Tak se tam mej pekne a nezapomen tam nekde autikoHensel píše:jedu nas Balaton tak se tu mějte hezky mavani
Praha 5
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se byl jsem Mimo Prahu (Ostrava) a tam se se k netu nedostal.. No jasně !! MUPSI - Motolský ústav postupného snižování inteligenceHensel píše:ty vole neříkej, že chodíš do MUPSI? tam jsem taky před lety chodil
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Vítej zpátky :o)Tady prší prší a prší...tak bud rád,že si se chvilku ohčál...No Perlík coveče!!! To je vostrej týpekHensel píše:ahoj lidičky tak jsem z5 ...
@lucky no jasně co třeba Klepmpa a nebo moje bývalá třídní Procházková nebo-li Karla tak jsme jí říkali a nebo třeba Perlík to byl taky borec
jinak na Balatonu bylo hezky, ale i pršelo jako tady v Čechách
No Klempíř,ten nás furt terorozuje za to,že nejsme přezutý.Znal si Ondráčka?Ten umřel čoveče...
Ty vole to snad neni možný já letos v květnu v MUPSI odmaturovalLucky píše:Omlouvám se byl jsem Mimo Prahu (Ostrava) a tam se se k netu nedostal.. No jasně !! MUPSI - Motolský ústav postupného snižování inteligenceHensel píše:ty vole neříkej, že chodíš do MUPSI? tam jsem taky před lety chodilTak až se vrátíš můžeme pokecat o pár profesorech..jestli na ně budeš ještě pamatovat..
Určitě...A Šedivá je největší ropucha prochlastaná...Jak já sem tak rád že sem z motola už vypadHensel píše:@ cannon no to si děláš prču cannone ses ani nepochlubil tak na nějakým srazíku pokecáme
no jo šedivou taky pamatuju, ale i spousty jinejch profesorů, který vy už asi ne jsem holt maturant roku 95![]()
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jo Horkelovou mám na češtinu a dějepis...problémy moc neděláCANNON píše:Jiřinu sem měl do konce 3táku to sem byl furt 3.A a ve čtvrtaku 4.A to sem mely Horkelovou, pac nas do 4taku slucovaly...A ty ses co zac za tridu??Lucky píše:CANNON : Jaká si byl třída?
1.B to je neaka ta ekonomika co?? Bizová je čubka...měl sem ji cise v 1. a 2. rocniku na aj...a byla strastne arogantni...svine a kdyz neco potrebovala tak byla hodna..je to CUBKALucky píše:Jo Horkelovou mám na četinu a dějepis...problémy moc neděláCANNON píše:Jiřinu sem měl do konce 3táku to sem byl furt 3.A a ve čtvrtaku 4.A to sem mely Horkelovou, pac nas do 4taku slucovaly...A ty ses co zac za tridu??Lucky píše:CANNON : Jaká si byl třída?dá se zkousknout..no já sem 1.B
možná si o nás slyšel
Sem tam nás někdo nemá rád..třeba Bízová...znáte?
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo,"Provoz a Ekonomika Dopravy" Jako jediný z prváku tam máme holkyCANNON píše:1.B to je neaka ta ekonomika co?? Bizová je čubka...měl sem ji cise v 1. a 2. rocniku na aj...a byla strastne arogantni...svine a kdyz neco potrebovala tak byla hodna..je to CUBKALucky píše:Jo Horkelovou mám na četinu a dějepis...problémy moc neděláCANNON píše: Jiřinu sem měl do konce 3táku to sem byl furt 3.A a ve čtvrtaku 4.A to sem mely Horkelovou, pac nas do 4taku slucovaly...A ty ses co zac za tridu??dá se zkousknout..no já sem 1.B
možná si o nás slyšel
Sem tam nás někdo nemá rád..třeba Bízová...znáte?
no jo Karla byla docela pohodova a hele ještě si honí frndu vo katedru to jsme vždycky chcali, když si sedle na kraj a začala
...já byl EN 1- 4.A Klempu jsem měl na Elektroniku docela to drtil, ale v prváku jsem měl tenkrát na základy elektrotechniky a to bylo hustý...a Perlíka toho jsem zažil dvakrát v prváku na Dějepis a ve čtvrťáku na češtinu ještě dnes se modlím za to, že jsem z češtiny odmaturoval 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím..tyhle manýry,už je asi přešliHensel píše:no jo Karla byla docela pohodova a hele ještě si honí frndu vo katedru to jsme vždycky chcali, když si sedle na kraj a začala...já byl EN 1- 4.A Klempu jsem měl na Elektroniku docela to drtil, ale v prváku jsem měl tenkrát na základy elektrotechniky a to bylo hustý...a Perlíka toho jsem zažil dvakrát v prváku na Dějepis a ve čtvrťáku na češtinu ještě dnes se modlím za to, že jsem z češtiny odmaturoval
hahahahaha tak koukám ,že se tu sešla MUPSI crew
Já sem taky z Motola.Jinak Jirka Perlík je masér má hustý hlášky,Šedivou na nic zatim nemám,Herkelová velká pohoda,Bízová no comment ,ale vystihli ste jí
tu
Cannon tu tvojí koktu sem tam nikdy u školy neviděl
Lucky z těch 8 holek znám jednu tu Veroniku a je to hrozná kráva!
Jedete na strahov??
Jedete na strahov??
no co já vím tak, když jsem chodil do Motola já tak nám snad jednou vyprávěl, že dělal řecko-římské zápasy..jo , když byl mladší tak to byl teda fakt bore...hele kluci je ještě v tý jedný třídě ten motor z letadla? nebo je už vyhozenejDukes píše:Jo a Klempík je profík jak by řekl Petr Hrdina(ale toho možná neznáte).Prej byl dřív kulturista nebo co!?
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak vítej v klubuDukes píše:hahahahaha tak koukám ,že se tu sešla MUPSI crew![]()
Já sem taky z Motola.Jinak Jirka Perlík je masér má hustý hlášky,Šedivou na nic zatim nemám,Herkelová velká pohoda,Bízová no comment ,ale vystihli ste jí
tu
Jedete na strahov??
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak o motoru z letadla moc nevím..já sem ekonomHensel píše:no co já vím tak, když jsem chodil do Motola já tak nám snad jednou vyprávěl, že dělal řecko-římské zápasy..jo , když byl mladší tak to byl teda fakt bore...hele kluci je ještě v tý jedný třídě ten motor z letadla? nebo je už vyhozenejDukes píše:Jo a Klempík je profík jak by řekl Petr Hrdina(ale toho možná neznáte).Prej byl dřív kulturista nebo co!?
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Dukes píše:Motor z letadla už tam neni.
Aha tak sem zpletl,mě nikdo řikal ,že byl kulturista.
Já sem 2.C.
Tak kdyžtak můžem pokecat na tom Strahově.Jestli jedete těma kárama co máte v avataru tak si vás najdu(hlavně to tvoje RSo Lucky).
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole jasně..to sem já..jo jo ta RSa byla pro mě,ale byla jen půjčená na dva týdnyDukes píše:Jo už vim ,kterej si!Takovej vyšší blonďák nebo ne!?Stou RS sem si dělal srandu.Nepřijel náhodou pro tebe tatík žlutou Octávkou RS ke škole??Máme Bízovou jako třídni.
Já mám starý Toledo 1L ve stejný barvě jako Hensel,ale je to uplná serie,takže si ho asi nikdo nevšimne.