všicni tuneři z Prahy sem

Tuningová scéna v Praze a okolí

Moderátoři: Berry, Ritchma

Odpovědět
biker

Příspěvek od biker »

:lol: :lol: :lol: furt je tu kbelska mini sprintovaci plocha - na stani dost mista. stejne prijede jen par aut VZDYCKY :lol: :?: by ste stam museli neco davat zadarmo (uzitecnyho)aby lidi jezdili ja bych jezdil vic, ale me se proste vsedni dny vecery nehodej, protoze bud sem ten den uz padl na tlamu, nebo sem s drahou pulkou a nebo mam neco jineho :wink:

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

biker píše::lol: :lol: :lol: furt je tu kbelska mini sprintovaci plocha - na stani dost mista. stejne prijede jen par aut VZDYCKY :lol: :?: by ste stam museli neco davat zadarmo (uzitecnyho)aby lidi jezdili ja bych jezdil vic, ale me se proste vsedni dny vecery nehodej, protoze bud sem ten den uz padl na tlamu, nebo sem s drahou pulkou a nebo mam neco jineho :wink:
o zadny kbelsky mini sprint draze nevim, kde to je?.-) Tam bych klidne srazik udelal.. Uz tam nakej byl?
ITB Power

biker

Příspěvek od biker »

Ryba píše:
biker píše::lol: :lol: :lol: furt je tu kbelska mini sprintovaci plocha - na stani dost mista. stejne prijede jen par aut VZDYCKY :lol: :?: by ste stam museli neco davat zadarmo (uzitecnyho)aby lidi jezdili ja bych jezdil vic, ale me se proste vsedni dny vecery nehodej, protoze bud sem ten den uz padl na tlamu, nebo sem s drahou pulkou a nebo mam neco jineho :wink:
o zadny kbelsky mini sprint draze nevim, kde to je?.-) Tam bych klidne srazik udelal.. Uz tam nakej byl?
podle meho kamarada ano a kdysi davno. nevim - ja to nepamatuju nebo sem se v te dobe mozna nezajimal.
jako treba v sobotu odpoledne, nebo dopoledne az pojedu z nakupu bych se stavil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

biker píše:
Ryba píše:
podle meho kamarada ano a kdysi davno. nevim - ja to nepamatuju nebo sem se v te dobe mozna nezajimal.
jako treba v sobotu odpoledne, nebo dopoledne az pojedu z nakupu bych se stavil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tak zase se tam nepovlecu pres celou prahu abych tam potkal jedno auto :lol:
ITB Power

biker

Příspěvek od biker »

no to je jasny ze ne 8) ale kdyby se z toho udelal sraz 8)

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Re: všicni tuneři z Prahy sem

Příspěvek od Lucky »

AdieuD píše:
Lucky píše: AdieuD: Odkud jsi,že je pro Tebe Hornbach daleko? ;o)
bydlela jsem na Stodulkach a prestehovala se na P10 Vrsovice... takze opacnej konec prahy...kua
Trošku z ruky,jen co je pravda no ;o) Ale Stodůlky...to je prostě metropole!!! 8) 8) :D

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

pro každýho je z ruky něco jinýho jelikož je každej z jiný části. Jak to tak poslouchám tak se tady asi nedomluvíme :lol:
myslím si že je to hlavně o tom jestli na ten sraz chceš jet nebo ne, pak si třeba schopnej jet do jiný části prahy.

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schade.fan »

homer01 píše:pro každýho je z ruky něco jinýho jelikož je každej z jiný části. Jak to tak poslouchám tak se tady asi nedomluvíme :lol:
myslím si že je to hlavně o tom jestli na ten sraz chceš jet nebo ne, pak si třeba schopnej jet do jiný části prahy.
jj,mám na to stejnej názor,pro některý lidi je hornbach taky celkem z ruky,ale jezdí tam pravidelně 8)
sw20

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

přesně tak, pokud to bude chtít každej mít za rohem tak se nikdy nesejdem společně. Takže je to jen o tom si uvědomit co vlastně chcete, Hornbach je pro spousty lidí taky z ruky a jezdí tam docela dost lidí a nálada je vždycky super

benga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benga »

homer01 píše:
AdieuD píše:
Ryba píše: hmm cernej most, to uz je jak hornbach, TO NEKDE POBLIZ CENTRA PRAHY, at to ma kazdej stejne daleko
Treba na staromaku? :-D Centrum je trochu neprustrelny, co se aut tyka :roll:
tak to už teda nevím, centrum ti nevyhovuje, kraj prahy ti nevyhovuje tak už si vyber :roll: :lol:
prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic recht 8) 8) 8)
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact :rock:

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

benga píše:
homer01 píše:
AdieuD píše: Treba na staromaku? :-D Centrum je trochu neprustrelny, co se aut tyka :roll:
tak to už teda nevím, centrum ti nevyhovuje, kraj prahy ti nevyhovuje tak už si vyber :roll: :lol:
já se nedivím, jen mě některý věci trochu vytáčej. člověk se o něco snaží a někomu není nic dobrý

benga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benga »

homer01 píše:přesně tak, pokud to bude chtít každej mít za rohem tak se nikdy nesejdem společně. Takže je to jen o tom si uvědomit co vlastně chcete, Hornbach je pro spousty lidí taky z ruky a jezdí tam docela dost lidí a nálada je vždycky super
souhlas stebou kámo :)

benga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benga »

homer01 píše:
benga píše:
homer01 píše: tak to už teda nevím, centrum ti nevyhovuje, kraj prahy ti nevyhovuje tak už si vyber :roll: :lol:
já se nedivím, jen mě některý věci trochu vytáčej. člověk se o něco snaží a někomu není nic dobrý
to znám já byl dneksa ráno vytočenej taky pěkně.....................

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schade.fan »

homer01 píše:přesně tak, pokud to bude chtít každej mít za rohem tak se nikdy nesejdem společně. Takže je to jen o tom si uvědomit co vlastně chcete, Hornbach je pro spousty lidí taky z ruky a jezdí tam docela dost lidí a nálada je vždycky super
tjn,vždycky je tam dobrá nálada,jezdí tam supr lidi a hlavně je prdel :lol: to musí bejt,třeba pro lidi z p6tuning je to taky celkem štreka,ale pokaždý dorazí 8)
sw20

benga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benga »

schade.fan píše:
tjn,vždycky je tam dobrá nálada,jezdí tam supr lidi a hlavně je prdel :lol: to musí bejt,třeba pro lidi z p6tuning je to taky celkem štreka,ale pokaždý dorazí 8)
přesně protože vás rádi vidíme......

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

benga píše:prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic recht 8) 8) 8)
Hele, bengousi, ty jses na me nasranej, protoze jsem ti rekla, ze jezdis jako nevyskakanej zajic. Takze emoce nech stranou.
Ja se na to vyprdnu, jeste abyste si ze me delali prdel, za to mi to nestoji. Stejne se moje auto libi jen me :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

heleďte vůbec se nahádejte, protože já si nepředstavoval že budou nějaký rozbroje...první srazík se povedl a nenechám ho znesvěťovat.
já osobně to mám k hornbachu také daleko, ale,... určitě sem i já měl myšleku srazy přesouvat po Praze tak abychom se viděli všichni nebo aspoň ti co chtějí..
lidi, který znám z fora, nebo z hornbachu nebo ze strahova nebo z BMW sekce vždy rád uvidím i kdyby jsme seměli sejít na zbraslavi kam já to mám snad nejdál...a neřeším to tady furt do kola..

benga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benga »

AdieuD píše:
benga píše:prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic recht 8) 8) 8)
Hele, bengousi, ty jses na me nasranej, protoze jsem ti rekla, ze jezdis jako nevyskakanej zajic. Takze emoce nech stranou.
Ja se na to vyprdnu, jeste abyste si ze me delali prdel, za to mi to nestoji. Stejne se moje auto libi jen me :lol:[/quote ale já na tebe nasranej nejsem co blbneš a tvoje auti se mi líbí 8)

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

f čéra sem teda rozělal cábro a pusti se do těch kilometrů kabelů..

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

tak to držím palce at se do toho nezamotáš :)

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

neboj budu si to průběžně fotit a nakreslil jsem si celej schéma obrázek

mobileus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobileus »

thomaswilliams píše:neboj budu si to průběžně fotit a nakreslil jsem si celej schéma obrázek
tak když budeš průběžně fotit tak můžeš průběžně vkládat fotky
Obrázek

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

no jinak u slivence sem objevil docela peknou rovniku , pak trochu zataci ale na brzdeni dost mista, skoda ze je to jen na ty dve auta.
Diesel power :)

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

thomaswilliams píše:neboj budu si to průběžně fotit a nakreslil jsem si celej schéma obrázek
tak to pořádně zdokumentuj :lol:

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Slavisimo píše:no jinak u slivence sem objevil docela peknou rovniku , pak trochu zataci ale na brzdeni dost mista, skoda ze je to jen na ty dve auta.
Detail :lol: :D

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

Lucky píše:
Slavisimo píše:no jinak u slivence sem objevil docela peknou rovniku , pak trochu zataci ale na brzdeni dost mista, skoda ze je to jen na ty dve auta.
tim sem chtel rict ze vedle sebou muzou jet :) no proste polnacka

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Slavisimo píše:
Lucky píše:
Jasný...i my z Motola to pochopili :lol: :D

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

dnes v pátek v 8 na D8 přijedete???

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

Lucky píše:
Slavisimo píše:
Lucky píše: Detail :lol: :D
to jsem rad :lol: a zaroven se divim

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Slavisimo píše:
Lucky píše:
Slavisimo píše:tim sem chtel rict ze vedle sebou muzou jet :) no proste polnacka
to jsem rad :lol: a zaroven se divim
Jak divím? Tolik inteligence co máme my Motoláci v hlavě,to se jen tak nenajde :lol:

Odpovědět

Zpět na „Praha“