neznal...tak jsme stáli s Blafuzem opodál...a čekali co se bude dít ... a pomalu se to začalo sjíždět
pořád jsem nikoho neznal
včetně organizátorů....
můj malej osobní názor na celou soutěž je asi takový vůbec nejde o to jestli máte rychlé nebo pomalé auto protože soutěž je hodně o vymýšlení a kreativitě a taky znalosti pražský čtvrtí...protože není danej plán jízdy jenom musíš co nejlíp splnit úkoly ketré byly dnes velice zdařilé..a při plnění byla sranda možná i proto že můj copilot byl zrovna Blafuzo, kterej je pro každou špatnos a navíc vášnivej a zkušenej rybář....při lovení kaprů jsme získalihodně potřebných bodů...a samozřejmě sme oba kreativní umělci takže i při plnění další úkolů celkem 10 jsme se fakt bavili a vyřádili,,když jsme mu sháněli v obchodáku dámské spodní prádlo...ketré jsme museli na něm nafotit...a podobné vylomeniny...
závěrem bych chtěl říct že to byla velmi dobře zorganizovaná příjemně jednoduše zamotaná akcička a 100% centně se příště účastníme....
výborné po všech směrech
fandím tomu a ruším vám mýty o tom že to podporuje rychlou nebezpečnou jízdu a podobně...
ani náhodou
a nakonec....
a cena šampáňo peněžní cena a všichni účastníci dostali na odpálení ohňostroj....
- benga
- Kontaktovat uživatele:
gratulacethomaswilliams píše:akorát jsem se vrátil z dnešní street soutěže
pořád jsem nikoho neznal
včetně organizátorů....
výborné po všech směrech
ani náhodou
a nakonec....
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
dyt sem se dohodli že čtvrtek 20.12.Renault Welt píše:Tesco eden,když se nemuzete dohodnout, tak hlasujte.
viewtopic.php?p=1279433#1279433
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co delas herecku 
A nebo bychom mohli dat povanocni sraz bychom si ukazali co kdo dostal k jezisku treba i na auto nebo nedko i auto
tak ve stredu pristi tyden nebo ve ctvrtek udelat srzik dat jidlo a tak
A nebo bychom mohli dat povanocni sraz bychom si ukazali co kdo dostal k jezisku treba i na auto nebo nedko i auto
tak ve stredu pristi tyden nebo ve ctvrtek udelat srzik dat jidlo a tak
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange