schade.fan píše:zase řešíte pYčoviny
Prestan se srat do okridlenejch sipuHONZA_013 píše:já bejt tebou tak mlčím vono drůbeží auto taky žádná výhra
tů benga: na linku nebezpečí nevolej to je zbytečný.. ale vem si 120 korun a mazej na pívo na václavák do kabaretu ... tam přijdeš na jiné myšlenky ....
já nechci nic říkat ale tobě to taky moc nejede tak bych se moc neozývalgismo píše:Prestan se srat do okridlenejch sipuHONZA_013 píše:já bejt tebou tak mlčím vono drůbeží auto taky žádná výhra
tů benga: na linku nebezpečí nevolej to je zbytečný.. ale vem si 120 korun a mazej na pívo na václavák do kabaretu ... tam přijdeš na jiné myšlenky ..... Pokud nevis, tak je Škoda Auto soucasti jednoho velkyho koncernu spolecne s VW, Audi a Seat. Takze se uklidni. A s dieslem jsi uplne nekam, nafta patri do kamen a ne do auta.
Me to aspon jezdi, tak drz zobak. Si psal ze koncis ne? Tak se uz neozivej.benga píše:já nechci nic říkat ale tobě to taky moc nejede tak bych se moc neozývalgismo píše:Prestan se srat do okridlenejch sipuHONZA_013 píše:já bejt tebou tak mlčím vono drůbeží auto taky žádná výhra
tů benga: na linku nebezpečí nevolej to je zbytečný.. ale vem si 120 korun a mazej na pívo na václavák do kabaretu ... tam přijdeš na jiné myšlenky ..... Pokud nevis, tak je Škoda Auto soucasti jednoho velkyho koncernu spolecne s VW, Audi a Seat. Takze se uklidni. A s dieslem jsi uplne nekam, nafta patri do kamen a ne do auta.
![]()
toje vidět do tebe rejpat nikdo nemuže co ale do honzíka mojí mega buzny mi rejpat už vubec nebudeš to si moc nedovolujgismo píše:Me to aspon jezdi, tak drz zobak. Si psal ze koncis ne? Tak se uz neozivej.benga píše:já nechci nic říkat ale tobě to taky moc nejede tak bych se moc neozývalgismo píše: Prestan se srat do okridlenejch sipu. Pokud nevis, tak je Škoda Auto soucasti jednoho velkyho koncernu spolecne s VW, Audi a Seat. Takze se uklidni. A s dieslem jsi uplne nekam, nafta patri do kamen a ne do auta.
![]()
Me tech 200 staci, auto mam hlavne na pohodly. To ze auto neni upraveny co se motoru tyce je kvuli financim, nepotrebuju si delat dluhy, si to vsechno nejdriv ziskam a pak koupim. Takze se uklidni.
mě celkem dobře já mám 1.9 tdi pasatalefi píše:A jak to jede tobě![]()
![]()
![]()
![]()
HONZA_013 píše:to máš recht koncern ale tu ptačí chřipku nezvládli
schade.fan píše:zase řešíte pYčoviny
tak to já teď jezdim maximálně ve služebnim 1,5 dci píča klokan(Renault Kangoobenga píše:mě celkem dobře já mám 1.9 tdi pasatalefi píše:A jak to jede tobě![]()
![]()
![]()
![]()
A ty uz konecne drz zobakbenga píše:toje vidět do tebe rejpat nikdo nemuže co ale do honzíka mojí mega buzny mi rejpat už vubec nebudeš to si moc nedovolujgismo píše:Me to aspon jezdi, tak drz zobak. Si psal ze koncis ne? Tak se uz neozivej.benga píše:já nechci nic říkat ale tobě to taky moc nejede tak bych se moc neozýval![]()
Me tech 200 staci, auto mam hlavne na pohodly. To ze auto neni upraveny co se motoru tyce je kvuli financim, nepotrebuju si delat dluhy, si to vsechno nejdriv ziskam a pak koupim. Takze se uklidni.
Tak drz pysk a cti!schade.fan píše:tyve tohle téme je jedno velký OTnebudu se opakovat...řešíte pYčoviny
![]()
ale je to celkem prdel číst
no tak to neřeš a čti takyAdieuD píše:Tak drz pysk a cti!schade.fan píše:tyve tohle téme je jedno velký OTnebudu se opakovat...řešíte pYčoviny
![]()
Pysky bych ti podrzelAdieuD píše:Tak drz pysk a cti!schade.fan píše:tyve tohle téme je jedno velký OTnebudu se opakovat...řešíte pYčoviny
![]()
jop.. a v tu chvili by ti proletela kulka hlavougismo píše:Pysky bych ti podrzelAdieuD píše:Tak drz pysk a cti!schade.fan píše:tyve tohle téme je jedno velký OTnebudu se opakovat...řešíte pYčoviny
![]()
![]()
Ehm, co se to napsalgismo píše:Pysky bych ti podrzelAdieuD píše:Tak drz pysk a cti!schade.fan píše:tyve tohle téme je jedno velký OTnebudu se opakovat...řešíte pYčoviny
![]()
![]()
drz pysk a nepruuuud bo se na tebe vrhnuschade.fan píše:no tak to neřeš a čti takyAdieuD píše:Tak drz pysk a cti!schade.fan píše:tyve tohle téme je jedno velký OTnebudu se opakovat...řešíte pYčoviny
![]()
![]()
Tos nemela rikat, ted bude shade porad pruditAdieuD píše:drz pysk a nepruuuud bo se na tebe vrhnuschade.fan píše:no tak to neřeš a čti takyAdieuD píše: Tak drz pysk a cti!![]()
gismo píše:Tos nemela rikat, ted bude shade porad pruditAdieuD píše:drz pysk a nepruuuud bo se na tebe vrhnuschade.fan píše: no tak to neřeš a čti taky![]()
schade.fan píše:gismo píše:Tos nemela rikat, ted bude shade porad pruditAdieuD píše: drz pysk a nepruuuud bo se na tebe vrhnu![]()
![]()
ja se nebojimgismo píše:Tos nemela rikat, ted bude shade porad pruditAdieuD píše:drz pysk a nepruuuud bo se na tebe vrhnuschade.fan píše: no tak to neřeš a čti taky![]()
Me uchylnej neprisel ani vozralejlefi píše:Já bych se bál,shade je úchyl