Praha 5

Tuningová scéna v Praze a okolí

Moderátoři: Berry, Ritchma

Odpovědět
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

Hensel píše:jedu nas Balaton tak se tu mějte hezky mavani
Tak se tam mej pekne a nezapomen tam nekde autiko 8) pak napis jaky to bylo :)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

major píše:já sem dneska unavenej mám spálený zádíčka aco jinak
Mno ja zadicka spaleny nemam pac vcera celej den prselo:-) dneska se asi taky moc neopalim:-) Jedes do Tynce na sraza?

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hensel píše:ty vole neříkej, že chodíš do MUPSI? tam jsem taky před lety chodil
Omlouvám se byl jsem Mimo Prahu (Ostrava) a tam se se k netu nedostal.. No jasně !! MUPSI - Motolský ústav postupného snižování inteligence :D Tak až se vrátíš můžeme pokecat o pár profesorech..jestli na ně budeš ještě pamatovat..

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

major píše:hele nevím ale asi do týnce nepojedu makám
Pojeeed, jedu taky:-)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

major píše:nemám řidičák a jet bez řída až do týnce to nerisknu
jo tak:-) proc nemas ridicak hm? :nono:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

mno tak at ti to dobre dopadne, je to v pohode, taky jsem to udelala:-)

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

ahoj lidičky tak jsem z5 ... 8)

@lucky no jasně co třeba Klepmpa a nebo moje bývalá třídní Procházková nebo-li Karla tak jsme jí říkali a nebo třeba Perlík to byl taky borec 8)

jinak na Balatonu bylo hezky, ale i pršelo jako tady v Čechách

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hensel píše:ahoj lidičky tak jsem z5 ... 8)

@lucky no jasně co třeba Klepmpa a nebo moje bývalá třídní Procházková nebo-li Karla tak jsme jí říkali a nebo třeba Perlík to byl taky borec 8)

Vítej zpátky :o)Tady prší prší a prší...tak bud rád,že si se chvilku ohčál...No Perlík coveče!!! To je vostrej týpek :D říkáme mu kozel :o)
No Klempíř,ten nás furt terorozuje za to,že nejsme přezutý.Znal si Ondráčka?Ten umřel čoveče... :( ale on nebyl špantnej,jak si všichni mysleli...a Co Šedivá?To je teprve futeř :-)

CANNON
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CANNON »

Lucky píše:
Hensel píše:ty vole neříkej, že chodíš do MUPSI? tam jsem taky před lety chodil
Omlouvám se byl jsem Mimo Prahu (Ostrava) a tam se se k netu nedostal.. No jasně !! MUPSI - Motolský ústav postupného snižování inteligence :D Tak až se vrátíš můžeme pokecat o pár profesorech..jestli na ně budeš ještě pamatovat..
Ty vole to snad neni možný já letos v květnu v MUPSI odmaturoval :lol:
CANNON Individual
www.octaviaclub.cz

CANNON
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CANNON »

Hensel píše:ahoj lidičky tak jsem z5 ... 8)

A Jiřinu(Procházkovou) sem měl taky za třídní :lol:
CANNON Individual
www.octaviaclub.cz

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

@ cannon no to si děláš prču cannone ses ani nepochlubil tak na nějakým srazíku pokecáme

no jo šedivou taky pamatuju, ale i spousty jinejch profesorů, který vy už asi ne jsem holt maturant roku 95 8) :-D

CANNON
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CANNON »

Hensel píše:@ cannon no to si děláš prču cannone ses ani nepochlubil tak na nějakým srazíku pokecáme

no jo šedivou taky pamatuju, ale i spousty jinejch profesorů, který vy už asi ne jsem holt maturant roku 95 8) :-D
Určitě...A Šedivá je největší ropucha prochlastaná...Jak já sem tak rád že sem z motola už vypad :D
CANNON Individual
www.octaviaclub.cz

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

No jo,já sem tady zajíc :o) tak vás oba zdravím...
Šedivou mám na matiku...to je babča energická :-)Procházkovou mývám hodně na suplování :-)

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

CANNON : Jaká si byl třída?

CANNON
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CANNON »

Lucky píše:CANNON : Jaká si byl třída?
Jiřinu sem měl do konce 3táku to sem byl furt 3.A a ve čtvrtaku 4.A to sem mely Horkelovou, pac nas do 4taku slucovaly...A ty ses co zac za tridu?? :D
CANNON Individual
www.octaviaclub.cz

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

CANNON píše:
Jiřinu sem měl do konce 3táku to sem byl furt 3.A a ve čtvrtaku 4.A to sem mely Horkelovou, pac nas do 4taku slucovaly...A ty ses co zac za tridu?? :D
Jo Horkelovou mám na češtinu a dějepis...problémy moc nedělá :o) dá se zkousknout..no já sem 1.B :oops: možná si o nás slyšel :o) Sem tam nás někdo nemá rád..třeba Bízová...znáte?

CANNON
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CANNON »

Lucky píše:
CANNON píše:
Jo Horkelovou mám na četinu a dějepis...problémy moc nedělá :o) dá se zkousknout..no já sem 1.B :oops: možná si o nás slyšel :o) Sem tam nás někdo nemá rád..třeba Bízová...znáte?
1.B to je neaka ta ekonomika co?? Bizová je čubka...měl sem ji cise v 1. a 2. rocniku na aj...a byla strastne arogantni...svine a kdyz neco potrebovala tak byla hodna..je to CUBKA :wink:
CANNON Individual
www.octaviaclub.cz

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

CANNON píše:
Lucky píše:
CANNON píše: Jiřinu sem měl do konce 3táku to sem byl furt 3.A a ve čtvrtaku 4.A to sem mely Horkelovou, pac nas do 4taku slucovaly...A ty ses co zac za tridu?? :D
Jo Horkelovou mám na četinu a dějepis...problémy moc nedělá :o) dá se zkousknout..no já sem 1.B :oops: možná si o nás slyšel :o) Sem tam nás někdo nemá rád..třeba Bízová...znáte?
1.B to je neaka ta ekonomika co?? Bizová je čubka...měl sem ji cise v 1. a 2. rocniku na aj...a byla strastne arogantni...svine a kdyz neco potrebovala tak byla hodna..je to CUBKA :wink:
Jo jo,"Provoz a Ekonomika Dopravy" Jako jediný z prváku tam máme holky :o) asi jenom 8 ale jsou tam no...No k Bízoví se raději nevyjadřuju..ta dává známky podle toho jak se vyspí,ale jak si řekl,když potřebuje tak by se láskou namazala na chleba... :lol: Já ji mám na Chemii

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

no jo Karla byla docela pohodova a hele ještě si honí frndu vo katedru to jsme vždycky chcali, když si sedle na kraj a začala :-D...já byl EN 1- 4.A Klempu jsem měl na Elektroniku docela to drtil, ale v prváku jsem měl tenkrát na základy elektrotechniky a to bylo hustý...a Perlíka toho jsem zažil dvakrát v prváku na Dějepis a ve čtvrťáku na češtinu ještě dnes se modlím za to, že jsem z češtiny odmaturoval 8)

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hensel píše:no jo Karla byla docela pohodova a hele ještě si honí frndu vo katedru to jsme vždycky chcali, když si sedle na kraj a začala :-D...já byl EN 1- 4.A Klempu jsem měl na Elektroniku docela to drtil, ale v prváku jsem měl tenkrát na základy elektrotechniky a to bylo hustý...a Perlíka toho jsem zažil dvakrát v prváku na Dějepis a ve čtvrťáku na češtinu ještě dnes se modlím za to, že jsem z češtiny odmaturoval 8)
Tak to nevím..tyhle manýry,už je asi přešli :D no Perlík se nezdá,ale umí bejt zákeřnej..na holky dvojnásobně :-) Ale joo.někdy je tam srandy kopec..ale někdy ty hlášky učitělů moc nestíhám :-)viz. Bízová a Šedivá

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

no jo to holt stárnou a mění se no 8)

Dukes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dukes »

hahahahaha tak koukám ,že se tu sešla MUPSI crew :) :D Já sem taky z Motola.Jinak Jirka Perlík je masér má hustý hlášky,Šedivou na nic zatim nemám,Herkelová velká pohoda,Bízová no comment ,ale vystihli ste jí :fuck: tu
Cannon tu tvojí koktu sem tam nikdy u školy neviděl
Lucky z těch 8 holek znám jednu tu Veroniku a je to hrozná kráva!
Jedete na strahov??

Dukes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dukes »

Jo a Klempík je profík jak by řekl Petr Hrdina(ale toho možná neznáte).Prej byl dřív kulturista nebo co!? :box:

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

Dukes píše:Jo a Klempík je profík jak by řekl Petr Hrdina(ale toho možná neznáte).Prej byl dřív kulturista nebo co!? :box:
no co já vím tak, když jsem chodil do Motola já tak nám snad jednou vyprávěl, že dělal řecko-římské zápasy..jo , když byl mladší tak to byl teda fakt bore...hele kluci je ještě v tý jedný třídě ten motor z letadla? nebo je už vyhozenej

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dukes píše:hahahahaha tak koukám ,že se tu sešla MUPSI crew :) :D Já sem taky z Motola.Jinak Jirka Perlík je masér má hustý hlášky,Šedivou na nic zatim nemám,Herkelová velká pohoda,Bízová no comment ,ale vystihli ste jí :fuck: tu
Cannon tu tvojí koktu sem tam nikdy u školy neviděl
Lucky z těch 8 holek znám jednu tu Veroniku a je to hrozná kráva!
Jedete na strahov??
Tak vítej v klubu :D Jo jo,já na Strahov jedu...ze které jsi třídy?

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hensel píše:
Dukes píše:Jo a Klempík je profík jak by řekl Petr Hrdina(ale toho možná neznáte).Prej byl dřív kulturista nebo co!? :box:
no co já vím tak, když jsem chodil do Motola já tak nám snad jednou vyprávěl, že dělal řecko-římské zápasy..jo , když byl mladší tak to byl teda fakt bore...hele kluci je ještě v tý jedný třídě ten motor z letadla? nebo je už vyhozenej
Tak o motoru z letadla moc nevím..já sem ekonom :lol: takže v tomhle se moc neorientuju...Jo jo...kámoš co má Hrdinu taky říkal,že jim to vyprávěl,jak dělal řecko-římský zápasy...ten o hodině vypráví zážitky ze života :D

Dukes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dukes »

Motor z letadla už tam neni.
Aha tak sem zpletl,mě nikdo řikal ,že byl kulturista.
Já sem 2.C.
Tak kdyžtak můžem pokecat na tom Strahově.Jestli jedete těma kárama co máte v avataru tak si vás najdu(hlavně to tvoje RSo Lucky :D ).

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dukes píše:Motor z letadla už tam neni.
Aha tak sem zpletl,mě nikdo řikal ,že byl kulturista.
Já sem 2.C.
Tak kdyžtak můžem pokecat na tom Strahově.Jestli jedete těma kárama co máte v avataru tak si vás najdu(hlavně to tvoje RSo Lucky :D ).
:D no myslím že poznáme akorát Hensela a Canona,pač jak se můžeš dočíst tak mi je 16 a to RSo bylo půjčené,ale fotek je z toho hafec tak hned se jedna ocitla v Avataru .o) 2.C tak se od vidění určitě známe : :wink: koho máte za třídní? My máme Žikovskou...

Dukes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dukes »

Jo už vim ,kterej si!Takovej vyšší blonďák nebo ne!?Stou RS sem si dělal srandu. :D Nepřijel náhodou pro tebe tatík žlutou Octávkou RS ke škole??Máme Bízovou jako třídni. :( Já mám starý Toledo 1L ve stejný barvě jako Hensel,ale je to uplná serie,takže si ho asi nikdo nevšimne.

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dukes píše:Jo už vim ,kterej si!Takovej vyšší blonďák nebo ne!?Stou RS sem si dělal srandu. :D Nepřijel náhodou pro tebe tatík žlutou Octávkou RS ke škole??Máme Bízovou jako třídni. :( Já mám starý Toledo 1L ve stejný barvě jako Hensel,ale je to uplná serie,takže si ho asi nikdo nevšimne.
Ty vole jasně..to sem já..jo jo ta RSa byla pro mě,ale byla jen půjčená na dva týdny :D A stává Ti Toledo někdy u školy? Tam toho stává občas docela dost,takže si nestačím všímat :wink:

Odpovědět

Zpět na „Praha“