furt je tu kbelska mini sprintovaci plocha - na stani dost mista. stejne prijede jen par aut VZDYCKY by ste stam museli neco davat zadarmo (uzitecnyho)aby lidi jezdili ja bych jezdil vic, ale me se proste vsedni dny vecery nehodej, protoze bud sem ten den uz padl na tlamu, nebo sem s drahou pulkou a nebo mam neco jineho
biker píše: furt je tu kbelska mini sprintovaci plocha - na stani dost mista. stejne prijede jen par aut VZDYCKY by ste stam museli neco davat zadarmo (uzitecnyho)aby lidi jezdili ja bych jezdil vic, ale me se proste vsedni dny vecery nehodej, protoze bud sem ten den uz padl na tlamu, nebo sem s drahou pulkou a nebo mam neco jineho
o zadny kbelsky mini sprint draze nevim, kde to je?.-) Tam bych klidne srazik udelal.. Uz tam nakej byl?
biker píše: furt je tu kbelska mini sprintovaci plocha - na stani dost mista. stejne prijede jen par aut VZDYCKY by ste stam museli neco davat zadarmo (uzitecnyho)aby lidi jezdili ja bych jezdil vic, ale me se proste vsedni dny vecery nehodej, protoze bud sem ten den uz padl na tlamu, nebo sem s drahou pulkou a nebo mam neco jineho
o zadny kbelsky mini sprint draze nevim, kde to je?.-) Tam bych klidne srazik udelal.. Uz tam nakej byl?
podle meho kamarada ano a kdysi davno. nevim - ja to nepamatuju nebo sem se v te dobe mozna nezajimal.
jako treba v sobotu odpoledne, nebo dopoledne az pojedu z nakupu bych se stavil
podle meho kamarada ano a kdysi davno. nevim - ja to nepamatuju nebo sem se v te dobe mozna nezajimal.
jako treba v sobotu odpoledne, nebo dopoledne az pojedu z nakupu bych se stavil
tak zase se tam nepovlecu pres celou prahu abych tam potkal jedno auto
pro každýho je z ruky něco jinýho jelikož je každej z jiný části. Jak to tak poslouchám tak se tady asi nedomluvíme
myslím si že je to hlavně o tom jestli na ten sraz chceš jet nebo ne, pak si třeba schopnej jet do jiný části prahy.
homer01 píše:pro každýho je z ruky něco jinýho jelikož je každej z jiný části. Jak to tak poslouchám tak se tady asi nedomluvíme
myslím si že je to hlavně o tom jestli na ten sraz chceš jet nebo ne, pak si třeba schopnej jet do jiný části prahy.
jj,mám na to stejnej názor,pro některý lidi je hornbach taky celkem z ruky,ale jezdí tam pravidelně
přesně tak, pokud to bude chtít každej mít za rohem tak se nikdy nesejdem společně. Takže je to jen o tom si uvědomit co vlastně chcete, Hornbach je pro spousty lidí taky z ruky a jezdí tam docela dost lidí a nálada je vždycky super
homer01 píše:přesně tak, pokud to bude chtít každej mít za rohem tak se nikdy nesejdem společně. Takže je to jen o tom si uvědomit co vlastně chcete, Hornbach je pro spousty lidí taky z ruky a jezdí tam docela dost lidí a nálada je vždycky super
souhlas stebou kámo
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact
homer01 píše:přesně tak, pokud to bude chtít každej mít za rohem tak se nikdy nesejdem společně. Takže je to jen o tom si uvědomit co vlastně chcete, Hornbach je pro spousty lidí taky z ruky a jezdí tam docela dost lidí a nálada je vždycky super
tjn,vždycky je tam dobrá nálada,jezdí tam supr lidi a hlavně je prdel to musí bejt,třeba pro lidi z p6tuning je to taky celkem štreka,ale pokaždý dorazí
tjn,vždycky je tam dobrá nálada,jezdí tam supr lidi a hlavně je prdel to musí bejt,třeba pro lidi z p6tuning je to taky celkem štreka,ale pokaždý dorazí
přesně protože vás rádi vidíme......
benga píše:prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic recht
Hele, bengousi, ty jses na me nasranej, protoze jsem ti rekla, ze jezdis jako nevyskakanej zajic. Takze emoce nech stranou.
Ja se na to vyprdnu, jeste abyste si ze me delali prdel, za to mi to nestoji. Stejne se moje auto libi jen me
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
heleďte vůbec se nahádejte, protože já si nepředstavoval že budou nějaký rozbroje...první srazík se povedl a nenechám ho znesvěťovat.
já osobně to mám k hornbachu také daleko, ale,... určitě sem i já měl myšleku srazy přesouvat po Praze tak abychom se viděli všichni nebo aspoň ti co chtějí..
lidi, který znám z fora, nebo z hornbachu nebo ze strahova nebo z BMW sekce vždy rád uvidím i kdyby jsme seměli sejít na zbraslavi kam já to mám snad nejdál...a neřeším to tady furt do kola..
benga píše:prosimtě houmíku co se divíš dit je to ženská a těm není nic recht
Hele, bengousi, ty jses na me nasranej, protoze jsem ti rekla, ze jezdis jako nevyskakanej zajic. Takze emoce nech stranou.
Ja se na to vyprdnu, jeste abyste si ze me delali prdel, za to mi to nestoji. Stejne se moje auto libi jen me [/quote ale já na tebe nasranej nejsem co blbneš a tvoje auti se mi líbí