všicni tuneři z Prahy sem
o zadny kbelsky mini sprint draze nevim, kde to je?.-) Tam bych klidne srazik udelal.. Uz tam nakej byl?biker píše:![]()
![]()
furt je tu kbelska mini sprintovaci plocha - na stani dost mista. stejne prijede jen par aut VZDYCKY
![]()
by ste stam museli neco davat zadarmo (uzitecnyho)aby lidi jezdili ja bych jezdil vic, ale me se proste vsedni dny vecery nehodej, protoze bud sem ten den uz padl na tlamu, nebo sem s drahou pulkou a nebo mam neco jineho
ITB Power
podle meho kamarada ano a kdysi davno. nevim - ja to nepamatuju nebo sem se v te dobe mozna nezajimal.Ryba píše:o zadny kbelsky mini sprint draze nevim, kde to je?.-) Tam bych klidne srazik udelal.. Uz tam nakej byl?biker píše:![]()
![]()
furt je tu kbelska mini sprintovaci plocha - na stani dost mista. stejne prijede jen par aut VZDYCKY
![]()
by ste stam museli neco davat zadarmo (uzitecnyho)aby lidi jezdili ja bych jezdil vic, ale me se proste vsedni dny vecery nehodej, protoze bud sem ten den uz padl na tlamu, nebo sem s drahou pulkou a nebo mam neco jineho
jako treba v sobotu odpoledne, nebo dopoledne az pojedu z nakupu bych se stavil
tak zase se tam nepovlecu pres celou prahu abych tam potkal jedno autobiker píše:podle meho kamarada ano a kdysi davno. nevim - ja to nepamatuju nebo sem se v te dobe mozna nezajimal.Ryba píše:o zadny kbelsky mini sprint draze nevim, kde to je?.-) Tam bych klidne srazik udelal.. Uz tam nakej byl?biker píše:![]()
![]()
![]()
jako treba v sobotu odpoledne, nebo dopoledne az pojedu z nakupu bych se stavil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ITB Power
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Re: všicni tuneři z Prahy sem
Trošku z ruky,jen co je pravda no ;o) Ale Stodůlky...to je prostě metropole!!!AdieuD píše:bydlela jsem na Stodulkach a prestehovala se na P10 Vrsovice... takze opacnej konec prahy...kuaLucky píše: AdieuD: Odkud jsi,že je pro Tebe Hornbach daleko? ;o)
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jj,mám na to stejnej názor,pro některý lidi je hornbach taky celkem z ruky,ale jezdí tam pravidelněhomer01 píše:pro každýho je z ruky něco jinýho jelikož je každej z jiný části. Jak to tak poslouchám tak se tady asi nedomluvíme![]()
myslím si že je to hlavně o tom jestli na ten sraz chceš jet nebo ne, pak si třeba schopnej jet do jiný části prahy.
sw20
- benga
- Kontaktovat uživatele:
prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic rechthomer01 píše:tak to už teda nevím, centrum ti nevyhovuje, kraj prahy ti nevyhovuje tak už si vyberAdieuD píše:Treba na staromaku?Ryba píše: hmm cernej most, to uz je jak hornbach, TO NEKDE POBLIZ CENTRA PRAHY, at to ma kazdej stejne dalekoCentrum je trochu neprustrelny, co se aut tyka
![]()
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 
já se nedivím, jen mě některý věci trochu vytáčej. člověk se o něco snaží a někomu není nic dobrýbenga píše:prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic rechthomer01 píše:tak to už teda nevím, centrum ti nevyhovuje, kraj prahy ti nevyhovuje tak už si vyberAdieuD píše: Treba na staromaku?Centrum je trochu neprustrelny, co se aut tyka
![]()
![]()
![]()
- benga
- Kontaktovat uživatele:
souhlas stebou kámohomer01 píše:přesně tak, pokud to bude chtít každej mít za rohem tak se nikdy nesejdem společně. Takže je to jen o tom si uvědomit co vlastně chcete, Hornbach je pro spousty lidí taky z ruky a jezdí tam docela dost lidí a nálada je vždycky super
- benga
- Kontaktovat uživatele:
to znám já byl dneksa ráno vytočenej taky pěkně.....................homer01 píše:já se nedivím, jen mě některý věci trochu vytáčej. člověk se o něco snaží a někomu není nic dobrýbenga píše:prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic rechthomer01 píše: tak to už teda nevím, centrum ti nevyhovuje, kraj prahy ti nevyhovuje tak už si vyber![]()
![]()
![]()
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
tjn,vždycky je tam dobrá nálada,jezdí tam supr lidi a hlavně je prdelhomer01 píše:přesně tak, pokud to bude chtít každej mít za rohem tak se nikdy nesejdem společně. Takže je to jen o tom si uvědomit co vlastně chcete, Hornbach je pro spousty lidí taky z ruky a jezdí tam docela dost lidí a nálada je vždycky super
sw20
- benga
- Kontaktovat uživatele:
přesně protože vás rádi vidíme......schade.fan píše:tjn,vždycky je tam dobrá nálada,jezdí tam supr lidi a hlavně je prdelhomer01 píše:přesně tak, pokud to bude chtít každej mít za rohem tak se nikdy nesejdem společně. Takže je to jen o tom si uvědomit co vlastně chcete, Hornbach je pro spousty lidí taky z ruky a jezdí tam docela dost lidí a nálada je vždycky superto musí bejt,třeba pro lidi z p6tuning je to taky celkem štreka,ale pokaždý dorazí
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
Hele, bengousi, ty jses na me nasranej, protoze jsem ti rekla, ze jezdis jako nevyskakanej zajic. Takze emoce nech stranou.benga píše:prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic recht![]()
![]()
Ja se na to vyprdnu, jeste abyste si ze me delali prdel, za to mi to nestoji. Stejne se moje auto libi jen me
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
heleďte vůbec se nahádejte, protože já si nepředstavoval že budou nějaký rozbroje...první srazík se povedl a nenechám ho znesvěťovat.
já osobně to mám k hornbachu také daleko, ale,... určitě sem i já měl myšleku srazy přesouvat po Praze tak abychom se viděli všichni nebo aspoň ti co chtějí..
lidi, který znám z fora, nebo z hornbachu nebo ze strahova nebo z BMW sekce vždy rád uvidím i kdyby jsme seměli sejít na zbraslavi kam já to mám snad nejdál...a neřeším to tady furt do kola..
já osobně to mám k hornbachu také daleko, ale,... určitě sem i já měl myšleku srazy přesouvat po Praze tak abychom se viděli všichni nebo aspoň ti co chtějí..
lidi, který znám z fora, nebo z hornbachu nebo ze strahova nebo z BMW sekce vždy rád uvidím i kdyby jsme seměli sejít na zbraslavi kam já to mám snad nejdál...a neřeším to tady furt do kola..
- benga
- Kontaktovat uživatele:
Hele, bengousi, ty jses na me nasranej, protoze jsem ti rekla, ze jezdis jako nevyskakanej zajic. Takze emoce nech stranou.AdieuD píše:benga píše:prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic recht![]()
![]()
Ja se na to vyprdnu, jeste abyste si ze me delali prdel, za to mi to nestoji. Stejne se moje auto libi jen me
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
f čéra sem teda rozělal cábro a pusti se do těch kilometrů kabelů..
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
neboj budu si to průběžně fotit a nakreslil jsem si celej schéma obrázek
tak když budeš průběžně fotit tak můžeš průběžně vkládat fotkythomaswilliams píše:neboj budu si to průběžně fotit a nakreslil jsem si celej schéma obrázek

no jinak u slivence sem objevil docela peknou rovniku , pak trochu zataci ale na brzdeni dost mista, skoda ze je to jen na ty dve auta.
Diesel power 
tak to pořádně zdokumentujthomaswilliams píše:neboj budu si to průběžně fotit a nakreslil jsem si celej schéma obrázek
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
DetailSlavisimo píše:no jinak u slivence sem objevil docela peknou rovniku , pak trochu zataci ale na brzdeni dost mista, skoda ze je to jen na ty dve auta.
tim sem chtel rict ze vedle sebou muzou jetLucky píše:DetailSlavisimo píše:no jinak u slivence sem objevil docela peknou rovniku , pak trochu zataci ale na brzdeni dost mista, skoda ze je to jen na ty dve auta.![]()
Diesel power 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jasný...i my z Motola to pochopiliSlavisimo píše:tim sem chtel rict ze vedle sebou muzou jetLucky píše:DetailSlavisimo píše:no jinak u slivence sem objevil docela peknou rovniku , pak trochu zataci ale na brzdeni dost mista, skoda ze je to jen na ty dve auta.![]()
no proste polnacka
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
to jsem radLucky píše:Jasný...i my z Motola to pochopiliSlavisimo píše:tim sem chtel rict ze vedle sebou muzou jetLucky píše: Detail![]()
no proste polnacka
![]()
Diesel power 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jak divím? Tolik inteligence co máme my Motoláci v hlavě,to se jen tak nenajdeSlavisimo píše:to jsem radLucky píše:Jasný...i my z Motola to pochopiliSlavisimo píše:tim sem chtel rict ze vedle sebou muzou jetno proste polnacka
![]()
a zaroven se divim