tak já bengáč končím ale už vážne
Re: tak já bengáč končím ale už vážne
No jak myslíš,ale my vime....

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
já ti dám my vime....já bejt tebou se moc neozývámlefi píše:No jak myslíš,ale my vime....

radši se jeď do tesca pověsit

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
nemas chrapat, mas se s nama bavit a pak budes pekna nocni mura jako my 

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Jáse pověsit umim ty úchyleschade.fan píše:já ti dám my vime....já bejt tebou se moc neozývámlefi píše:No jak myslíš,ale my vime....![]()
![]()
radši se jeď do tesca pověsit...někteří budou vědět

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
aTo vI řIktE zLOstI a d2lAte nEpLEchI ViUdelefi píše:Jáse pověsit umim ty úchyleschade.fan píše:já ti dám my vime....já bejt tebou se moc neozývámlefi píše:No jak myslíš,ale my vime....![]()
![]()
radši se jeď do tesca pověsit...někteří budou vědět
![]()

sw20
co dodat: uchyl no.
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
tak si kretén nebo colefi píše:co dodat: uchyl no.

sw20
- benga
- Kontaktovat uživatele:
ty bud sticha taky seti na drubežákovy furt něco sere tak si nech ty kecigismo píše:A ty uz konecne drz zobakbenga píše:toje vidět do tebe rejpat nikdo nemuže co ale do honzíka mojí mega buzny mi rejpat už vubec nebudeš to si moc nedovolujgismo píše: Me to aspon jezdi, tak drz zobak. Si psal ze koncis ne? Tak se uz neozivej.
Me tech 200 staci, auto mam hlavne na pohodly. To ze auto neni upraveny co se motoru tyce je kvuli financim, nepotrebuju si delat dluhy, si to vsechno nejdriv ziskam a pak koupim. Takze se uklidni.

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jako nevim, ale nejak nevim co si to psal.schade.fan píše:tak si kretén nebo colefi píše:co dodat: uchyl no.ani nevíš co je to řeč hebmilo tak mlč
Ty voe brzdy a ABS dostaly dnes v Tescu trochu vic zabrat. Malem sem si cvrknul
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
no ty krááávo se nedivim...taky bych si asi skoro cvrnknul do textilugismo píše:jako nevim, ale nejak nevim co si to psal.schade.fan píše:tak si kretén nebo colefi píše:co dodat: uchyl no.ani nevíš co je to řeč hebmilo tak mlč
Ty voe brzdy a ABS dostaly dnes v Tescu trochu vic zabrat. Malem sem si cvrknul

sw20
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
nj, ale driv to nedelalo, dneska to bylo snad namrzly, nebo jsem mel nejaky tuhy gumy, fakt humus. Kdyz se mi podarilo zastavit a brzdovej pedal zajel skoro az do podlahy (ABS pustilo), tak sem chvili nechapal co se deje. Fuj, uz nikdy ne cca 70(mozna trochu vice) v tescu a pak brzdit na 0schade.fan píše:no ty krááávo se nedivim...taky bych si asi skoro cvrnknul do textilugismo píše:jako nevim, ale nejak nevim co si to psal.schade.fan píše: tak si kretén nebo coani nevíš co je to řeč hebmilo tak mlč
Ty voe brzdy a ABS dostaly dnes v Tescu trochu vic zabrat. Malem sem si cvrknulale tak příště pomalejš no...klouže to tam jako prase...
Máme volant a ruční brzdu 

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Jasny, jenze jak jsem byl v presu, tak sem mel zablokovany ruce ve volantu, takze na nejakou rucni brzdu a zatoceni volantu nebylo nejak pomysleni, neivm proc. Taky sem si to pak uvedomil, hold blba situace, snad priste to bude lepsilefi píše:Máme volant a ruční brzdu

Nastesti jsem to ale ubrzdil, nikomu se nic nestalo a to je hlavni

Ale jako jak jsem brzdil, tak sem mel velkej tlak nohou na brzdu, protoze po zastaveni brzdovej pedal zajel jak britva do masla.
no uz sem se bal o meho fijatka hah...jinak rucni bys to hodil bokem jeste do ty pumy 

Diesel power 

Slavisimo píše:no uz sem se bal o meho fijatka hah...jinak rucni bys to hodil bokem jeste do ty pumy

Jenom drogy áááánoooo??!!
Hele ty přeborníku:) nechceš zbořit mě???Potřebuju udělat pojišťovačku abych dostal pořadny money.gismo píše:no fiat byl predkemSlavisimo píše:ty vole simte skoncila by puma i fiat. A mas pravdu radsi vzit bok pumy nez predek fiata.Johnik píše:No dík to bys mi přál hezký věci. To Gismo věděl proč to nevzít
bokem radši FIATa než moji pumu
to by byla větší škoda
.
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
koukej vyhodit ten okres Karvina s popisu pod avatarem ......major píše:no trošku natom něco je jsem jeho brácha .Lukash píše:major:hele ty se mi zdáš nějakej divnej,bydliště máš v okresu karviná a když vyhledám starší příspěvky tak píšeš že jsi z prahy šest a máš úplně stejný styl psaní jako bengoš tím chci říct stejný chyby![]()
![]()
...... takovi sasci tady nebydli

.. nemuzes byt z Karvine kdyz pises a delas chyby jako Prazaci

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
V Karviny bydlí spousta šašků,tak proč ne on...
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
tjn...Pražáci jsou fakt retarditomoking píše:koukej vyhodit ten okres Karvina s popisu pod avatarem ......major píše:no trošku natom něco je jsem jeho brácha .Lukash píše:major:hele ty se mi zdáš nějakej divnej,bydliště máš v okresu karviná a když vyhledám starší příspěvky tak píšeš že jsi z prahy šest a máš úplně stejný styl psaní jako bengoš tím chci říct stejný chyby![]()
![]()
...... takovi sasci tady nebydli![]()

sw20
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
udelal jsem chybu, spatne jsem to formulovalschade.fan píše:tjn...Pražáci jsou fakt retarditomoking píše:koukej vyhodit ten okres Karvina s popisu pod avatarem ......major píše:no trošku natom něco je jsem jeho brácha .
melo byt: chyby typicke pro nektere mene vzdelane obyvatele Prahy a okoli

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Diky, ale nechci. Precijen jsem se vic bal o sve nez o cizi auta. Na nich mi ani tak moc nezalezelo, spis mi slo o to, abych nestrelil to svoje.lefi píše:Hele ty přeborníku:) nechceš zbořit mě???Potřebuju udělat pojišťovačku abych dostal pořadny money.gismo píše:no fiat byl predkemSlavisimo píše:ty vole simte skoncila by puma i fiat. A mas pravdu radsi vzit bok pumy nez predek fiata.
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
aha...tak to potom jotomoking píše:udelal jsem chybu, spatne jsem to formulovalschade.fan píše:tjn...Pražáci jsou fakt retarditomoking píše: koukej vyhodit ten okres Karvina s popisu pod avatarem ......
melo byt: chyby typicke pro nektere mene vzdelane obyvatele Prahy a okoli

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
Tim chces naznacit, ze pro Prahu je typicke, ze ji obyvaji nevzdelani lide? Mas nejaky problem s Prahou, nebo jenom s bengacem (alias majorem alias co my jeste vime)?tomoking píše: melo byt: chyby typicke pro nektere mene vzdelane obyvatele Prahy a okoli
Protoze na Prahu mi nesahej, je to sice zkurveny, smradlavy, spinavy, vecne ucpany, predrazeny, hlucny mesto, ale ja ho mam rada

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between